Madlo Chicco na Zappa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
363
20.11.09 13:30

Madlo Chicco na Zappa

Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat, zda máte tohle madlo na Zappovi, jestli pasuje a využíváte ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
23.11.09 22:49

My ho na Zappa zkoušeli narvat přímo v prodejně Chicco a nešlo to… A osobně naživo taky neznám nikoho kdo by to tak měl. Jsem asi moc neporadila, co? :) Slyšela jsem že to jde, ale nám to nešlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
23.11.09 23:07

Anetko, já už jsem ti to psala, ale raději znovu i tady, i pro ostatní…
měla jsem madlo z ct 0.4, na speediho, tak jsem ho zkusila použít i na zappa a pasovalo..
zapp má trubky ne-kulaté, takže to chtělo nebát se zacvaknout to trochu silou.

měla jsem krátce (2m) i chicco multiway, s madlem, a vyzkoušela jsem pochopitelně i to a šlo. ale je potřeba nebát se ho trochu roztáhnout a na ty trubky nacvaknout..

nejlépe možná koupit nějaké, co bylo používáno na speediho, bude roztažené a půjde líp…

teď už ho nepoužívám, ale zkusím ho někde vyhrabat a nacvaknout, ale nebude to hnedka, je někde zahrabané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
24.11.09 20:55

Naty, tobě jsem se chystala napsat. Já ho vyhrála v aukci asi za 250,– i s poštou, tak to zkusím. Taky jsem ušila vložku do kočárku a tento týden příjde i nánožník :dance: Takže se ti to chystám poslat :lol: Dnes jsme zase jezdili a kočárek je super :mrgreen: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
26.11.09 12:46

Anetko, to je skvělé, moc ráda slyším, že jsi spokojená!! :dance: :dance:

s tím madlem to chce trpělivost, zatím se určitě hodí, ale věř mi, že časem ho nebude ani potřeba…to mé je schované už přes 1/2 roku…
musí se nasadit pod ty klouby, kterýma se kočár skládá.. ale to by tě napadlo, nikam jinam ho prostě nedáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí