Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@opulus Jó, ty historky jak se někdo náhodou dostal do partnerova telefonu, počítače jsou vždycky vtipný. A kreativnî.
@pouzitychlap píše: Ženský jakbysmet
Je to tak. S někým je všechno uvolněný a otevřený a pak jsou lidi stydlivější, konzervativnější. Mě vždycky bralo, když jsem věděla, že chlapa něco hodně vzrušuje, ať to bylo sebeujetější. Mám teda pár limitů, ale to by musel být hodně velkej bizár a to se mi naštěstí nestalo. A zrovna dráždění prostaty je něco, co je poměrně obvyklá libůstka. Nic zvláštního. Jako u všeho, musí si to užívat oba dva.
@Fuflík píše:Správný a Bohem schválený sex je samozřejmě jen mezi mužem a ženou, co uzavřeli manželství, a to v misionářské poloze, pouze za účelem plození a orgasmus mají jen muži. Všechno ostatní je jedna velká úchylárna.Ale kdybys chtěla počít jako panna, bylo by to samozřejmě mnohem lepší a v dnešní době už je to i proveditelné!
Tim jsi mi pripomnela, ze jistou dobu me vzrusovalo pred sexem cist nabozenske texty. Jak je potreba ctit Boha, masturbace a smilstvo je zapovezeno, manzelstvi je posvatne atd. To me dokazalo pekne rozrajcovat, ze jsem se pak musela nechat od pritele oukat jak spinava dvka.
![]()
Každý řitní otvor obsahuje řitní mázek, vždy jsem lízala jen zadky umyté a mázek tam byl. Lízat zadek, pouze umytý, je pro mě základ.
Tady je diskuse o análu, tak mi přijde normální tady o tom diskutovat, přece tady nebudu třeba řešit dovolenou. @JanaDaR
@Klopotkova dobře víš o čem píšu.
Ale třeba přitlač, možná ti to časem vydají.
Taky mi naskočila písnička, jak jste tady někdo už psal. Hodit klíče do análu, sjet po zadku holou skálu, v noci chodit š. kat do hradu.
![]()