Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat, zda máte tohle madlo na Zappovi, jestli pasuje a využíváte ho?
My ho na Zappa zkoušeli narvat přímo v prodejně Chicco a nešlo to… A osobně naživo taky neznám nikoho kdo by to tak měl. Jsem asi moc neporadila, co?
Slyšela jsem že to jde, ale nám to nešlo ![]()
Anetko, já už jsem ti to psala, ale raději znovu i tady, i pro ostatní…
měla jsem madlo z ct 0.4, na speediho, tak jsem ho zkusila použít i na zappa a pasovalo..
zapp má trubky ne-kulaté, takže to chtělo nebát se zacvaknout to trochu silou.
měla jsem krátce (2m) i chicco multiway, s madlem, a vyzkoušela jsem pochopitelně i to a šlo. ale je potřeba nebát se ho trochu roztáhnout a na ty trubky nacvaknout..
nejlépe možná koupit nějaké, co bylo používáno na speediho, bude roztažené a půjde líp…
teď už ho nepoužívám, ale zkusím ho někde vyhrabat a nacvaknout, ale nebude to hnedka, je někde zahrabané…
Naty, tobě jsem se chystala napsat. Já ho vyhrála v aukci asi za 250,– i s poštou, tak to zkusím. Taky jsem ušila vložku do kočárku a tento týden příjde i nánožník
Takže se ti to chystám poslat
Dnes jsme zase jezdili a kočárek je super
![]()
Anetko, to je skvělé, moc ráda slyším, že jsi spokojená!!
![]()
s tím madlem to chce trpělivost, zatím se určitě hodí, ale věř mi, že časem ho nebude ani potřeba…to mé je schované už přes 1/2 roku…
musí se nasadit pod ty klouby, kterýma se kočár skládá.. ale to by tě napadlo, nikam jinam ho prostě nedáš…