Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zdravím všechny, poslaly byste košík poštou? Nebo nějakým přepravcem?
Paní od které jo chci koupit má ze zaslání strach. Kdybych pro něho jela projedu skoro tisícovku.
@Moniulik Proč ne? Když balík dostatečně vystele např. bublinkovou fólií, tak se mu nic nestane. Objednávala jsem k vánocům proutěný piknikový koš a taky dorazil v pořádku.
@Moniulik Jak veliký a jak pevný? Já bych omotala strečkou a nechala na to dát nálepku „pozor křehké“…
Poslala bych pres fofr..prisel nam takhle kocarek a ok. Ale pres ceskou postu ani nahodou.
@jalisca píše:
Poslala bych pres fofr..prisel nam takhle kocarek a ok. Ale pres ceskou postu ani nahodou.
A když chci něco poslat přes ten fofr kam jít? Můžu se zeptat na kolik vyšlo poslání? Dekuji
@Moniulik kocarek trojkombinace 22kg, 323kc..nemusite nikam. Najedte si na jejich webovky fofr.cz a tam najdete info..pro balik si i prijedou..pani ve stredu poslala a ja ve ctvrtek odpo prijala.
Ano, poslala. Já jsem košík kupovala použitý a paní mi ho poslala Českou poštou - dorazil zcela vpořádku
)
Nam znicili balik i s napisem krehke. Prijde mi, ze to moc neresi… Je to o stesti.