Praha - dětská kadeřnice

456
15.7.12 21:53

Praha-detska kadernice

Ahoj holky, nemate nektera dobry tip na detskou kadernici/kadernika na Praze 10, pripadne Praha 4 a 1? Dcerka ma temer 3 roky, u kadernika byla pouze 2×, poprve jenom zastrihnuti v 18mes. a posledne letos v kvetnu, ale nebyla jsem spokojena a platila jsem 160kc. Ma huste vlnite, misty kudrnate vlasky (spise zespoda a trochu se zacuchavaji) a posledne jsem nechala ostrihat ofinu at ji to nepada do oci. Chtela jsem i prostrihat objem a bylo mi kadernici receno, ze u tak malych deti se vlasky neprostrihavaji 8o. Vysledek-ofina OK, ale vlasy z bocnich stran furt padaji do tvare a musim to vselijak vypinat sponkami, coz neni uplne ono, dlouho to nedrzi a nevypada to moc hezky (jednou jsem ji strihala ja, nebylo to spatne, ale bylo to na etapy :mrgreen: ). Tentokrat uz chci nejakou rozumnejsi kadernici a nedavat za to horentni sumy. Mate nejake doporuceni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18794
16.7.12 09:20

Moje sestra Veronika Hnízdová stříhá v ulici Žitomírská 38… stříhá mě i mojí dvouletou dceru, tak si troufám říct, že děti stříhat umí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
16.7.12 15:18

Je, dekuji za tip, priste urcite vyzkousime :palec: Jak se jmenuje to kadernictvi nebo salon? Nemuzu na te adrese nic takoveho najit :think: A kolik tam to strihani stoji? My jsme nakonec dnes zasly do Klieru v Edenu a ma to OK i kdyz stejne mi prijde, ze zachvili ani nebudu vedet, ze u kadernika byla :mrgreen: Ma proste huste vlnite vlasy. Dle rady kadernice je asi lepsi to nechat vice narust do delky, at to trochu slehne. No uvidim, mozna pres zimu to zkusim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
10.10.14 13:25

kadernice, co to umi s detmi 2-3 roky

Ahoj! Obnovuji diskuzi. Mam skoro 2.5 letou dceru a nema rada strihani. Zatim jsem ji tak 3× strihala ofinu nebo kolem obliceje trochu. Ted bych ale chtela zkratit na mikado plus ofinku a tam uz bude potreba preciznejsi prace a rikam si, ze mozna se u kadernice nebude tolik vzpouzet :)) Neznate nekoho konkretniho, kdo to s detmi umi, vi jak na ne a dobre ostriha? Hledam nekoho v Praze. Diky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
10.10.14 13:35

@Modry pes ahoj, tak já mám dvouletou holčičku a mikádo jí stříhám sama. :lol: Koupila sem si i prostřihávací nůžky a tak a doma to zvládáme rozhodně lépe, pustím jí pohádku a střihám. :) U kadeřnice jsme byli jednou, asi před více jak půl rokem a i když se fakt snažila, tak malá z toho byla nervózní a odešli jsme jen s ostřihanou ofinou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
10.10.14 13:43

@Lendi86 tak to to mate fajn :) my to mame holt obracene. ona moc nema rada gumicky, sponky uz docela zvlada, ale porad sebou sije a tak, takze proste potrebuju zkusit nejakou dalsi alternativu. Navic na rovny mikado si netroufam - dole se ji vlasy krouti a vim, jak by se mi libilo, aby to mela, ale nevim, jestli nestrihnu treba vedle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
10.10.14 13:47

@Modry pes to je jasný, chápu tě. ;) Máme asi podobné holčičky, ta moje nesnese ale ani sponky, je to trochu divoška. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
10.10.14 14:06

Jj taky divoska :) Mne se to ale libi a bavi me ta energie. Jen kdybych ji mohla obcas vypnout :)) Aspon na to strihani..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
10.10.14 14:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
10.10.14 14:37

@Majdula83 Jee diky, to vypada docela dobre! Sice trochu ulet (mani-pedi pro male holcicky), ale pri strihani mit v ruce neokoukane hracky a sedet v aute mi prijde super! Jen je to pro nas dalka velika (Jsme z P8), ale mozna to zkusim - diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí