Má záchvat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13837
16.7.12 10:45

Někdo mi říkal, že máš dítě pevně obejmout a to i přesto, že se bude bránit a začně hystečit ještě víc, mělo by to pozvolna ustávat, nemám ozkoušeno, ale prý to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
16.7.12 10:49
@petullle píše:
Pevné obetí nepomohlo, má sílu jako blázen ikdyž to je drobek, ted mám poškrábaný celý obličej :(

Chápu, že má sílu, ale zkus vytrvat. My to používali v práci(dětská psych. léčebna), kde byly ty děti mnohem větší a myslím, že i ty záchvaty byly silnější. Je to boj, zpocení jsou všichni účastníci, ale ve většině případů zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
16.7.12 10:55

@dada12 to je přesně ono, řvala jsem jak pominutá, ona mě vzala, šoupla vedle do pokoje a já tam další 3 hodiny řvala a kopala do dveří. Naprosto bez emocí a v klidu. Většinou mi řekla, že až se uklidním, tak se můžu vrátit… Prostě přesně podle knížek :lol:

• Citovat
  • Upravit
20507
16.7.12 11:02

Holky už to ustalo naštěstí, doufám že už se to nebude opakovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
16.7.12 11:03

Pokud jsi z prahy poradila bych ti zavolat paní Evě Matějíčkové, je to PhDr. a specializuje se na orofaciální stimulaci podle Castilla což znamená že se specializuje na děti které nemají v pořádku centrální nervovou soustavu z jakéhokoliv důvodu. Já k ní chodím se synem do má vývojovou dysfázii, chodí k ní autíci, nedonošené děti, downíci… ale poradí i ohledně zdravého dítěte, které má třeba právě hysteráky (moje malá dcera;o))

upozorňuji že za sezení se platí 1tisíc a paní sedí na Jiřího z Poděbrad

ale je to moc milá paní a je to fakt bezvadný, každopádně je to takové že výsledky nevidíš hned a tak - tedy není to jako když dáš pilulku a máš pokoj

ale já ji mohu jen doporučit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepřihl. Ddarja
16.7.12 11:15

Náš malej měl takové záchvaty, když jsem odstavovala od kojení, když měl problémy po nemoci (kdy nechtěl moc jíst) a pak ho trápilo bolavé bříško (když začal jíst zas normálně) a teď, když odnaučujeme dudlíka. Škrábe, kouše, mlátí hlavou o zem, kroutí se, vříská, ječí, plácá, kope…zkoušela jsem mu opláchnout obličej nebo ho dát do sprchy. Je to k ničemu. Tak ho držíme v náručí a chodíme po bytě, ukazujeme na fotky atd…jsou mu 2 roky a už se pronese, ale jak bych ho dala na zem, mlátí hlavou. Už má modřinu na čele. Moc to nepomáhá, ale trvání záchvatu vzteku se postupně zkracuje. Teď už je to jen chvilka a chytne se třeba na pohádku, na hračku a tak. Ještě, že se můžeme s manželem střídat, jinak bych měla ruce vytahaný až k zemi.
Ale víme, že bude zas dobře. Období vzdoru je u nás jiné, to se jen vzteká, ale není agresivní. Musíme vydržet :D

• Citovat
  • Upravit
20507
16.7.12 12:07

Holky děkuji moc za rady a názory… ja už to jednou s paní prycholožkou probírala když byla o dost menší a nejednalo se o naší malou, a ta mi potom právě říkala že ještě u nedonošenců mám hlídat jestli nekoulí očima, jestli se nedusí a další věci aby to nebyli příznaky epilepsie, tak jsem s toho měla strach ale všem sem taky říkala že si myslím že je to normální vdor, ale strach tam je no :? někdy to opravdu vypadá strašidelně a mám pocit že se zadusí jak rudne s toho řvání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
16.7.12 13:33

@petullle Ahoj,malej měl takový vztekání teď dvě noci po sobě, v paneláku… :roll: :roll: a nic nepomůže, než že se sám uklidní, když jsem ho zkoušela obejmout, tak se dral, rval, kroutil…to se mi teda nelíbílo, tak jsem ho nechala, taky sebou mlátil, spadl jedno kam…no mazec, ale jak jsem si ho zkoušela k sobě přivinout, tak se vzpouzel jednou, dvakrát, třikrát a třeba po čtvrté zůstal, uklidnil se a pomalinku usnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
16.7.12 14:41

Loni mi to dcera taky dělala-zásadně na přechodu :zed: Někdy i zrudla, zfialověla… nedýchala. Prostě hrozná hysterie, jen tak :nevim: Doktorka radila předcházet stresovým situacím, ale to se nějak nedalo. Pevně chytit moc nepomohlo, kopala kolem sebe jako kůň :oops: nosila jsem si v postřiku vodu a kropila jí hlavu-v létě! to zabíralo… to mi poradila dětská :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí