Mačkání břicha batoletem v těhotenství

59
18.2.10 21:43

Mačkání břicha

Ahoj holky, prosila bych o radu. Jsem v 17TT a naše dcera mi neustále šťouchá do břicha. Nejsou to bolestivé rány, ale takové to mačkání břicha. Nemůže se miminku nic stát? Snažím se ji domlouvat, ale přijde mi, že jí to nezajímá. Děkuju za odpovědi Jana :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1814
18.2.10 21:46

Myslím, že ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela_81
18.2.10 21:48

Janis po tom co jsem zažila ultrazvuk u pana doktora na genetice v ČB si myslím, že Tvýmu miminku určitě nic nehrozí.

• Citovat
  • Upravit
26574
18.2.10 21:48

Nevím, kolik je tvojí dceři, ale asi bych se jí to snažila vysvětlit(což děláš) a pokud by to nezabralo, tak bych byla razantnější-co to je, to záleží na tvých výchovných metodách.
Myslím si, že by se asi nic stát nemělo, miminko je v děloze dobře chráněné. Ale co kdyby se něco stalo? Nikdy by jsi nevěděla proč a ty výčitky to nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
18.2.10 23:22

Já cca do poloviny 6 měsíce spala na břiše. Nechtěně, přetáčela jsem se ve spánku. A mám zdravé mimčo… Nemyslím, že by lehčí šťouchání, ketré popisuješ mělo nějaké negativní účinky. Hezký zbytek těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
18.2.10 23:47
Callamaika píše:
Já cca do poloviny 6 měsíce spala na břiše. Nechtěně, přetáčela jsem se ve spánku. A mám zdravé mimčo… Nemyslím, že by lehčí šťouchání, ketré popisuješ mělo nějaké negativní účinky. Hezký zbytek těhu.

já taky spala na břiše tak do 6 a pak jsem začla trpět jelikož jsem jinak neuměla usnout tak jsem toho moc nenaspala… ale aspon má mimčo trošku rodeo -) podle mě to nevadí :-)

• Citovat
  • Upravit
598
18.2.10 23:51

nějaké to poštuchování určitě nevadí, jenom aby se ti mimi nebudilo a nemělajsi potom malého nervozu , jinak by jsi to měla malé vysvětlit ž že se to nedělá pokud ti to je nepříjemné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
19.2.10 08:50

Dlouho sem spala na brose a kluk me pravidelne okopava at vysvetluju jak chci. 3.3. mam termin a mimi je v poradku. Ale je fakt ze sem se bala aby se nekdy netrefil nejak blbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
19.2.10 12:50

Ahoj holky, děkuju za uklidnění. Dcera má 2,5roku a přijde mě, že ji pořád vysvětluju, že to nemůže. Asi jí to pořád nedochází. Ještě necítím pohyby, tak nevím jak se miminku daří. Na ko jdu 5.3.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
19.2.10 13:15

Ahoj, tak ja jsem ted ukoncila 27tt a do bricha dostavam obcas poradny stouchance a valeni a mackani od malyho (22 mesicu) :roll: Absolutne nechape, ze je mimco v brisku, takze vim, ze to nedela schvalne a snazim se tomu spis vyhnout ja :wink:
Ale pote, jak jsem se setrila v prvnim tehotenstvi a co musim podstupovat ted a bricho to zatim vydrzelo 8-) si myslim, ze se snad nic hroznyho nestane…
Tak se drzte!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nickolka90
24.9.13 20:45

Ahoj holky, chtela bych se zeptat, jsem ve 24tt a dnes jsem vyklepavala deku z francouzkeho okna a omylem jsem se hodne ohnula o rantl do bricha…myslite, ze to mimi muze uskodit? :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky