Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky jsem ve 12 týdnu a dobrala jsem penicilin na angínu a mám dole trochu štípání ale nic hrozného, tak jsem dostala macmiror globule a mám strach nějak si to dát, brala jste to některá a mimimko bylo v pořádku? Jsem po zt tak mám strach ze všeho
@Martina128 ano brala jsem ke konci těhotenství. Měl by být pouze lokální. Miminko bylo a je v pořádku ![]()
Nebuď připossraná, doktor ti to předepsal asi z nějákého důvodu, jestli máš pochybnosti tak si o tom promluv s ním.
@debra.morgan jsu priposrana protože nechci absolvovat 3 zt, některé holky psali že si dali ty globule a měli zt jestli to má souvislost to nevím ale bojim se, dal mi je aniž mi by mi udělal stery jestli tam opravdu něco je a má dovcu až do 11 února takže se nijak domluvit nemůžu, tak se ptám jestli to někdo bral v prvním trimestru kdy se nemůže snad nic a vše v pořádku
@Martina128 píše:
@debra.morgan jsu priposrana protože nechci absolvovat 3 zt, některé holky psali že si dali ty globule a měli zt jestli to má souvislost to nevím ale bojim se, dal mi je aniž mi by mi udělal stery jestli tam opravdu něco je a má dovcu až do 11 února takže se nijak domluvit nemůžu, tak se ptám jestli to někdo bral v prvním trimestru kdy se nemůže snad nic a vše v pořádku
brala jsem je v 1. trimestru i ve 3. trimestu, mezitím i antibiotika kolem 20tt. ZT může mít kdokoli kdekoli. Btw doporučuju začít navštěvovat lékaře, kterým věříš, usnadní ti to život.
Věř, že než si cokoliv doktor troufne předepsat v těhotenství, musí to bejt ověřený tolika studiema a tak děsně moc probádaný… Jasně, že to některý berou a potratěj. A taky jich to tisíce neberou a potratěj taky - ZT skončí každý čtvrtý-pátý těhotenství. Spousta jich potratí při dle některých diskuzí oficiální protipotratovým léku Utrogestanu. Jinak jestli chceš dělat statistiku, tak při mých dvou ZT jsem to nebrala a v těhotenství, které dopadlo dobře, tak ano, ale osobně bych radši věřila doktorovi. Ta hlavu vzhůru a držím palce ![]()
Macmiror complex 500 v 1. trimestri
Ahoj holky brala z vás některá macmiror complex 500 v 1. trimestru? Předepsala mi ho dr na kvasinky. Vím, ze kdyby ten lék byl nebezpečný pro mimi, tak mi ho nepředepíše. Brala ho některá z vás? Asi se potřebuji jen uklidnit
@Pomeranc1990 ahoj mě ho předepsal ale já ho nebrala radši, odradily mě některé holky kterým se nezdarilo tehotestvi v době kdy brali macmiror může to být náhoda ale nemusí ale kup si ovocan čípky a zabrali mi jsou jen čistě přírodní a doporučuji se během celého tehotestvi
@Martina128 ahoj děkuji, taky jsem ho radši nebrala mela jsem asi jen 2 glubule a radši jsem přestala. Vím že se to takhle dělat nemá, ale ten přípravek se mi vůbec nelíbil. Tak snad bude vše ok
Ahoj holky jsem ve 12 tt a již nemám žádné příznaky těhotenství mate to taky některá tak? Ještě minulý týden mi bylo zle a teď se cítím úplně netěhotně, ani nejsem unavena a to jsme spala skoro 14 hodin denně.
![]()
@Pomeranc1990 ahoj mě přestali příznaky dokonce v 7 týdnu takže buď v klidu
taky jsem schyzovala lítala po doktorech ale všechno v pořádku a ona se říká že ve 12 týdnu to už přestává ![]()