Má slabost pro jinou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.10.24 09:53

Dej tomu čas, myslím že něco takového oba přejde, já žiju v něčem podobném už 20 let, pravda je, že mě to čas od času trápí, ale je se mnou a ta úžasná neodolatelná a nedosažitelná dívka má někde svůj vlastní život a po mém muži ani neštěkne… Otázka je, co by se stalo, kdyby se potkali, ale já se tímto tématem nehodlám vědomě trápit, počkám si až to nastane a třeba to nikdy nenastane a třeba se potkají a dostanu přednost já…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.24 10:12

Já si říkám, že možná to tak má každý. Nebo že myslí občas na svoji bývalou lásku. Ale já určitě věci neříkám a mám je jen pro sebe..takže by bylo lepší kdybych to vůbec nevěděla a tak bych byla spokojená. Řekl mi, že na ni nemyslí ale když ji někde uvidí tak v tu chvíli je rád. No uvidím buď to vyřeší čas a nebo to budu muset skončit

• Citovat
  • Upravit
53190
24.10.24 10:21
@Anonymní píše: Více

No hlavní problém je, že ti něco takovýho vůbec říká :roll: Buď je nevyzrálý a nedochází mu, jak se při tom cítíš, nebo je to určitá forma manipulace jako „když to nevyjde nám dvěma, tak mám pořád koho uhánět“. Oboje je děsný :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.24 10:26

Ono je spíš horší, že ho nechtěla předtím a nechce ho ani teď.

• Citovat
  • Upravit
34473
24.10.24 10:29

Jj, to chceš, dělat 20 let náhradnici z nouze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.24 10:35
@terien píše: Více

Ano, občas si tak připadám… Pro mýho může je to nepochopitelné, protože pro něho to tak údajně není… No, jenže to mi neměl říkat, jak strašně ho zasáhla ta holka… Lepší, když si člověk toto nechá pro sebe.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.24 10:42

A to se stalo před 20 lety?

• Citovat
  • Upravit
2923
24.10.24 10:53

Já teda myslim, že to tak má plno lidí, že maj pořád svym způsobem slabost pro někoho z minulosti, autoritu (šéfa, doktora), atd… A vlastně by dotyčnýho ani nechtěli, ale maj z něj ten příjemnej pocit. Ale vykládat to partnerovi, je na hlavu - je to nedostatek úcty k němu, nezáleží mu na tom vztahu, když klidně riskne, že s nim partner vyrazí dveře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.10.24 11:03

Na druhou stranu si neumím představit ten nedostatek sebeúcty, když v něčem takovém roky žiješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.24 14:24

Ano, to se stalo před dvaceti lety a o čtyři roky později jsme spolu začali chodit a upozorňuji, že před dvaceti lety jsme byli ještě puberťáci… A i tak si občas připadám, že jsem to neměla být já… A tím občas myslím jednou, dvakrát do roka, když přijde nějaká krize… Jako že se nějak podezřele dlouho čumí na nějakou kost… 😁 Prostě logicky blbost, ale to zranění tam pořád číhá…

• Citovat
  • Upravit
5141
24.10.24 14:31

Vztah přece není o překusování :think: Já bych mu řekla, ať jde, že nebudu něčí náhrada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
24.10.24 17:22

Navrhuji kopačky z rozběhem. Přece mu nebudeš dělat náhražku. Jen ať si jde za jinou. Pošli ho do oběhu. Máš na víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
26.10.24 15:37

Zřejmě je ta slabost natolik silná, že před vámi už nedokáže mlčet. To není dobré. Připadá mi to, že má vás, protože nemohl mít ji. Ale kdyby ji mít mohl… Je otázka, jestli chcete být ve vztahu s někým, pro koho nejste první možnost, ale jste jen nejlepší možnost z těch, které zbyly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.24 16:46

No já se ho spíš na to zeptala. Pak mi řekl že když byl sám tak jí prostě chtěl, ale že od toho upustil a že chce jen mě. Prý to neuměl předtím vysvětlit. No samozřejmě stále to mám v hlavě, ale řekla jsem mu že tohle téma teda uzavírám a buď se s tím poperu a nebo to budu muset skončit

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.24 16:46

Je to třeba pět let zpět kdy ji chtěl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení