Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pošli ho, kam ho srdce táhne a najdi si někoho, kdo bude mít slabost pro tebe a ty pro něj. Co chceš jako jiného poradit? ![]()
On má tu odvahu ti tohle říct jo? Prostě ti řekl že tě nechce, ale jiným způsobem. Stačí aby ona luskla prsty a dá Ti konec. Rozejdi se s ním. Nechceš snad s takovým člověkem být. ![]()
To je ale b*bec ![]()
Asi si je tebou příliš jistý nebo mu na tobe až tak nezáleží, kdyz ti něco takového říká.
Tak mu taky řekni, že máš pro někoho slabost a uvidíš jak zareaguje. ![]()
Tohle je blbý..
taky věřím tomu, že kdyby ho teď náhodou chtěla, že půjde za ní..nechápu, proč ti to říkal..těžká situace, ale asi bych se poohlížela po jiném s tím, že bych mu to na férovku řekla.
ať mu to taky v palici šrotuje. ![]()
Kolik tomu teleti je? Proč ti to říkal, jak jste se k takovému tématu dostali? ![]()
Je úplně normální, že se tak cítíš, je to bolestivé slyšet. Zkus si s ním otevřeně promluvit o tom, jak ti to ublížilo a co to znamená pro váš vztah. Pokud ti to nevyjasní nebo se nebudeš cítit dobře, stojí za zvážení, jestli to má pro tebe smysl dál, protože důvěra je základ.
Tak mi na to řekl, že to řekl špatně. Že každý má svůj život a jen se mu vždy bude líbit. Podle mě to tak má protože ji nezískal a nechtěla ho. No mám to stále v hlavě a nevím jak dál
@Anonymní píše: Více
V překladu: pokud se někdy uvolní, jdu po ní jako slepice po flusu
Nechápu, proč ti něco takového říká, je to ubožák.
Já právě nevím co mám dělat. Nechci to ukončit ale taky se s tím nedokážu smířit. Vím že všude je něco, al nevím jestli to překousnu
To je deb*l. Normálně se na něj vykašli a najdi si někoho, kdo si tě bude vážit.
Asi je v pohodě, když člověku nějaká jiná bytost přijde sympatická nebo atraktivni, ale tohle je už asi za tou čarou.
Čili čeká, až na něj dotyčná mrkne, aby se mohl začít ucházet. Tak ten by jel.
Tak tohle bych tedy rozhodně neomlouvala tím, že všude je něco
je to vrchol neúcty, ale když s ním chceš být, tak buď, on tě pak kopne do zadku sám.
Ať uděláš co uděláš, ona pro něj bude nedostupná a z toho důvodu ho bude v hlavě strašit napořád. To nechceš být 10 let ve vztahu a vědět, že dennodenně myslí na jinou.
Ahoj, přítel mi nedávno řekl že má slabost pro jinou. Kdysi ji chtěl, ale ona ho ne. Prý je rád když ji potká a smířil se s tím. Mně je hrozně a nevím co mam dělat. Protože já pro nikoho slabost nemám takže to nedokážu ani pochopit a přestávám mu věřit