Má slabost pro jinou

Anonymní
23.10.24 11:43

Má slabost pro jinou

Ahoj, přítel mi nedávno řekl že má slabost pro jinou. Kdysi ji chtěl, ale ona ho ne. Prý je rád když ji potká a smířil se s tím. Mně je hrozně a nevím co mam dělat. Protože já pro nikoho slabost nemám takže to nedokážu ani pochopit a přestávám mu věřit

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
23.10.24 11:48

Pošli ho, kam ho srdce táhne a najdi si někoho, kdo bude mít slabost pro tebe a ty pro něj. Co chceš jako jiného poradit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
23.10.24 11:55

On má tu odvahu ti tohle říct jo? Prostě ti řekl že tě nechce, ale jiným způsobem. Stačí aby ona luskla prsty a dá Ti konec. Rozejdi se s ním. Nechceš snad s takovým člověkem být. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
23.10.24 12:33

To je ale b*bec :roll:
Asi si je tebou příliš jistý nebo mu na tobe až tak nezáleží, kdyz ti něco takového říká.
Tak mu taky řekni, že máš pro někoho slabost a uvidíš jak zareaguje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
23.10.24 12:38

Tohle je blbý.. :nevim: taky věřím tomu, že kdyby ho teď náhodou chtěla, že půjde za ní..nechápu, proč ti to říkal..těžká situace, ale asi bych se poohlížela po jiném s tím, že bych mu to na férovku řekla. :pankac: ať mu to taky v palici šrotuje. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13969
23.10.24 13:33

Kolik tomu teleti je? Proč ti to říkal, jak jste se k takovému tématu dostali? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
24.10.24 03:04

Je úplně normální, že se tak cítíš, je to bolestivé slyšet. Zkus si s ním otevřeně promluvit o tom, jak ti to ublížilo a co to znamená pro váš vztah. Pokud ti to nevyjasní nebo se nebudeš cítit dobře, stojí za zvážení, jestli to má pro tebe smysl dál, protože důvěra je základ.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.24 08:07

Tak mi na to řekl, že to řekl špatně. Že každý má svůj život a jen se mu vždy bude líbit. Podle mě to tak má protože ji nezískal a nechtěla ho. No mám to stále v hlavě a nevím jak dál

• Citovat
  • Upravit
53190
24.10.24 08:08
@Anonymní píše: Více

V překladu: pokud se někdy uvolní, jdu po ní jako slepice po flusu :nevim: Nechápu, proč ti něco takového říká, je to ubožák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.24 08:15

Já právě nevím co mám dělat. Nechci to ukončit ale taky se s tím nedokážu smířit. Vím že všude je něco, al nevím jestli to překousnu

• Citovat
  • Upravit
217
24.10.24 08:21

Myslim, ze te to jednou dozene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
24.10.24 08:22

To je deb*l. Normálně se na něj vykašli a najdi si někoho, kdo si tě bude vážit.

Asi je v pohodě, když člověku nějaká jiná bytost přijde sympatická nebo atraktivni, ale tohle je už asi za tou čarou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.10.24 08:26

Čili čeká, až na něj dotyčná mrkne, aby se mohl začít ucházet. Tak ten by jel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.10.24 08:28

Tak tohle bych tedy rozhodně neomlouvala tím, že všude je něco :roll: je to vrchol neúcty, ale když s ním chceš být, tak buď, on tě pak kopne do zadku sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
24.10.24 08:56

Ať uděláš co uděláš, ona pro něj bude nedostupná a z toho důvodu ho bude v hlavě strašit napořád. To nechceš být 10 let ve vztahu a vědět, že dennodenně myslí na jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí