Skladné golfky do auta

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
226
19.11.09 12:46

Skladné golfky do auta

Ahoj. Chtěla bych koupit pro syna golky.Vybrala jsem si golfky Chicco Multiway nebo Liteway.Koukala jsem že byli nejlepší v Dtestu,který se dělal na jaře. Máte někdo s těmito golfkami zkušenosti? Vůbec nevím, který bych měla koupit. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14500
19.11.09 13:51

Ahoj, já mám Jane Energy, jsou lehké, skladné a polohovatelné do lehu. Na ty chicco jsem koukala, ale jsou těžké. Jane má dovozce Handy Praha (kousek od Opatova).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
19.11.09 14:05

Multiway mam a jsem spokojena velmi..zalezi,na co kocar chces a co od nej cekas..pokud ma byt co nejskladnejsi do auta,tak to multiway rozhodne nejsou..zas jsou supr bytelne,my je rozhodne nesetrime a zvladaj i lehci teren,maji velka kolecka oproti jinym golfkam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
19.11.09 14:08

Tak Jane jsou zase spíš do města :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2618
19.11.09 14:14

Ahoj, taky mame multiway a super. Vejdou se do fabky kombika a do C3. Jinak s nima jezdim i po sterku a dobry. Do mesta ideal. Zvladnou i nerovnou dlazbu. Ze jsou tezsi jsem si ani nevsimla. Ja je nikam nenosim, jen vozim :). Jedine, co mi zatim vadi, ale preziju to, ze ma nanoznik na suche zipy. Kdyz ji tam dam ve fusaku, tak to moc nedrzi, ale s dekou OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
19.11.09 22:47

hurvínku,
osobně vůbec netuším, jak mohly multiway a liteway vyhrát ten Dtest. první zmiňovaný jsem vlastnila 2 měsíce.. lehký a skladný mi teda nepřišel ani omylem, bytelný taky moc ne, po jedné cestě přes místní polňačku se celkem dost rozviklal… :( do mazdy 5 se mi vlezl jen naštorc, takže i tak zabíral v kufru celkem místoa ještě blbě, přes celý kufr…

liteway má blbé ty přední kolečka.zrovna dneska jsem ve městě viděla jednu paní, jak se jí chudákovi to koleko kouslo do dlažby - a ani ne tak hrozné - a nešlo ven,a zdály se mi takové rozjeté… potah kočáru byl hodně zachovalý, skoro jako nový…

u klasických golfek pokud ti jde o lehkost a skladnost do auta si stále myslím, že energy jsou nejlepší varianta. jsou fakt lehké, a je to i pozant, v létě jsem v nich náhodou vezla Vojťuchu a fkat je to znát…

jak je syn starý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.11.09 08:37

Ja zkousela v krame Peg Perego Si a Chicco Liteway.

Sí jsou proste o tridu jak kvalitou tak cenou vys, Liteway mi prijdou rozhrkany a navic mi prijde, ze maji forovy potah. Navic jak se skladaji do destniku, tak zabiraji blbe misto v kufru nastorc. Mame relativne velky kufr, kam se v pohode vedle sebe vejde Nomad a Zapp a jeste tasky. Multiway mi prijdou tezky, ty jsem nezkousela vubec. Brala bych Sí, ale chtela jsem cenu kolem 4 tisic, Sí stoji kolem 6 tisic.

Nakonec jsem vybrala Energy, uz kvuli tomu, ze mam Nomada a origos doplnky na nej. Jenze pesek, do maleho druheho auta nam chybi v kufru pet centaku. Takze zase nic a zustavam porad u Nomada v kombinaci se Zappem na kratsi popojizdky.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
20.11.09 08:39
Nataša píše:
hurvínku,
osobně vůbec netuším, jak mohly multiway a liteway vyhrát ten Dtest.

to si taky rikam, kdo vi jestli si Chicco ty testy nezaplatilo :roll: , cemuz teda neverim. Spis si myslim, ze testujici nekocarkovy clovek nema zas takove pozadavky…

• Citovat
  • Upravit
10482
20.11.09 10:33

no, já celkem věřím, že tady existuje dost konkurenční boj, což dle mého soudu dokládají testy kočárků z posledních let, kde se kupříkladu některé značky neobjevují… myslím ty testy na chemické látky… jaktože kupříkladu čoika testovala jen dorel? atd.

