Porucha imunity u dětí, máte někdo?

74
19.4.13 21:16

Porucha imunity u dětí, máte někdo?

Ahoj HOlky, mám prosbu
dnes přišli dcerce výsledky z imunologie, a IgG4 vůbec netvoří, má je na 0. Ostatní má dost rozházený. Dr. mi skoro nic neřekl, jen že to je špatný a musí se udělat další testy, že na IgG4 nejsou žádné séra, Nemáte někdo zkušenost? radu apod? Budu vděčná za jakýkoliv názor apod.

Moc díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1326
19.4.13 21:23

Já teda neporadím, ale zajímalo by mě, kolik je dcerce a co vše předcházelo tomu, že vás dr odeslala na tyto testy? Malá je celkově pořád marod, letos už máme druhé antibiotika, nejdřív zápal plic, ted angína, věčně rýma atd. děkuju za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
19.4.13 21:52

@lucal moc tomu nerozumím, ale maly ma rozhazenou buněčnou imunitu a taky mi k tomu nikdo nic neřekl :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
19.4.13 22:17

Terezce bude 7 měsíců, antibiotika měla asi 7krát, stále záněty středouší, IMC, zápal plic. Rýmu odsávám neustále!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
19.4.13 23:17

@lucal Chtělo by to nějak specifikovat. Většina dětí je furt nemocná a usoplená. Pořád kolem sebe slyším, že „tenhle měsíc byl ve školce dohromady týden apod.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.4.13 22:36

@lucal Jen jsem nakoukla do diskuse, protože naše dětská se chystá nás poslat na imunologii. Malá začla být prvně nemocná letos v lednu a od té doby už měla 4× píchané obě uši a 4× ATB, tak pokud se to bude ještě opakovat, tak nás tam taky pošle. Jinak tedy bohužel s ničím neporadím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5270
20.4.13 22:50

@lucal A nezkusili jste kolostrum? Bavila jsem se o tom s imunoložkou a říkala že na některé typy poruch imunity to může mít dobrý vliv…ale nejsem doktor, tak nevím, jestli by to pomohlo i vám.
Držím palce, ať se brzo zlepšíte. Minulý rok jsem zažívala dost podobný scénář, a vím, že to není jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek