Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejsem sice žena ale chlap a myslím, že se zbytečně nervuješ. Nech to osudu, pač pokud bys měl přemýšlet nad tím, že studuješ a že tě žena nebude chtít proto, že nejsi zabezpečený je špatně. právě ženská která tě bude chtít právě pro tvoje zabezpečení, je špatně. najdi si ve svém věku holku, která tě bude mít ráda takového jaký si a časem až dostuduješ, budeš ještě více top.nebo si najít stejně studující holku a vš společně budovat.
Tak si najdi nejakou 45, ktera uz vse ma
![]()
Ty uz mas nejakou vyhlidnutou? Nebo jen teoretizujes?
Laska je nevyzpytatelna, muzes si najit nejakou studentku a budovat zivot spolecne.
Neřeš zbytečnosti. Ne každá kouká hned na peníze, hlavně mladá holka ne. Třeba nějaká osmnáctiletá studentka může klidně ještě pár let vydržet u rodičů a ty zatím začneš vydělávat.
Z pohledu ženy, která vydělává, už je to horší, protože vydržovat si několik let studenta není zrovna terno. Třeba já bych do takového spolubydlení nešla, ale to neznamená, že bych kvůli tomu předem odpískala celý vztah. Jen v principu společná domácnost = dva příjmy. Do té doby každý ve svém.
To v petadvaceti studujes jako denak? Proc ne dalkove? Delas medicinu?
Já úplně nechápu otázku… jako, že studující muži bez vlastního bydlení nemají vztah? ![]()
Kdyz me bylo 25, mela jsem dvoulete dite, castecny uvazek v praci a dalkove studium. Takze v mych ocich jsi liny a rozhodne bych si te nemohla vazit.
Dálkově se obvykle studuje proto, aby dotyčný zvládal pracovat. Neumím si představit normální a schopnou holku, která by chtěla pětadvacetiletého dálkaře v prváku s pouhou brigádou.
Do práce píšeš, že „jít zásadně nechceš“, tak holt vyčkávej. Ve třiceti budeš na startovací čáře, hodně štěstí.
Příspěvek upraven 10.12.21 v 16:34
@VitaminC píše:
Kdyz me bylo 25, mela jsem dvoulete dite, castecny uvazek v praci a dalkove studium. Takze v mych ocich jsi liny a rozhodne bych si te nemohla vazit.
To je názor hodný Nobelovi ceny.To že nemá v 25 letech dítě neznamená že je líný, naopka vy jste si měla vzdělání zajistit do tohoto věku a nedělat si dítě. Souhlasíte? Asi ne, co
@Blashyrk Nejde o to mit dite, jde o to, ze se mu nechce delat.
@Blashyrk píše:
To je názor hodný Nobeloviceny.To že nemá v 25 letech dítě neznamená že je líný, naopka vy jste si měla vzdělání zajistit do tohoto věku a nedělat si dítě. Souhlasíte? Asi ne, co
Au, to bolí
. Nic ve zlém, ale když už poučuješ o vzdělání, přečti si to po sobě. Kompletně.
Příspěvek upraven 10.12.21 v 16:32
@VitaminC píše:
@Blashyrk Nejde o to mit dite, jde o to, ze se mu nechce delat.
Jak to můžete tvrdit, že se mu nechce dělat?
@VitaminC píše:
@Blashyrk Ctu zakladajici prispevek?
Jasně ale on tam psal, že ten obor je časově náročný a né každý má tolik síly jít někam do práce. Tak že hned odsuzovat a psát, že je línej a že by ste si ho nevážila mě přijde špatně. Ale ok, vyjádřila jste se a díky za reakci.
Ahoj, jsem muž, je mi 25 a řeším následující problém:
Říkám si, že nemá ani smysl jít např. na speed dating, určitě tam budou všichni muži zajištění, takže proč by si nějaká žena měla vybrat mě… Sice vím přesně, co chci v životě dělat, což někteří muži neví, takže mám výhodu, ale to je asi trochu málo. 
chtěl bych vztah se ženou, jenže teprve studuju VŠ dálkově v prváku. Dřív jsem dělal práci, která mě nebavila. Nyní mám pouze brigádu, takže si moc nevydělám a bydlím ve spolubydlení. Do práce jít zásadně nechci, protože obor, který studuji, je časově náročný. Jenže vždycky si řeknu, proč by mě nějaká žena chtěla, když se vždycky najde někdo, kdo vydělává třeba 40 tisíc, něco vybudoval, má vlastní byt, auto atd. Kdybych s nějakou ženou bydlel, téměř vše by musela platit ona, tak si říkám, má vůbec cenu to zkoušet? Není to tak, že každá žena chce dnes zajištěného muže? Potřeboval bych pohled od nějaké ženy, protože já to nedokážu pořádně posoudit
Budu rád za každý názor. Díky