Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, nemate nektera dobry tip na detskou kadernici/kadernika na Praze 10, pripadne Praha 4 a 1? Dcerka ma temer 3 roky, u kadernika byla pouze 2×, poprve jenom zastrihnuti v 18mes. a posledne letos v kvetnu, ale nebyla jsem spokojena a platila jsem 160kc. Ma huste vlnite, misty kudrnate vlasky (spise zespoda a trochu se zacuchavaji) a posledne jsem nechala ostrihat ofinu at ji to nepada do oci. Chtela jsem i prostrihat objem a bylo mi kadernici receno, ze u tak malych deti se vlasky neprostrihavaji
. Vysledek-ofina OK, ale vlasy z bocnich stran furt padaji do tvare a musim to vselijak vypinat sponkami, coz neni uplne ono, dlouho to nedrzi a nevypada to moc hezky (jednou jsem ji strihala ja, nebylo to spatne, ale bylo to na etapy
). Tentokrat uz chci nejakou rozumnejsi kadernici a nedavat za to horentni sumy. Mate nejake doporuceni?
Moje sestra Veronika Hnízdová stříhá v ulici Žitomírská 38… stříhá mě i mojí dvouletou dceru, tak si troufám říct, že děti stříhat umí
Je, dekuji za tip, priste urcite vyzkousime
Jak se jmenuje to kadernictvi nebo salon? Nemuzu na te adrese nic takoveho najit
A kolik tam to strihani stoji? My jsme nakonec dnes zasly do Klieru v Edenu a ma to OK i kdyz stejne mi prijde, ze zachvili ani nebudu vedet, ze u kadernika byla
Ma proste huste vlnite vlasy. Dle rady kadernice je asi lepsi to nechat vice narust do delky, at to trochu slehne. No uvidim, mozna pres zimu to zkusim ![]()
Ahoj! Obnovuji diskuzi. Mam skoro 2.5 letou dceru a nema rada strihani. Zatim jsem ji tak 3× strihala ofinu nebo kolem obliceje trochu. Ted bych ale chtela zkratit na mikado plus ofinku a tam uz bude potreba preciznejsi prace a rikam si, ze mozna se u kadernice nebude tolik vzpouzet
Neznate nekoho konkretniho, kdo to s detmi umi, vi jak na ne a dobre ostriha? Hledam nekoho v Praze. Diky..
@Modry pes ahoj, tak já mám dvouletou holčičku a mikádo jí stříhám sama.
Koupila sem si i prostřihávací nůžky a tak a doma to zvládáme rozhodně lépe, pustím jí pohádku a střihám.
U kadeřnice jsme byli jednou, asi před více jak půl rokem a i když se fakt snažila, tak malá z toho byla nervózní a odešli jsme jen s ostřihanou ofinou. ![]()
@Lendi86 tak to to mate fajn
my to mame holt obracene. ona moc nema rada gumicky, sponky uz docela zvlada, ale porad sebou sije a tak, takze proste potrebuju zkusit nejakou dalsi alternativu. Navic na rovny mikado si netroufam - dole se ji vlasy krouti a vim, jak by se mi libilo, aby to mela, ale nevim, jestli nestrihnu treba vedle..
@Modry pes to je jasný, chápu tě.
Máme asi podobné holčičky, ta moje nesnese ale ani sponky, je to trochu divoška. ![]()
Jj taky divoska
Mne se to ale libi a bavi me ta energie. Jen kdybych ji mohla obcas vypnout
Aspon na to strihani..
@Majdula83 Jee diky, to vypada docela dobre! Sice trochu ulet (mani-pedi pro male holcicky), ale pri strihani mit v ruce neokoukane hracky a sedet v aute mi prijde super! Jen je to pro nas dalka velika (Jsme z P8), ale mozna to zkusim - diky!