Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ontarova.stara píše: Že jo?
Dráždění prostaty zase nic tak zvláštního není.
Ale zas, že by to dělali všichni to ne. A možná většina žen by k tomu měla odpor.
No a nebo třeba jen machruje na kámoše a zažil úplný prdlajs
![]()
@Anonymní píše:
Prosimvás, pro mě je to úplně novinka a přijde mi to jako bizár.Můj chlap si dnes psal s kamarádem a do toho zvonil mobil, tchyně, kvůli cukroví, tak mi ji předal k telefonu a pak jsem to típla a byl tam otevreny chat. Já si všimla slova anál, a psal, ze mu jedna holka, co s ni asi driv byl strkala občas prst do zadku z její vůle, že to po ni nechtěl a ze při správném naladění je to vzrušující … já se nechci ptát jeho, okamžitě jsem mobil zamkla, ale co to je za praktiku a děláte to někdo?
![]()
Nikdy, ani omylem fuj,..a to polykam sperma s usmevem ![]()
Jsem tady jediná, komu připadá úchylné, že si chlap esemeskuje s kamarádem o tom, jak mu jeho ex strkala prsty do zadku?
![]()
@bigl píše:
Jsem tady jediná, komu připadá úchylné, že si chlap esemeskuje s kamarádem, jak mu jeho ex strkala prsty do zadku?![]()
![]()
Ne, to budu řešit hned po tom
![]()
@Anonymní píše:
Nikdy, ani omylem fuj,..a to polykam sperma s usmevem
Jak to tu čtu, tak by si to zasloužilo pořádný průzkum sexuálního chování a fantazií na emiminu.
@bigl píše:
Jsem tady jediná, komu připadá úchylné, že si chlap esemeskuje s kamarádem o tom, jak mu jeho ex strkala prsty do zadku?![]()
![]()
Teď se o tom tady bavíme všichni 😁
Je fakt, že tohle bych s kamarády nesdílel. Už jenom proto, že to gentlemani nedělají.
@Tarinka píše:
No a nebo třeba jen machruje na kámoše a zažil úplný prdlajs![]()
S tou současnou nepochybně ![]()
@JanaDaR píše:
@pouzitychlap tak pojďme.![]()
Ano Pojďme.
Vytvořím nástřel a ten poté doladíme.
@pouzitychlap píše:
Trochu se zajímej o sex. Alespoň teoreticky. Tohle je myslím docela běžná praktika.
Vzhledem k tomu, kolik ženských má dlouhé umělé drápy, tak nepatří to už do sádlomáslo praktik?
Správný a Bohem schválený sex je samozřejmě jen mezi mužem a ženou, co uzavřeli manželství, a to v misionářské poloze, pouze za účelem plození a orgasmus mají jen muži. Všechno ostatní je jedna velká úchylárna.
Ale kdybys chtěla počít jako panna, bylo by to samozřejmě mnohem lepší a v dnešní době už je to i proveditelné!
@bigl píše:
Jsem tady jediná, komu připadá úchylné, že si chlap esemeskuje s kamarádem o tom, jak mu jeho ex strkala prsty do zadku?![]()
![]()
Nechutné nebo i ten dotazník na piss ve vedlejší diskuzi.
@Kfětoslava píše:
Vzhledem k tomu, kolik ženských má dlouhé umělé drápy, tak nepatří to už do sádlomáslo praktik?
Jestli se někomu líbí ženy s dlouhými drápy, tak dobře mu tak!
A ted si predstav, ze nekde to dela muz zene, to je v poradku nebo taky hnus? Nevim, proc se nad jinymi pohorsovat, at si delaji, co chteji, vsak tim nikomu neublizuji, tak o co jde?