Nezačala jste dneska některá stimulovat?

134
4.8.21 20:41

Nezačala jste dneska některá stimulovat?

Ahoj holky, není na tom některá podobně jako já? A nechce zůstat v kontaktu celou tuhle cestu až po případný test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
97
4.8.21 20:50

Ahoj :mavam: já začala stimulovat v sobotu. Zítra mně čeká první kontrolní ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
5.8.21 11:46

@dafííí Jéé, tak to přeji, at je vše tak, jak má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
6.8.21 12:28

@Kat007 tak na utz bylo 7 folikulů. Ode dneška ke Gonalu píchám ještě injekce Cetrotide. Další kontrolu mám v pondělí a OPU bude asi ve čtvrtek. Čím stimuluješ ty a na kdy máš naplánovanou kontrolu?

P. S. jestli chceš, můžeš mi napsat soukromou zprávu…stejnak jsme tady jen my dvě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
9.8.21 18:53

@dafííí Ahojky, já měla Gonal, dneska kontrola a paní doktorka mi jej škrtla a dala místo něj..Menopur…nebpo tak něco :-) 7 folikul je supeeeer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
9.8.21 20:45

Zdravím já stimuluji od patka a zítra mě čeká kontrolní UTZ a uvidím co bude dál. Jsem z toho nervózní a mám i trošku strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
10.8.21 08:29

@Kat007 Jakože jsi na Gonal špatně reagovala?

Já měla včera další kontrolu. Moje Dr. má tento týden dovolenou, tak jsem byla u jiného doktora. Ten zase mluvil o 10 folikulech, ale asi se mu nějak nezdála velikost či co. Že na to, že jsem 10-tý den stimulace, že to nějak trvá 8o tak mě jako trochu rozhodil. Největší folikul měl myslím 17 a nejmenší tak 13-14. No každopádně stimuluji do středy a v pátek mě čeká OPU. Tak jsem zvědavá kolik těch vajíček nakonec bude.

Dej vědět jak jsi na tom ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
10.8.21 08:56

@Anet.li Ahoj :mavam: dej vědět, jak ti dopadla kontrola. Já z té první měla taky strach, jak budu na léky reagovat a jestli tam vůbec nějaké folikuly budu mít. Držím palce! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
10.8.21 11:34

@Anet.li Žádný strach :-) bude to dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
10.8.21 11:35

@dafííí Nooo…já měla největší 13 :-D nejmenší 5…Čtvrtek kontrola a prý neděle či pondělí… Tfuj Tfuj…Pisni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
10.8.21 22:47

Zdravím kontrola v pohodě, měla jsem jinou doktorku moje má dovolenou. Zatím mi nic moc neřekla folikulu odhadovala 5-10. Dala mi další injekce bemfolu 225 a ještě cetrotide a pátek další kontrola a uvidí se. Bojím se odběru a případného ohhs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ovce1
12.8.21 11:16

Ahoj holky, já začnu asi za 14 dní, ale i tak bych se ráda přidala, bude fajn to s někým sdílet :-)

• Citovat
  • Upravit
97
13.8.21 13:29

Ahoj holky, tak už jsem po odběru. Odebrali mi 7 vajíček, z toho 5 je zralých schopných oplodnění. Zbývající dvě jsou prý tak napůl, takže jim dají ješte tak dvě hodiny jestli stihnou dozrát a pak odpoledne budou všechny oplodňovat.
V pondělí budou volat kolik se jich podařilo oplodnit.
Pak budeme 3-4 týdny čekat, jak dopadne genetika a až v tom další cyklu by byl KET.
To teď bude hrozné čekání :roll:
Držím všem palce ať vše dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ovce1
17.8.21 10:51
@dafííí píše:
Ahoj holky, tak už jsem po odběru. Odebrali mi 7 vajíček, z toho 5 je zralých schopných oplodnění. Zbývající dvě jsou prý tak napůl, takže jim dají ješte tak dvě hodiny jestli stihnou dozrát a pak odpoledne budou všechny oplodňovat.
V pondělí budou volat kolik se jich podařilo oplodnit.
Pak budeme 3-4 týdny čekat, jak dopadne genetika a až v tom další cyklu by byl KET.
To teď bude hrozné čekání :roll:
Držím všem palce ať vše dobře dopadne :palec:

Ahoj, taky držím palce, at dopadne dobře genetika, taky jí máme schválenou… ale i tak mám někdy obavy, aby opravdu zavedli jen zdravé embryo, nám nikdy nic nezjistili, tak nám bylo řečeno, ne tedy v CAR, že vlastně ani neví, co hledat. Ale zase muj gynekolog mě uklidnil, že celkově z umělého oplodnění jsou většinou zdravá těhotenství tak snad. Proč vám dělají genetiku? Jinak my začínáme za necelý týden.

• Citovat
  • Upravit
97
17.8.21 11:29

@ovce1 Ahoj :mavam: já mám za sebou dva potraty, takže jsme s partnerem podstoupili ještě před zahájením IVF genetické vyšetření. Na nic zásadního se nepřišlo. Jen u mně zjištěna jakási mutace genu způsobující hluchotu, ale jelikož partner to nemá, tak se riziko vylučuje. I tak nám ale bylo určeno genetické otestování embryí. Spíš to ale asi bude kvůli těm potratům. Jsem za to ráda, protože jak říkáš, budu aspoň trochu v klidu, že je embryo v pořádku. I když jistota, že bude vše OK asi není nikdy.
Momentálně mám ale obavy, aby nějaké embryo k otestování bylo. Z 6 oplodněných vajíček už to 3 vzdaly a 3 se ještě drží. Finální počet se dozvím v pátek a pak bude případně zase čekání na výsledky té genetiky. Je to zdlouhavé a stresující, ale rozhodně se to vyplatí :palec:
Tak ti přeji ať dobře snášíš stimulaci. Je to tvoje první IVF? A čím budeš stimulovat? Já měla gonal a z doplatku se mi protočily panenky…ale já měla vysoké dávky kvůli nižšímu AMH.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.