Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Trochu se zajímej o sex. Alespoň teoreticky. Tohle je myslím docela běžná praktika.
Já nevím, mně to přijde úplně divny … takový jak to říct, ne pro partnerský sex žena a muž … ![]()
@Anonymní píše:
Já nevím, mně to přijde úplně divny … takový jak to říct, ne pro partnerský sex žena a muž …
Je mnoho stupňů divnosti. Ale tohle je na té stupnici blíž bodu misionář za účelem zplození potomka než u bodu úplně divný.
Ale chápu tě. Žena to má stejně.
Asi jo, ale nějak mě to vzalo, ode mě si nenechá pomalu ani vykouřit … proste jen láskyplný sex a teď cumim.
jsem asi spis frigidni, ale docela mi přijde, ze ho vubec neznám
Nevím proč jsem si začal notovat Olympiky.
Dostalo to nový význam.
Strkat prsty do análu,
Sjet po zadku holou skálu,
@pouzitychlap píše:
Nevím proč jsem si začal notovat Olympiky.
Dostalo to nový význam.Strkat prsty do análu,
Sjet po zadku holou skálu,![]()
![]()
@Anonymní píše:
Asi jo, ale nějak mě to vzalo, ode mě si nenechá pomalu ani vykouřit … proste jen láskyplný sex a teď cumim.![]()
jsem asi spis frigidni, ale docela mi přijde, ze ho vubec neznám
Nediv se. Ví, jaký k sexu máš vztah, tak se ti se svými fantaziemi, nebo zážitky svěřovat nebude.
Počkej až dorazí místní análová královna. pak můžeš pokecat.
@karkarka píše:
Možná i zatleskat.
To jí vrtá v hlavě
@karkarka píše:
Kdo? Znám jenom Vílu Análku
![]()
Od ex si nechal strkat prst do zadku. Ty se té praktice směješ jak puboška. Od tebe nechce ani orální sex.
Cítíš ty souvislosti?
@Modra1 píše:Že jo
Od ex si nechal strkat prst do zadku. Ty se té praktice směješ jak puboška. Od tebe nechce ani orální sex.Cítíš ty souvislosti?
Prosimvás, pro mě je to úplně novinka a přijde mi to jako bizár.
Můj chlap si dnes psal s kamarádem a do toho zvonil mobil, tchyně, kvůli cukroví, tak mi ji předal k telefonu a pak jsem to típla a byl tam otevreny chat. Já si všimla slova anál, a psal, ze mu jedna holka, co s ni asi driv byl strkala občas prst do zadku z její vůle, že to po ni nechtěl a ze při správném naladění je to vzrušující … já se nechci ptát jeho, okamžitě jsem mobil zamkla, ale co to je za praktiku a děláte to někdo?