Mágia

Anonymní
27.9.23 21:28

Mágia

Zdravím, chci se zeptat jestli věříte na magii lásky a zda někoho takového poznáte, kdo si ji dělal a vyšlo to nebo ne,
děkuji za odpovede a přejí hezký večer.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
27.9.23 21:29

V 15 podle top Dívky. Tam toho bylo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
27.9.23 22:05

NIKDO si nemůže hrát s něčím srdcem, aby tě začal milovat. Nezdá se to, ale může se ti to vymstít. Například by si z nějakého, mě nepochopitelného důvodu, podařilo získat někoho skrze tyhle čáry máry. Jenže po čase váš vztah bude toxický, bude tě mlátit, nebudeš v něm šťastná, on tě ve skutečnosti milovat nebude a objeví se jiná… Prostě to nejde, a doporučuji se na to vys*at… Je mnohem lepší když má člověk svobodnou volbu se SÁM rozhodnout… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.9.23 22:17

Ale tam ta láska byla a dost velká😌požádal mě už dokonce i o ruku, oba jsme cítili že je to něco výjimečného, ​​já jsem sla s kamoskami von, strašně jsem se opila ani nevím jak k tomu doslo a s někým jsem se tam líbala, jeho znami byli v tom baru také, takže se to hned dozvěděl a už 2 měsíce se mnou nekomunikuje, vím udělala jsem hlupost teď ho chci hlupo dostat zpátky ale já už opravdu nevím jak, moc mi na něm záleží… a vim že je moc hrdý na to aby se vrátil ale byla to blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
27.9.23 22:21
@Zuzina65 píše:
Ale tam ta láska byla a dost velká😌požádal mě už dokonce i o ruku, oba jsme cítili že je to něco výjimečného, ​​já jsem sla s kamoskami von, strašně jsem se opila ani nevím jak k tomu doslo a s někým jsem se tam líbala, jeho znami byli v tom baru také, takže se to hned dozvěděl a už 2 měsíce se mnou nekomunikuje, vím udělala jsem hlupost teď ho chci hlupo dostat zpátky ale já už opravdu nevím jak, moc mi na něm záleží… a vim že je moc hrdý na to aby se vrátil ale byla to blbost

Velká láska a ty ses líbala s jiným… prosímtě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.9.23 22:23

Rozdíl je mezi tím, jestli si chceš přivolat lásku nebo k sobě připoutat konkrétní osobu. Tu druhou variantu vřele nedoporučuju!

• Citovat
  • Upravit
9
27.9.23 22:24

@Lu66 vím jak to vypadá, sama bych to někomu přesně tak řekla jako vy teď mně, ale věřte že si to ani nepamatuji a ty výčitky a bezmocnost jsou hrozné, když jsem opita jsem jiný člověk, byla to hrozná chyba a den co den to 1000× lituji a nechapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.9.23 22:26

@Janli proč? něco o tom víte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
27.9.23 22:26
@Zuzina65 píše:
@Lu66 vím jak to vypadá, sama bych to někomu přesně tak řekla jako vy teď mně, ale věřte že si to ani nepamatuji a ty výčitky a bezmocnost jsou hrozné, když jsem opita jsem jiný člověk, byla to hrozná chyba a den co den to 1000× lituji a nechapu

Jestli se nechce vrátit, kašli na to. Nenuť ho, akorát budeš za zoufalku. Přece chlap má o ženu bojovat, a ne aby se žena vtírala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.9.23 22:30

@Lu66 poté co jsem udělala si neumím představit jak by o mě bojoval :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
27.9.23 22:34
@Zuzina65 píše:
@Lu66 poté co jsem udělala si neumím představit jak by o mě bojoval :D

Tak vidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.9.23 22:39

@Lu66 právě proto by tohle byla už poslední možnost, vím zufale ale zufale ženy dělají zufale činy, ráda bych ale slyšela spíše nějaké zkušenosti s tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14688
27.9.23 22:40

A ty bys byla šťastná v manželství, kde by ten druhý byl násilím přinucen si tě vzít? 8o Ten člověk tě nechce, tak ho neobtěžuj. Ne, ani na dálku. Dej mu pokoj.

Hrát si s magii, když o tom nic nevíš, je fakt špatné. A kdo něco malo ví, ten to raději ani nezkousi, protože VÍ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
27.9.23 22:41
@Zuzina65 píše:
@Lu66 právě proto by tohle byla už poslední možnost, vím zufale ale zufale ženy dělají zufale činy, ráda bych ale slyšela spíše nějaké zkušenosti s tím

Kašli na to. Ty bys v takovém vztahu, kde by chlap o tebe nebojoval byla štastná? Kde by ti nenadbíhal? Zas tak zoufalá nejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.9.23 22:46

@Lu66 ale na zázrak věřit mohu, i si přát možná se nějaký stane :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie