Macmiror krém a svědění

Anonymní
27.11.25 08:32

Macmiror krém a svědění

Maminky, tak jsem zase dostala kvasinky a krom tabletek taky vaginální krém Macmiror. Já jsem ho aplikovala před asi 15 lety a v pohodě, ale včera. Asi minutu po aplikaci začalo veliké svědění, pak až pálení, bodavá bolest a tak po hodině to přešlo. Je to normální reakce nebo mám volat doktorovi ať změní lék? Úplně se bojím večera, co zas bude. Teď ráno už klid.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anna872
27.11.25 09:58

No, Macmiror je spíš na bakteriální zánět, na kvasinky je lepsi cotrimoxazol, zašla bych do lékárny pro canesten, ten by te pálit nemel:)

• Citovat
  • Upravit
27.11.25 14:47
@Anonymní píše: Více

Hele, takhle silné svědění a pálení minutu po aplikaci už moc „normálně“ nepůsobí, spíš jako podráždění nebo začínající alergická reakce na Macmiror.​

Jemné pálení se u vaginálních krémů může objevit, ale když je to fakt intenzivní a bojíš se večera, určitě bych doktorce zavolala a zeptala se na změnu léku nebo aspoň na to, jestli pokračovat.​

Kdyby se to opakovalo nebo se přidalo výrazné zarudnutí, otok, puchýřky nebo bolest při močení, radši Macmiror dočasně nepoužívej a řeš to hned s gynekologem (klidně i pohotovost, když bude nejhůř).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí