Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, chtěla bych slyšet Váš názor a prosím o radu. Napsala jsem jednomu klukovi na FB, jelikož se mi líbil a videla jsem, že má i inzerát, že někoho hledá. Já toho kluk znám od vidění z gympl. Nečekala jsem, že to psaní bude tak dobré…popravdě mi vyrazilo dech…píšeme si opravdu hezky, zajímá se o mě, i iniciuje sám konverzace, vše si o mě pamatuje a je v obraze. Posíláme si obrázky kultury, krajiny, i sdílené své každodenní starosti a svěřuje se mi se svými tajemstvími. Píšeme si každý den už 3 týdny…Ale nikam mě zatím nepozval…Existuje kluk/muž, který si chce jen psát? Zase si říkám na co by mi to bylo si jen psát…
P. S. Co byste si o tom mysleli a dělali v mé situaci?
Sama ho ven nechci zvát…je mi to blbé
@Kyti177 píše:
Dobrý den, chtěla bych slyšet Váš názor a prosím o radu. Napsala jsem jednomu klukovi na FB, jelikož se mi líbil a videla jsem, že má i inzerát, že někoho hledá. Já toho kluk znám od vidění z gympl. Nečekala jsem, že to psaní bude tak dobré…popravdě mi vyrazilo dech…píšeme si opravdu hezky, zajímá se o mě, i iniciuje sám konverzace, vše si o mě pamatuje a je v obraze. Posíláme si obrázky kultury, krajiny, i sdílené své každodenní starosti a svěřuje se mi se svými tajemstvími. Píšeme si každý den už 3 týdny…Ale nikam mě zatím nepozval…Existuje kluk/muž, který si chce jen psát? Zase si říkám na co by mi to bylo si jen psát…
Podla mna sa ho spytaj na vsetko co ta zaujima na priamo
drzim palce
@Kyti177 píše:
Pozvi ho ven sama, respektive navrhni to a budeš vidět hned. A výmluvy na covid neuznávám a neberu. Taky se seznamuju, covid, ne covid
Mně tři týdny ještě nepřijde tak hrozné. My jsme si psali asi měsíc a potom jsme venku měli o čem mluvit a nepřišli jsme si tak cizí ![]()
Taky mi ve vašem věku ty tři týdny nepřijdou hrozné. Normálně se ho zeptej, jestli někam před Vánocemi nezajde. Já jinak nemám ráda čekání a protahování něčeho, co třeba nemá smysl, takže bych to dlouho nevydržela.
@Malineka píše:
Taky mi ve vašem věku ty tři týdny nepřijdou hrozné. Normálně se ho zeptej, jestli někam před Vánocemi nezajde. Já jinak nemám ráda čekání a protahování něčeho, co třeba nemá smysl, takže bych to dlouho nevydržela.
A kolik jim je? Já to teda nikde nevyčetla. Z gymplu někoho znát můžu i teď, v 45 ![]()
@Kockazvysocan jsem pochopila, že jsou mladí, znají se z gymplu
i podle stylu psaní a řešení mi nějak nepřišlo, že mají víc jak 20. Třeba jsem se spletla.
@Malineka píše:
@Kockazvysocan jsem pochopila, že jsou mladí, znají se z gymplui podle stylu psaní a řešení mi nějak nepřišlo, že mají víc jak 20. Třeba jsem se spletla.
Asi to tak bude, ale můžou být i starší. Nekdy, když to tu čtu…