Taky přehráváte pohádky?

1104
13.7.12 16:47

Taky přehrávate pohadky

Holky já zas četla o autismus a spousta věci děla náš tříletak. Třeba přehráva pořád pohádky jak i s zavíráním dveří apd. Dale pořád třepe rukama a když si hraje s vláčkama tak si přeříkáva hlášení a stanice. Jinak snad nic. Dělají to vaše děti taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2377
13.7.12 17:06

Jeeee :mrgreen: neplas, radsi nic necti zbytecnyho, je to dost vztahovacny pak, to by nas prcek - i kdyz mu budou ted 4 byl uplne autistak 1* protoze opakuje jak papagaj naprosto vsechno…
I stanice v MHD :roll: :mrgreen:
Uz bych potrebovala tlumici sluchatka :roll: :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
13.7.12 17:25

@lynč: takhle jednoduché to není, jsem speciální pedagog - tedy pracuji s postiženými dětmi. Rysů musí být mnohem víc, aby bylo možné diagnostikovat autismus. Nechá se obejmout? Rozumí citům? (Mám radost, strach, bojím se, jsem smutná (třeba na fotce) nebo obrázku?)
Každé dítě má různě dlouhé „autistické“ chování. Je to vlastně ubezpečování se, že se věci mají tak, jak je chce mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
13.7.12 17:25

Mědělá to samé a jsou jjí taky skorem tři, neplaššššš, radši nic nepotřebnýho nečti, ale neopakuje stanice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
13.7.12 17:35

Citum rozumí když se směju směje se taky. Na obrázku řekne holčička brečí. Obejmout se taky nechá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
13.7.12 17:50

@lynč: Tak se ničeho neboj, musel by to být opravdu atypický autista, aby tohlezvládal. Prostě je jen ve vývojé fázi. A občas je to i legrace, třeba když něco schválně spleteš. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
15.7.12 13:23

Naše prdolka to dělá taky, že přehrává pohádky i písničky pořád dokola, ale jen u těch, co se jí moc líbí. Nahlas si nic zatím nepřeříkává. Myslím, že u vás je to v pohodě a zbytečně se nenervuj čtením různých článků, protože ne všechny jsou založené na pravdě, jak už jsem se přesvědčila i já na vlastní kůži. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML