Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, prosím poraďte… Jsem úplně na nervy… Jsem 3 měsíce po porodu.. Od 4 týdne po porodu mám menzes po 14ti dnech - pravidelně… Vím jistě (od doktora), že už mám pravidelně i ovulaci.. Poslední mezes jsem měla teď od 13.-20.. Nejvodnatější hlen byl 24. v pátek, možná ještě v sobotu..Neděle, pondělí byl už takový lepkavý. Dneska špiním hnědou krví… Teď nevím, co to je… Jestli to může být ještě ovulační špinění (běžně nemám) nebo už jsem to dostala o týden dřív… Děsím se, jestli to může být zahnizďování? Dávali jsme si jen pozor, o nehodě nevíme, tak mám teď bobky.. Jsme s doktorem domluvení, že jak mi to začne, tak mi zavede tělísko, tak i proto jsem z toho nesvá..
Díky moc za reakce..
Tak jestli jste si dávali pozor, tak se asi bát nemusíš. To my jsme si jednou pozor nedali a teď mám doma miminko šest měsíců a batole 17,5 měsíce. Pamatuji si, že jsem taky špinila. Zvládnout se to dá, nejsem první ani poslední
Kdyby se to náhodou potvrdilo, tak doporučuji skupinku skorodvojčata na Facebooku ![]()
@-Luciš- píše:
No, jenže já už mám dvouletý a zatím by stačilo teda
Aha
tak taky tam byly nějaké maminky, co mají skorotrojčata
teď je ještě moc brzy na to šílet a pokud jste si dávali pozor, tak bych se nebála
Ty jo, tak pak napiš jak to dopadlo, ale já bych teda skoro vsadila, že to bohužel klaplo.
No, tak jsem si to zadala do internetový ovu kalkulačky a vypadá to na 7.,8. den po ovu… Jdu si hodit mašli ![]()
Tak snad to bude MS a uleví se Ti. Stejně si ale udělej za čas test radši…
Tak to byl menzes holky
po týdnu…
ale aspoň, že tak
..test jsem teda nedělala, přišlo mi to už zbytečný..