Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Pekny den děvčata jsem tady nová a rada by h se zeptala jestli nemá nekdo podobnou zkušenost. Vim ze kazde telo je jiné ale přesto.
20/7 jsem byla na ket a carka byla ale slaba a nesilila ani hcg. Az cca 19 den začala carka silit a hcg se zvedlo sice ne nějak razantně ale zvedlo.
V pondeli me ceka ultrazvuk v caru ale to čekání je nekonečné. Hlavne strach aby se neco nestalo.
Vyfotila jsem i testy.
Za me je to v poradku, kazdemu to HCG roste proste jinak. I HCG tabulky dokladaji hodnoty na horni a dolni hranici.
Proste mas pozitivni test. A carky sili.
Zpusobovat si takovy stres je uplne zbytecne.
Řekla bych, že to máš tak jak má být. Dej si nohy nahoru a nestresuj se.
@HanaHorak mně to HCG taky přijde dost nízké
Ale držím palce ať to dobře dopadne ![]()
Já teda měla 21 den od ketu už přes 26000 ale každý ma to jinak
hodně štěstí u ultrazvuku ![]()
@sarah1618 @JancaS84 dekuji tohle člověka qspon trošku uklidní ![]()
Proč KET 2017? No to je jedno, ale hodnoty jsou nízké, ale hlavně se ti za dva dny nedvojnásobí- to není vůbec dobré.
@Tvojeteta píše:
Proč KET 2017? No to je jedno, ale hodnoty jsou nízké, ale hlavně se ti za dva dny nedvojnásobí- to není vůbec dobré.
To je 20 lomeno 7.
A joo- jedničky jsou jiný- jasný.
Ale jinak to platí, hodnoty mrňavý, nedvojnásobí se. Hlavně ať to není mimoděložní!!! Promiň a drž se
@Tvojeteta píše:
A joo- jedničky jsou jiný- jasný.
Ale jinak to platí, hodnoty mrňavý, nedvojnásobí se. Hlavně ať to není mimoděložní!!! Promiň a drž se
Ja nejsem zakladatelka, ale taky si myslim, ze je to spatne.
Jsem 11.den po ket a HCG mám 83.2 jednotek. Myslíte holky ze je to málo? ![]()
@masia
Je to spíš na spodní hranici, ale co je důležité, aby se to každé dva dny zdvojnásobilo, jinak je to špatně…
Jedna hodnota nic moc neříká….
Klidně můžeš teď mít 250, ale pokud za dva dny nebudeš mít 500, tak blbý…
Když teď máš 83 a za dva dny budeš mít 400 tak dobrý…
Tak jsem bxla na dnes na ultrazvuku, byl viddt gestacni vacek a odpovida 5+2. Vim ze neni vyhráno ale jsem klidnější ze je tam kde ma byt ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.