Poradíte mi prosím s dětskou vaničkou?

3144
16.1.15 09:56

Poradíte mi prosím s dětskou vaničkou?

Hezké ráno maminky, dávám dohromady, výbavičku pro miminko a trochu jsem se zasekla na vaničce na koupání.

Mám vybrané 3 a nevím, kterou zvolit.

1. Je úplně obyčejná, a hodí se mi do setu s košem a s barvou kompletní výbavičky.
  2. Je o něco lepší než první, má doplnovače na mýdlo a šampon a teploměr vody, též se mi hodí do výbavy.
  3. Je,,nejlepší" má váhu i teploměr a ještě je bublinková.

Jen nevím, zda jsou dostatečně velké, vhodně. Zda zvolit s ergonomickým lehátkem :think:
 DĚKUJI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2528
16.1.15 10:01

@Eny.x Ahoj,tak mi jsme si koupili úplně običejnou se stojanem a použili jsme ji jen jednou. Malého jsme koupali v umyvadle a teď normálně ve vaně s podložkou a je to lepší než vanička. Je to na tobě, ale pořádně bych si to promyslela jestli to není zbytečné. Ale pokud máte jen sprch. kout, tak rozhodně vaničku. Malému jsou 4 a půl měsíce a rád se ráchá a kope ve vodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8469

Doplňovač na mýdlo i šampon je podle mě naprostá zbytečnost. Já mám obyč vaničku s teploměrem, kterej jsem stejně nevyužívala, strčíš tam loket a víš, jestli to není horký. Vanička s lehátkem se mi líbí moc, využiješ ji do cca 9měsíců. Ale otázka, jestli to bude super jak pro novorozeně /nebude to moc veliký/ i pro odrostlé dítě /nebude to moc malý/. Každopádně bych volila mezi 1 a 3. Do jedničky lehátko koupíš, jen teda NEdoporučuju ty plastový (http://www.hracky-vybavicky.cz/…tega-zelene/?…), tam novorozeně nedrží a ve chvíli, kdy jsi si ještě nejistá musíš mimčo přidržovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708

Nejlepší vanička je kyblík. :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
16.1.15 10:02

Moc neplánuj jakou vaničku koupit, protože nevíš dopředu, jestli se v ní mimču bude líbit ;)
My s vaničkou neuspěly, dcera si libovala bez pláče v koupacím kyblíčku :palec: Vydržela tam až do devíti měsíců ;)

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
16.1.15 10:02
@Busy Bee píše:
Nejlepší vanička je kyblík. :-))

Moje řeč ;)

• Citovat
  • Upravit
3144
16.1.15 10:05

@lucie.edgar Ne máme jak sprchové kouty, tak i vany, takže to je mi jedno, jen vany jsou zabudovane v zemi a sprchace jsou dosti vyvýšené a otevřené :nevim: což mi moc praktické nepřijde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
16.1.15 10:06

@NikynaU Jojo, mam zkušenost, ze nejlepší je to platene lehatko, na to dite nejlépe prilne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
16.1.15 10:07
@Jančakecalka píše:
Moc neplánuj jakou vaničku koupit, protože nevíš dopředu, jestli se v ní mimču bude líbit ;)
My s vaničkou neuspěly, dcera si libovala bez pláče v koupacím kyblíčku :palec: Vydržela tam až do devíti měsíců ;)
Kdyz me se ty kyslíku absolutně nelíbí…
@Jančakecalka píše:
Moje řeč ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
16.1.15 10:07

Myslím tím tu molitanovou podložku do vany, koupíš kolem 100,– a je to super. Prcek v tom leží, ty ho v pohodě umyješ a nemusíš držet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
16.1.15 10:08

@Eny.x Vzala bych úplně obyčejnou, ale co nejvetší (stojí tak okolo 300 kč). Žádné integrované lehátko (nepraktické na mrskající se dítě a vana je pak nepoužitelná pro sedící dítě či dítě, co se chce koupat na břiše), to bych koupila zvlášť takové to klasické plátěné na drátu.
Doplňovač na mýdlo, teploměr a váha jsou za mě totální zbytečnosti. Mimino je nejlepší mít jen ve vodě a až přijde čas na nějaké mýdlo či šamponování, tak už se to do té pidivaničky z obrázku stejně nevejde.

Mám něco takového (jen nevím, zda v rozměru 84 nebo 100 cm) a naprosto to stačilo.

http://www.detskezbozi.com/…ok-0816.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
16.1.15 10:08
@Eny.x píše:

Líbí nelíbí, brala bych rozhodně ohled na dítě, v čem mu je příjemněji ;)
Sama doktorka mi to chválila, ře je to pro novorozence hlavně přínosný v tom, že se cítí jako u mámy v bříšku ;)

• Citovat
  • Upravit
12185
16.1.15 10:10

Měla jsem podobnou, jako na třetím obrázku a za mě ne. Ona se zdá na první pohled super, na délku byla skvělá, ale strašně úzká u dna. Špatně se mi syn myl. Teď půjdu raději do levnější, ale prostornější. Hlavně na šířku ve spodní části.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
16.1.15 10:10

Vanu teda nemám zabudovanou, ale zase dost hlubokou, takže kvůi zádům jsem maximálně dlouho koupala ve vaničce, která stála na třech prknech přehozených přes vanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
16.1.15 10:11

@Svistice Ma uvedené tyto míry, ta obyčejná - Rozměry: 84×41×28 cm
Pro děti: 1–18 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...