a ano, souhlasím s tebou, člověk který nekočárkuje, nemá požadavky. ale tady testovaly maminky. jenže pouze 14 dní, po 14 dnech jsem byla stále ještě odvázaná… a ty kritéria jim (chiccu) hodně nahrávaly… (zaplacené to asi nebylo, ale napadlo mě to :mrgreen: )

tvrdím totiž, že za tu cenuje to odpovídající kočár ve slušné výbavě, stabilní, snadno skládatelný, a to už samo o sobě stačilo… to že je potah na šroubky a všechno se na něm drží, že je snad největší mezi deštníky, že se viklá do stran a po měsíci kolečka jetá jak po roce, že se suchý zip u nánožníku ošoupe a nedrží, to už nikoho nebere.-

a pokud jde o skladnost, obejvila jsem včera, že se u nás opět prodává safety 1st kočárek - zappí kopie. mají ho v malvíkovi: http://www.malvik.cz/…ncer-Novinka
jedním slovem super! skladnost - super, něco jako zapp, ale není tak malý..obří košík (větší než třeba u slalomu), nánožník na druky, který jde vysoko. možnost adaptérů, tu píšou na BBConf, ale šly koupit na romer, MC.. , záda jsou pevná, jdou dost do lehu, jsou dlouhá (vyspala se tam skoro 2letá dost velká holčička), nohy nejsouu polohovací, ale pohodlně opřené, takže to vůbec neva. super madlo, které se dá odklopit z jedné strany a visína kočáru. rukojeti jsou o hodně výš než u BP, moona, espira a zappa !!!

kamarádce je zničili v letadle a skoro je obrečela, protože se tu dlouho neprodávaly, dřív je měla kika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
20.11.09 10:46

Jde taky o to, na jaký věk ty golfky jsou, toto myslím není polohovací, že ne, já mám syna skoro 8 měsíců, ale jezdí v Energy už od září, jdou dát do lehu. Jinak je skladnější asi toto, nebo spíš určitě je skladnější.. :) Každý má své pro a proti.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marunka
8.1.10 22:53

golfky Chicco

Maminky, moc Vás zdravím, jsem tady poprvé a rozhoduji se pro golfky Chicco CT 04 a potřebuji hodně moc poradit, máme felicii, né kombika a jak jsem koukala, tak jsou docela dlouhé, nemáte některá s těmito golfky nějaké zkušennosti, ohledně toho skládání do kufru? Na fotce vypadají moc pěkné, jaké jsou ve skutečnosti? A jaké by jste mi Vy osobně doporučily golfky. Děkuji Vám moc za dobré rady a těším se. Danča

• Citovat
  • Upravit
15043
8.1.10 22:58

Zdravím v diskusi,
taky máme krátkou Felicii a kupovali jsme golfky MOON Buggy Kiss - jsou výborně skladné do auta a lehoučké (6Kg). Jedinnou nevýhodu mají, že to není kočárek do terénu :-( . Posílám odkaz :wink: .
 http://www.e-broucek.cz/…s-nanoznikem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
8.1.10 23:13

do terénu fakt nejsou žádné golfky… :wink:

nevím, jak 0.4 a felicia, ale mazda 5 a multiway - nástupce 0.4 - moc OK nebylo, vešly se tam naštorc jen tak tak… zkus se podívat do nějaké diskze o chiccu, třeba by ti ho někdo přeměřil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marunka
8.1.10 23:17

golfky Chicco

Děkuji za uvítání.
Také jsem na tyto golfky koukala, jsou docela pěkné a hlavně skladné akorád mi na nich vadí, že nejdou polohovat nožičky, já měla před lety takové ty staré a strašně mě otravovalo, že to nemá větší kolečka a malému pořád plandaly při jízdě nohy dolů. Takže Chicco nebrat??

• Citovat
  • Upravit
Marunka
8.1.10 23:22

Já Fildu měřila na délku a kufr má asi 89cm a šířka okolo 60cm a to ještě možná přeháním a jak jsem koukala, tak ty Chicco mají skoro 110cm, tak je tam asi nenarvu i kdybych sebevíc chtěla. Mám kočárek Xlander a mám co dělat abych tam narvala jen složenou konstrukci-bez korby. Tak mi poraďte, jaké ty golfky jsou nejlepší????

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4