Má šanci 3 denní embryo?

134
17.8.21 16:37

Ma šanci 3denni embryo?

Ahoj holky… Chci se zeptat, měla některá z Vás těhotenství z vložení 3 denního embrya?
Měla jsem již 4 denní a 2× sestidenni.. Otěhotněla jsem pouze jednou, se 4dennim. 3 dny mi ale přijdou málo. Ale samozřejmě, doktoři ví, co dělají. Nicméně mě zajímá vaše zkušenost. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19606
17.8.21 16:43

Někdy je tomu třídennímu embryu líp v děloze než v misce…neházela bych flintu do žita.. přeji ať to klapne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.21 16:56

@Kat007 Ahoj, my mame ze 3 denniho embrijka chlapecka :srdce:
pri prvnim IVF mi vlozili 5 denni embryo a to se nechytlo a ve druhem IVF mi vlozili 3 denni embryo a je z toho uz dvoulety kluk :)
Ale take jsem mela strach, kdyz mi zavolali z caru, ze mi vlozi uz to 3 denni embryo. I jsem to obrecela, ale pak jsem si rekla, ze vedi, co delaji a udelala jsem dobre.
Takze se toho vubec neboj a preji hodne stesti, at se zadari jako nam :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
17.8.21 17:16

@M.o.n.i.k.k.k.k. Přesně to potřebuji, děkuji, děkuji, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
17.8.21 17:37
@Kat007 píše:
Ahoj holky… Chci se zeptat, měla některá z Vás těhotenství z vložení 3 denního embrya?
Měla jsem již 4 denní a 2× sestidenni.. Otěhotněla jsem pouze jednou, se 4dennim. 3 dny mi ale přijdou málo. Ale samozřejmě, doktoři ví, co dělají. Nicméně mě zajímá vaše zkušenost. Děkuji

Tridenni je dobre, pokud vypada na svuj vek (neni zpomalene nebo fragmentovane), sice by se teoreticky mohlo zastavit (jeste se ten 3. den nepozna, jak poroste dal), ale v deloze mu je lip. Sestidenni je vetsinou nejhorsi, protoze se ceka do sesteho dne, aby melo kvalitu petidenniho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
17.8.21 17:39

Ja mam dceru z 5ti denniho, ale kazdopadne zadne z nasich embryi se neprestalo po 3 dnu vyvyjet a byla porad stejne kvalitni…ta prodlouzena kultivace se plati ze jo a verim, ze spousta paru necha dat 3 denni a je z nich hodne deti. Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
17.8.21 17:40

Holky, děkuji. Potěšily jste mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
17.8.21 17:46

@Melodie91 Ano platí, nicméně já bych proti platbě nic neměla, sama jsem chtěla na transfer 5 den. A embeyolozka řekla ne, je hezké dáme ho 3 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
17.8.21 17:49
@Kat007 píše:
@Melodie91 Ano platí, nicméně já bych proti platbě nic neměla, sama jsem chtěla na transfer 5 den. A embeyolozka řekla ne, je hezké dáme ho 3 :nevim:

Jojo, ja to spis myslela tak, ze je jiste i dost paru, ktere si to treba nemohou dovolit i kdyby chteli a deticky se jim take rodi :) urcite doktorka vi, co dela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
17.8.21 17:51

@Melodie91 To máte pravdu. Rozhodně. No jako asi to bude tak, že pokud to má být, bude.. A pokud ne, nepomůže ani svecena voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
17.8.21 20:12

@Kat007 měla jsem ty stejné obavy po svém prvním IVF a následném ET letos v květnu. Všude jsem četla o prodloužené kultivaci a já měla desetibuněčné třídenní embryo a na konci května pozitivní těhotenský test

Takže za mě :srdce: super

• Citovat
  • Upravit
sarah1618
17.8.21 20:17

@Melodie91 to teda pochybuji, že si ty zmíněné páry zaplatí celé IVF, ale pak už nemají peníze na PK.

Podle mě to může spíš úplně jinak (třeba finanční politika CAR)
Pojišťovna proplácí ty první tři dny. Asi by to neproplácela, kdyby to nemělo význam

• Citovat
  • Upravit
134
17.8.21 20:20

@sarah1618 Ono celé IVF může být i zdarma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
17.8.21 20:47
@sarah1618 píše:
@Melodie91 to teda pochybuji, že si ty zmíněné páry zaplatí celé IVF, ale pak už nemají peníze na PK.Podle mě to může spíš úplně jinak (třeba finanční politika CAR)
Pojišťovna proplácí ty první tři dny. Asi by to neproplácela, kdyby to nemělo význam

No prave kvuli cenam..pro nekoho muze byt uz dost cena za leky a pripadne mrazeni, tak kultivaci a treba icsi uz nezaplati…,ale to neni asi k tehle diskuzi..v podstate jsem jen chtela rict, ze deti z 3 denniho jsou a verim, ze to zakladatelce vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
18.8.21 04:15

@Kat007 bez mražení embryií klidně muže.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.