Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@topazio píše:
Nechutné nebo i ten dotazník na piss ve vedlejší diskuzi.
Takže je zavrženíhodné už se na něco jen ptát? Inkvizice vyjíždí?
Za sebe mohu pouze napsat, že je to otázka sexuálního partnera, jsou chlapi, kde by šlo ledacos. A pak tací, kde by nešlo nic. ![]()
@pouzitychlap píše:
Teď se o tom tady bavíme všichni 😁
Je fakt, že tohle bych s kamarády nesdílel. Už jenom proto, že to gentlemani nedělají.
Třeba to nebylo jen kamarádské, třeba to byla nějaká výzva, protože on může být i maličko bi, což autorka možná taky neví, že existuje. ![]()
@pouzitychlap píše:
Takže je zavrženíhodné už se na něco jen ptát? Inkvizice vyjíždí?
Jestli tobě strká partnerka prsty do pozadí, tak je to tvoje věc. Jako je moje věc, že je to pro mě nechutné.
Znám chlapy, co si tohle nechali udělat. Většinou se s tím svěří jen těm, u kterých ví, že je za to neodsoudí. Kámoše asi zná dlouho a ví, že to nebude považovat za teploušské… Zpravidla si muži o dle vás „divné“ praktiky neříkají ženám, pro které je vrchol klasická soulož a kuřba… Zároveň se takový chlap vedle takové ženy s lehce frigidním postojem, sexuálně nikdy úplně neuvolní. Proto možná ten problém s orálem u vás… Určitě vás miluje a sex s vámi nepovažuje za špatný, to by s vámi jinak nebyl. Ale myslím, že jeho nejlepší sexuální zážitek asi nebyl s vámi no… A že vám neříká o praktikách s ex? Vy mu vyprávíte, co jste dělala se svými ex? Tohle většinou vyvolává úplně zbytečnou žárlivost na obou stranách…
@JanaDaR píše:Ženský jakbysmet
Za sebe mohu pouze napsat, že je to otázka sexuálního partnera, jsou chlapi, kde by šlo ledacos. A pak tací, kde by nešlo nic.
@topazio píše:
Jestli tobě strká partnerka prsty do pozadí, tak je to tvoje věc. Jako je moje věc, že je to pro mě nechutné.
Bohužel nestrká.
Mě jen zarazilo, že ti přijde nechutná samotná anketa
@pouzitychlap píše:
Bohužel nestrká.
Mě jen zarazilo, že ti přijde nechutná samotná anketa
Anketa hlavně vedle na piss.
@topazio píše:
Anketa hlavně vedle na piss.
Vím. Viděl jsem ji
Kdyz jsou ty vanoce, tak by bylo stylove tam strcit prskavky ![]()
Anální otvor a vše kolem něj je velice citlivá erotogenní zóna jak u heterosexuálních, tak u bisexuálních a homosexuálních lidí. Anální sex je pro mě daleko intenzivnější než styk do vagíny. Ráda mužům, pokud mají zájem, do jejich řitního otvoru dávám prsty, či vibrátor, zažívají neskutečnou slast. Zadky i velmi ráda lížu, řitní mázek.
Mně se líbí, jak autorka podrobně vysvětluje, jak s k chatu dostala… ještě, že jsou ty Vánoce ![]()