Má zájem, nebo ne? - prosím radu

9
21.12.21 00:48

Má zájem, nebo ne? - prosím radu...

Dobrý den, chtěla bych slyšet Váš názor a prosím o radu. Napsala jsem jednomu klukovi na FB, jelikož se mi líbil a videla jsem, že má i inzerát, že někoho hledá. Já toho kluk znám od vidění z gympl. Nečekala jsem, že to psaní bude tak dobré…popravdě mi vyrazilo dech…píšeme si opravdu hezky, zajímá se o mě, i iniciuje sám konverzace, vše si o mě pamatuje a je v obraze. Posíláme si obrázky kultury, krajiny, i sdílené své každodenní starosti a svěřuje se mi se svými tajemstvími. Píšeme si každý den už 3 týdny…Ale nikam mě zatím nepozval…Existuje kluk/muž, který si chce jen psát? Zase si říkám na co by mi to bylo si jen psát…
P. S. Co byste si o tom mysleli a dělali v mé situaci?
Sama ho ven nechci zvát…je mi to blbé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.12.21 00:49
@Kyti177 píše:
Dobrý den, chtěla bych slyšet Váš názor a prosím o radu. Napsala jsem jednomu klukovi na FB, jelikož se mi líbil a videla jsem, že má i inzerát, že někoho hledá. Já toho kluk znám od vidění z gympl. Nečekala jsem, že to psaní bude tak dobré…popravdě mi vyrazilo dech…píšeme si opravdu hezky, zajímá se o mě, i iniciuje sám konverzace, vše si o mě pamatuje a je v obraze. Posíláme si obrázky kultury, krajiny, i sdílené své každodenní starosti a svěřuje se mi se svými tajemstvími. Píšeme si každý den už 3 týdny…Ale nikam mě zatím nepozval…Existuje kluk/muž, který si chce jen psát? Zase si říkám na co by mi to bylo si jen psát…
Sama ho ven nechci zvát…je mi to blbé
  • Citovat
  • Upravit
Lavenderka
21.12.21 01:05

Podla mna sa ho spytaj na vsetko co ta zaujima na priamo :) drzim palce

• Citovat
  • Upravit
22566
21.12.21 06:54
@Kyti177 píše:
Sama ho ven nechci zvát…je mi to blbé

Pozvi ho ven sama, respektive navrhni to a budeš vidět hned. A výmluvy na covid neuznávám a neberu. Taky se seznamuju, covid, ne covid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
21.12.21 07:02

Mně tři týdny ještě nepřijde tak hrozné. My jsme si psali asi měsíc a potom jsme venku měli o čem mluvit a nepřišli jsme si tak cizí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
21.12.21 07:24

Taky mi ve vašem věku ty tři týdny nepřijdou hrozné. Normálně se ho zeptej, jestli někam před Vánocemi nezajde. Já jinak nemám ráda čekání a protahování něčeho, co třeba nemá smysl, takže bych to dlouho nevydržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
21.12.21 07:28
@Malineka píše:
Taky mi ve vašem věku ty tři týdny nepřijdou hrozné. Normálně se ho zeptej, jestli někam před Vánocemi nezajde. Já jinak nemám ráda čekání a protahování něčeho, co třeba nemá smysl, takže bych to dlouho nevydržela.

A kolik jim je? Já to teda nikde nevyčetla. Z gymplu někoho znát můžu i teď, v 45 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
21.12.21 08:38

@Kockazvysocan jsem pochopila, že jsou mladí, znají se z gymplu :D i podle stylu psaní a řešení mi nějak nepřišlo, že mají víc jak 20. Třeba jsem se spletla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
21.12.21 08:59
@Malineka píše:
@Kockazvysocan jsem pochopila, že jsou mladí, znají se z gymplu :D i podle stylu psaní a řešení mi nějak nepřišlo, že mají víc jak 20. Třeba jsem se spletla.

Asi to tak bude, ale můžou být i starší. Nekdy, když to tu čtu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Floralys
25.12.21 09:20

A v Indii děti hladovějí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat