Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova téma je o prstech, ne o jazyku. A tebe naprosto evidentně baví se dohadovat s těmi, komu to vadí. Je to evidentní v každé diskusi, kde to vytáhneš. Baví tě, že si připadáš skrze něco takového výjimečná. Ale ona je to prostě nuda. Jsou vhodnější weby, ale tam bys prostě nebyla v obležení, to je prostý fakt.
@JanaDaR píše:??? Jsi mimo.
@Klopotkova téma je o prstech, ne o jazyku. A tebe naprosto evidentně baví se dohadovat s těmi, komu to vadí. Je to evidentní v každé diskusi, kde to vytáhneš. Baví tě, že si připadáš skrze něco takového výjimečná. Ale ona je to prostě nuda. Jsou vhodnější weby, ale tam bys prostě nebyla v obležení, to je prostý fakt.
@Klopotkova nejsem.
Prostě kdo si vybere k podrobnému probírání tohoto zrovna eMimimo, exhibuje. Samozřejmě máš pak pozornost, ono kdyby ses stáhla na weby k tomu určené, nikdo si tě ani nevšimne. Byla bys tam šedým, nudným podprůměrem. Tak aspoň napiš něco extra, ne? Údajně to chceš probírat, ale zároveň ti to fakt nejde.
@Klopotkova neexistující slovo druhak? Samozřejmě, že oficiálně neexistuje, ovšem celkem běžně se používá. Chceš to rozebrat nějak podrobněji? Třeba ti to půjde lépe než dokolečka dokola vyjevovat lízání prd.ele. Ty tvoje popisy nemají žádnou šťávu.
@JanaDaR Já s tebou nesouhlasím. Na emiminu neřeším jen sexuální témata, i když do nich ráda chodím. Dál to s tebou nebudu rozebírat, nebaví mě to, je to o ničem a nic mi to nedává. A dej si pozor na ten patvar druhak, je to fakt hybrid. ![]()
@JanaDaR píše:
@pouzitychlap já jen přemýšlím, jestli to tady takhle před Vánoci nemám rozbalit já, ale to by eMimino na Klopotkovou brzy zapomnělo.
Zatím jsi nic kromě flamewar nepředvedl/la
@pouzitychlap jen jsem chtěla vyzkoušet, jak odvážná je.
Protože když ji ostatní prosí, žádají, ať toho zanechá, tak je opravdu velmi, velmi expanzivní, sebevědomá.
Strašně to přeháníš. Nikdo mě tady v životě neprosil, ať nechám psaní o análu zvlášť tam, kde se anál řeší. STAREJ SE O SEBE.
@Klopotkova pokud chceš konverzovat o méně obvyklých sexuálních praktikách, je tady něco jako soukromé zprávy. Pochop, většina lidí necítí potřebu to za každou cenu tlačit někam, kde to překáží. A dobře víš, že nepřeháním, tvoje popisky vadí, ale ty si nedáš říct. No vyloženě prosit tě asi nikdo nebude. Jinak klidně poklábosím.
@JanaDaR. Ty jsi kdo nebo co, že mě tady budeš peskovat, co mám a nemám dělat. Kde se probírá anál, tam ho řeším. A ráda. Mám ráda sexuální témata, ale nic ti po tom není. Jdi někam a starej se o sebe. Tečka.
@Klopotkova a ty jsi? Bohužel toto není Facebook, tudíž mě nezablokuješ, reagovat mohu nač a kde chci, takže co s tím? Konverzovat o tématu zjevně nechceš, ono tě musí být vidět, že ano? Peskovat? Zbytečné emoce.
@pouzitychlap Na lízání zadků (byť to ani nebylo předmětem dotazu) ani na análních praktikách nic divnýho není, divný je rozebírat řitní mázek, či co to bylo. Vracet se k tomu nebudu. To jsem fakt číst nemusela. A vyjádřit se takhle sexuální partner, tak se mi navalí a je po divočině. Já fakt cítím rozdíl v diskuzi k tématu a v ukázkovém TMI od Mrs. Klopotkové. ![]()
@Anonymní píše:
Asi jo, ale nějak mě to vzalo, ode mě si nenechá pomalu ani vykouřit … proste jen láskyplný sex a teď cumim.![]()
jsem asi spis frigidni, ale docela mi přijde, ze ho vubec neznám
A jaká je spojitost mezi orálem a análem? Jakože když je někdo ochotný strkat prsty do zadku, pak pro něj orální sex úplně běžná praktika? To přece spolu nesouvisí, někdo má rád praktiky spojené s análem a lízáním ho.en, ale orální sex jim přijde nechutný. Někdo zase opačně. Třeba podle Bible je větší prohřešek kuřba než anální styk.
Každý má tohle jinak.
@JanaDaR Ale mně je úplně jedno co a jak na tebe působí. Já tato sexuální témata nikde neřeším a proto jsem ráda, že je mohu řešit tady a diskutovat. Co je to za patvar druhak?