Macmiror v tehotestvi

55
28.1.20 18:50

Macmiror v tehotestvi

Ahoj holky jsem ve 12 týdnu a dobrala jsem penicilin na angínu a mám dole trochu štípání ale nic hrozného, tak jsem dostala macmiror globule a mám strach nějak si to dát, brala jste to některá a mimimko bylo v pořádku? Jsem po zt tak mám strach ze všeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1331
28.1.20 18:54

@Martina128 ano brala jsem ke konci těhotenství. Měl by být pouze lokální. Miminko bylo a je v pořádku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
28.1.20 18:56

Nebuď připossraná, doktor ti to předepsal asi z nějákého důvodu, jestli máš pochybnosti tak si o tom promluv s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
28.1.20 19:24

@debra.morgan jsu priposrana protože nechci absolvovat 3 zt, některé holky psali že si dali ty globule a měli zt jestli to má souvislost to nevím ale bojim se, dal mi je aniž mi by mi udělal stery jestli tam opravdu něco je a má dovcu až do 11 února takže se nijak domluvit nemůžu, tak se ptám jestli to někdo bral v prvním trimestru kdy se nemůže snad nic a vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
28.1.20 19:31
@Martina128 píše:
@debra.morgan jsu priposrana protože nechci absolvovat 3 zt, některé holky psali že si dali ty globule a měli zt jestli to má souvislost to nevím ale bojim se, dal mi je aniž mi by mi udělal stery jestli tam opravdu něco je a má dovcu až do 11 února takže se nijak domluvit nemůžu, tak se ptám jestli to někdo bral v prvním trimestru kdy se nemůže snad nic a vše v pořádku

brala jsem je v 1. trimestru i ve 3. trimestu, mezitím i antibiotika kolem 20tt. ZT může mít kdokoli kdekoli. Btw doporučuju začít navštěvovat lékaře, kterým věříš, usnadní ti to život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68995
28.1.20 19:55

Věř, že než si cokoliv doktor troufne předepsat v těhotenství, musí to bejt ověřený tolika studiema a tak děsně moc probádaný… Jasně, že to některý berou a potratěj. A taky jich to tisíce neberou a potratěj taky - ZT skončí každý čtvrtý-pátý těhotenství. Spousta jich potratí při dle některých diskuzí oficiální protipotratovým léku Utrogestanu. Jinak jestli chceš dělat statistiku, tak při mých dvou ZT jsem to nebrala a v těhotenství, které dopadlo dobře, tak ano, ale osobně bych radši věřila doktorovi. Ta hlavu vzhůru a držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
28.1.20 20:06

Brala jsem, pomohlo a vse ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.20 14:49

Rada

Macmiror complex 500 v 1. trimestri

Ahoj holky brala z vás některá macmiror complex 500 v 1. trimestru? Předepsala mi ho dr na kvasinky. Vím, ze kdyby ten lék byl nebezpečný pro mimi, tak mi ho nepředepíše. Brala ho některá z vás? Asi se potřebuji jen uklidnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
10.2.20 15:17

Neporadim jak v prvním trimestru ja brala od 27tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
18.2.20 17:05

@Pomeranc1990 ahoj mě ho předepsal ale já ho nebrala radši, odradily mě některé holky kterým se nezdarilo tehotestvi v době kdy brali macmiror může to být náhoda ale nemusí ale kup si ovocan čípky a zabrali mi jsou jen čistě přírodní a doporučuji se během celého tehotestvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.20 19:30

@Martina128 ahoj děkuji, taky jsem ho radši nebrala mela jsem asi jen 2 glubule a radši jsem přestala. Vím že se to takhle dělat nemá, ale ten přípravek se mi vůbec nelíbil. Tak snad bude vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.20 20:00

12 tt příznaky

Ahoj holky jsem ve 12 tt a již nemám žádné příznaky těhotenství mate to taky některá tak? Ještě minulý týden mi bylo zle a teď se cítím úplně netěhotně, ani nejsem unavena a to jsme spala skoro 14 hodin denně. :think: :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
25.2.20 14:51

@Pomeranc1990 ahoj mě přestali příznaky dokonce v 7 týdnu takže buď v klidu :lol: taky jsem schyzovala lítala po doktorech ale všechno v pořádku a ona se říká že ve 12 týdnu to už přestává :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí