Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já si říkám, že možná to tak má každý. Nebo že myslí občas na svoji bývalou lásku. Ale já určitě věci neříkám a mám je jen pro sebe..takže by bylo lepší kdybych to vůbec nevěděla a tak bych byla spokojená. Řekl mi, že na ni nemyslí ale když ji někde uvidí tak v tu chvíli je rád. No uvidím buď to vyřeší čas a nebo to budu muset skončit
@Anonymní píše: Více
No hlavní problém je, že ti něco takovýho vůbec říká
Buď je nevyzrálý a nedochází mu, jak se při tom cítíš, nebo je to určitá forma manipulace jako „když to nevyjde nám dvěma, tak mám pořád koho uhánět“. Oboje je děsný ![]()
Ono je spíš horší, že ho nechtěla předtím a nechce ho ani teď.
Jj, to chceš, dělat 20 let náhradnici z nouze ![]()
@terien píše: Více
Ano, občas si tak připadám… Pro mýho může je to nepochopitelné, protože pro něho to tak údajně není… No, jenže to mi neměl říkat, jak strašně ho zasáhla ta holka… Lepší, když si člověk toto nechá pro sebe.
Já teda myslim, že to tak má plno lidí, že maj pořád svym způsobem slabost pro někoho z minulosti, autoritu (šéfa, doktora), atd… A vlastně by dotyčnýho ani nechtěli, ale maj z něj ten příjemnej pocit. Ale vykládat to partnerovi, je na hlavu - je to nedostatek úcty k němu, nezáleží mu na tom vztahu, když klidně riskne, že s nim partner vyrazí dveře ![]()
Na druhou stranu si neumím představit ten nedostatek sebeúcty, když v něčem takovém roky žiješ.
Ano, to se stalo před dvaceti lety a o čtyři roky později jsme spolu začali chodit a upozorňuji, že před dvaceti lety jsme byli ještě puberťáci… A i tak si občas připadám, že jsem to neměla být já… A tím občas myslím jednou, dvakrát do roka, když přijde nějaká krize… Jako že se nějak podezřele dlouho čumí na nějakou kost… 😁 Prostě logicky blbost, ale to zranění tam pořád číhá…
Vztah přece není o překusování
Já bych mu řekla, ať jde, že nebudu něčí náhrada.
Navrhuji kopačky z rozběhem. Přece mu nebudeš dělat náhražku. Jen ať si jde za jinou. Pošli ho do oběhu. Máš na víc.
Zřejmě je ta slabost natolik silná, že před vámi už nedokáže mlčet. To není dobré. Připadá mi to, že má vás, protože nemohl mít ji. Ale kdyby ji mít mohl… Je otázka, jestli chcete být ve vztahu s někým, pro koho nejste první možnost, ale jste jen nejlepší možnost z těch, které zbyly…
No já se ho spíš na to zeptala. Pak mi řekl že když byl sám tak jí prostě chtěl, ale že od toho upustil a že chce jen mě. Prý to neuměl předtím vysvětlit. No samozřejmě stále to mám v hlavě, ale řekla jsem mu že tohle téma teda uzavírám a buď se s tím poperu a nebo to budu muset skončit
Dej tomu čas, myslím že něco takového oba přejde, já žiju v něčem podobném už 20 let, pravda je, že mě to čas od času trápí, ale je se mnou a ta úžasná neodolatelná a nedosažitelná dívka má někde svůj vlastní život a po mém muži ani neštěkne… Otázka je, co by se stalo, kdyby se potkali, ale já se tímto tématem nehodlám vědomě trápit, počkám si až to nastane a třeba to nikdy nenastane a třeba se potkají a dostanu přednost já…