Má oteklé oko

46
21.4.13 16:23

má oteklé oko

Ahoj mamky, mám problém se synem-2roky, každou chvíli se stane, že mu oteče oko, má plný nos a kýchá, přijde mi to jak alergie, ale náš doktor tvrdí, že v tomhle věku se alergie neprojevují. Nevím co s ním, dávám mu Zyrtec když mu oko oteče, ten mu zabere. Máte s tím některá zkušenost? Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
21.4.13 16:56

@papavalina vydupat si žádanku na alergo.. pokud mu pomáhá zyrtec, tak to je jasné.. nechápu dr, proč ho tam už neposlal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
21.4.13 17:06

To je jasná alergie, začaly se rozkvétat stromy atd
Dr řekni at ti dá žádanku na Alergologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22032
21.4.13 17:39
@papavalina píše:
Ahoj mamky, mám problém se synem-2roky, každou chvíli se stane, že mu oteče oko, má plný nos a kýchá, přijde mi to jak alergie, ale náš doktor tvrdí, že v tomhle věku se alergie neprojevují. Nevím co s ním, dávám mu Zyrtec když mu oko oteče, ten mu zabere. Máte s tím některá zkušenost? Moc děkuji.

Pana doktora bych jasně požádala o doporučení na alergologii - a pokud by odmítl, uvažovala bych o změně pediatra.

Moudro „v tomhle věku se alergie neprojevují“ by lékař z úst neměl vůbec vypustit… Alergie se, pokud vím, může projevit v každém věku - není žádné horní ani dolní omezení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
21.4.13 17:53

Holky díky, hned zítra tam dojdu znovu a uvidíme, minule mě vykázal s tím, že alergie to být určitě nemůže, že na něj spíš leze viróza :roll: :roll: tak uvidíme no :) jak se vůbec dělají testy u takhle malých dětí? berou krev nebo kapou na předloktí ty různý látky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
21.4.13 17:54

Jasná alergie. Nevím, jak je to možné, ale našemu malému alergikovy taky vždycky, když se setká s alergenem, oteče jen jedno oko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
21.4.13 17:55
@papavalina píše:
jak se vůbec dělají testy u takhle malých dětí? berou krev nebo kapou na předloktí ty různý látky?

U úplných prťat se dělají jen krevní testy, kolem třech let už i kožní - přitom už musí dítě trochu spolupracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
21.4.13 17:55

Ahoj!

Určitě bych se zašla poradit na alergologii. Myslím, že na to ani nepotřebuješ doporučení.

Zkus si vyhledat nějaké ve vašem okolí, příp. si zjisti recenze a objednejte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
21.4.13 17:58
@papavalina píše:
Holky díky, hned zítra tam dojdu znovu a uvidíme, minule mě vykázal s tím, že alergie to být určitě nemůže, že na něj spíš leze viróza :roll: :roll: tak uvidíme no :) jak se vůbec dělají testy u takhle malých dětí? berou krev nebo kapou na předloktí ty různý látky?

Minimálně si tě vyslechne, a to mnohdy stačí, aby zhodnotil, jestli jde o alergii.
Krev se odebírá normálně. Ty kožní se opravdu dělají až později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
21.4.13 18:26

Je to jednoznačná alergie. Můj malej přesně na tohle trpí. Neustálé kýchání a nateče mu jedno oko, my trpíme na pravé. A to je alergický pouze na roztoče. Teď je období jara a alergií, tak jedem na zyrtecu a kapkách do očí. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nathalinka
1.12.13 10:35

Ahoj mám druhý den natekle práve ličko a nevim čim to je poradte jak na nej deekujji VAm :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek