Boule nad uchem

2183
15.7.12 15:30

boule nad uchem

Ahoj všichni, malému se udělali těsně nad uchem boule, na jedné straně ji má celkem velkou na druhé straně trochu menší. Nevíte někdo co by to mohlo být? Trochu si to i drbe. Zítra ho vezmu k dětské, ale pro klid duše píšu sem, jestli jste to některá zažila u svých dětí, děkuju za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
15.7.12 15:50

Nemuzou to byt priusnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
15.7.12 15:51

Ale ty jsou spise dole pod uchem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
15.7.12 15:52

Já právě vůbec nevím co to je, zas jsem myslela uzliny, ale nad uchem snad nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
15.7.12 15:58

Malýmu se to udělalo po štipnutí nejakou mouchou tse tse. Jestli máš doma fenistil kapky, tak mu je zkus dát, nám zabrala uz asi treti davka 3× denne po 15 kapkach. Jinak nez nam v nemocnici prisli na to, ze je tam i malickej pichanec, tak me na usnim strasili, ze je to neco na zpusob zanetu lebecni kosti - te za uchem. Nastesti se to nepotvrdilo a na usnim mel pote doktor hned dalsi asi 4 pripady po nas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12874
15.7.12 16:03

Jsou tam uzliny, já jí taky měla nateklou, na nic se nepřišlo a v těhotenství mi byla prokázaná prodělaná toxoplazmóza, předpokládám, že se mi takhle projevila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
15.7.12 16:09

Aha no štípnuti bych vyloučila, to by měl bouli jen tam kde ho to štíplo, ale on to má nad oběma ušima ve stejným místě, jinak mu nic není, teplotu nemá, zlobí jak drak :-) jen mě to celkem vyděsilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.7.12 16:12
@chelsea001 píše:
Já právě vůbec nevím co to je, zas jsem myslela uzliny, ale nad uchem snad nejsou.

Nebyl na průvanu někde? Jak byly ty velké mrazy v zimě, tak se mi za uchem udělaly 3 bouličky (už jsem myslela na nejhorší) šla jsem k obvoďákovi, dal mi mast na to, říkal, že jsou to zvětšené uzliny, asi s té zimy. Po masti to zmizlo. Zajdi raději k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
15.7.12 16:56

Taky myslím, že to jsou uzlinky, zvlášť když je to takhle symetricky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
15.7.12 17:29

Děkuju moc, uvidím co mi zítra k tomu řekne doktorka. Třeba plasim, ale nějak se mi to nelíbí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
16.7.12 08:36

Prave ze kamaradce malyho stipla muska taky - den po nas a uplne jinam, nez okolo ucha a udelaly se mu prave taky boulicky nad oskama - byl pomalu na vsech vysetrenich a rekli ji, ze je to alergicka reakce na stipnuti - stejne jako u nas. U jejich maleho se k tomu navic pridal i opar na hlave......asi ma snizenou imunitu nebo proste jeste v 9 mesicich neni tak odolnej.
Nas malej byl taky bez teplot, ale diky tomu, jak mu to nateklo, mohl uchem (jak bylo odstate a cervene) ukazovat, ze odbocuje :D
Doufam, ze dobre poridite :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect