Mágia

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4383
27.9.23 22:49
@Zuzina65 píše:
@Lu66 ale na zázrak věřit mohu, i si přát možná se nějaký stane :nevim:

Hele dělej jak myslíš, TY budeš nešťastná. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.9.23 23:14
@Zuzina65 píše:
@Janli proč? něco o tom víte? :think:

Pokud ovlivníš vůli druhýho člověka, připoutáš ho k sobě, nic dobrýho to nepřinese. Dřív nebo později to stejně krachne. Chápu, že jsi nešťastná, ale do tohoto se nepouštěj.

• Citovat
  • Upravit
4383
27.9.23 23:15

@Janli Je hodně zoufalá, až vlezlá. Chudák chlap. Nebo spíše kluk. Nevěřím tomu že tohohle by byla schopná dospělá žena… I když… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.9.23 23:27

@Lu66 @Janli i když to tak nevypadá, jsem dospěla, no a odkud máte takové informace? máte s tím nějakou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
27.9.23 23:29
@Zuzina65 píše:
@Lu66 @Janli i když to tak nevypadá, jsem dospěla, no a odkud máte takové informace? máte s tím nějakou zkušenost?

Prostě si logicky nemůžeš přitáhnout osobu BEZ její svobodné vůle. Nejde to, a ty se můžeš klidně na hlavu postavit. To nemáš v sobě kousek hrdosti? Zase si nemyslím že je tak dokonalý aby ti za tohle stál. NECHCE TĚ. Smiř se tím. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.9.23 23:29

@Lu66 ano jsem kdyby mě opustil že mě už nemiluje nechám to tak zapomenu ale vím že jsem to pokazila já a to bolí mnohem více…. A jo chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
27.9.23 23:31
@Zuzina65 píše:
@Lu66 ano jsem kdyby mě opustil že mě už nemiluje nechám to tak zapomenu ale vím že jsem to pokazila já a to bolí mnohem více…. A jo chlap

Kdyby tě miloval, tak to vypadá jinak a ty sem nepíšeš… Kdyby tě fakt miloval, tak by to začal řešit. Ale je opatrný. Co když se někde zase opiješ a budeš se líbat s jiným? Vůbec se mu nedivím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.23 06:13

Mágia ti nepomôže.
Mágiou sa oháňajú len podvodníci..
Som expert na mágiu (viac ako 40ročná prax).. o tieto veci a ostatné záhady sa zaujímam..

Pri návrate partnera ti nepomôže žiadna mágia..
ale jedine úprimný rozhovor s partnerom.
ak nepomôže rozhovor.. si bez šance.

Partnera musíš priťahovať, musia tam byť nejaké sympatie (prípadne majetok-prospech)..

Inak nie je čo riešiť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.9.23 07:48

@Black_Flame no a tedy, když to vůbec nefunguje, proč se tomu věnujete? trochu nechapu 😀 protože tomu nevěříte …. tak jak? a co manifestace? 🤔
Lidé to dělají často a mají pocit že to funguje… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.23 08:27
@Zuzina65 píše:
@Black_Flame no a tedy, když to vůbec nefunguje, proč se tomu věnujete? trochu nechapu 😀 protože tomu nevěříte …. tak jak? a co manifestace? 🤔
Lidé to dělají často a mají pocit že to funguje… :nevim:

venujem sa záhadám všetkého druhu.
psychotronika-parapsychológia, telepatia, sugescia, UFO, okultizmus, špiritizmus, karmalógia, mystika, PSY, duchovia, mágia (komplet), tajomno, časopriestor atď..

dokonale ovládam výklad kariet (akýchkoľvek), kyvadlá atď.

urobil som množstvo pokusov..
takže viem čo mágia dokáže / nedokáže.
Mágia to je niečo ako náboženstvo, myslenie, psychológia.. žiadna mágia sveta nedokáže zázraky, nevráti partnera..
pomocou žiadnej mágie nezbohatnete, nevyhráte, nezískate..

hlavne v dnešnej dobe.. je to nástroj podvodníkov aby zarobili na zaostalom myslení obete.

alebo mnoho podvodníkov (výklad kariet).. aby na vás zarobilo.. paralyzuje vás strachom..

zareagujete na inzerát / veštenie

• začne výklad
  • podvodník pri výklade nahodí výraz nebezpečia..
  • vidím že ste prekliata, pobosorovaná a bla bla bla
  • máte to vy ale šťastie… potrebujete očistu a ona vám pomôže.. neni to ale jednoduché.. snímať tú pliagu a čiernu mágiu z vás… a teda bude vás to niečo stáť..

atmosféra je hustá… a hlavne naivné ženské… súhlasia s očistou

• potom sa kade tade po kamarátkach či fórach chváli.. akú super vešticu našla.. a že všetko vyšlo bla bla bla..

nechápe. že sa zosmiešňuje..

výklad kariet to je len zábava.. niekomu to vyjde inému nie.. ako horoskop..

ktej mágii..
samozrejme že tie drísty o mágii takej či onakej je len podvod.
mágia vám neublíži ani žiadne rituály (pane bože koľko je na svete SPROSTÝCH ľudí).

aj mne mnoho ľudí píše o očistu, že sú porobený, čierna mágia a prekliatie… nedarí sa im..
ale to neni mágiou.. a ak človek uverí.. že je prekliaty..bude sa tak aj cítit..
ale to je psychológia a nie žiadna mágia..

takže ženské… neverte na mágiu, zázraky, veštcom..

ak si dáte veštiť - berte to s humorom.. môže to sadnúť / nemusí..
neraz takýto veštec rozbije i rodinu svojimi drístami (partner je vám neverný a pod).

a ak vas opustí partner.. pomoze jedine rozhovor.. a nie žiadna mágia..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat