Magický rituál

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.3.17 12:24
@vercaca píše:
A co přesně chceš zkusit?

Tak zajima me to jako celek, ale chtela bych neco na psychickou pohodu, zdravi proste neco takoveh, vzdycky me to lakalo, ale nikdy jsem to nezkousela, az jsem dnes narazila na vasi diskusi tak me to zas chytlo. Ani nevim jak se chovat, jak jste tu zminovali to poprosit a podekovat :nevim: proste bych se do.toho chtela zasvetit a casem neco zkusit

• Citovat
  • Upravit
102
19.3.17 12:28
@Anonymní píše:
Tak zajima me to jako celek, ale chtela bych neco na psychickou pohodu, zdravi proste neco takoveh, vzdycky me to lakalo, ale nikdy jsem to nezkousela, az jsem dnes narazila na vasi diskusi tak me to zas chytlo. Ani nevim jak se chovat, jak jste tu zminovali to poprosit a podekovat :nevim: proste bych se do.toho chtela zasvetit a casem neco zkusit

Začala bych třeba afirmacemi a radostí z každého okamžiku a ne hned magický rituál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.17 12:47
@vercaca píše:
Začala bych třeba afirmacemi a radostí z každého okamžiku a ne hned magický rituál :)

Jj a neznas nejake stranky, kde bych se mohla neco vic dozvedet? existuje neco co bych mohla kazdy den udelat, treba neco kazde rano a vecer na tu psychickou podporu, abych se citila lip? Omlouvam se ze te tak hltim otazkami, ale fakt me to zajima :mrgreen: a ty ritualy prave nechci delat kdyz o tom nic nevim, chci zacit pekne postupne, jen nevim jak na to

• Citovat
  • Upravit
102
19.3.17 12:57
@Anonymní píše:
Jj a neznas nejake stranky, kde bych se mohla neco vic dozvedet? existuje neco co bych mohla kazdy den udelat, treba neco kazde rano a vecer na tu psychickou podporu, abych se citila lip? Omlouvam se ze te tak hltim otazkami, ale fakt me to zajima :mrgreen: a ty ritualy prave nechci delat kdyz o tom nic nevim, chci zacit pekne postupne, jen nevim jak na to

Myslím si, že když si zadáš do vyhledávače afirmace, tak ti vyjede spousta stránek :) Já třeba začala i s vedenými meditacemi, kdy se dokážu hezky uvolnit a probrat si své problémy, po meditaci se cítím opravdu krásně. Ale zase záleží co komu sedne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
19.3.17 13:14
@Denisa76 píše:
@vercaca no tak super to mě těší. Zkus tedy místo rituálu nějakou afirmaci na ty byl velmi dobrý Emilio Cloue tak se mrkni já jednu jeho používám hodně let a je mě s ní neuvěřitelně dobře :palec:
A jak s uzly
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.17 13:49

@Denisa76 ahoj, muzu se zeptat jakou afirmaci pouzivas?

• Citovat
  • Upravit
1289
19.3.17 14:28

Holky, tech afirmací můžu používat kolik chci? sedlo mi jich strašně moc, a nevím, jestli jich tolik můžu používat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.26 09:15
@Borůvka1990 píše: Více

Já bych tu lásku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
6.4.26 09:23
@sandra001 píše: Více

Afirmací můžeš používat, kolik chceš. Ale nejde o to jen to jen odhrkat seznam, a doufat v zázrak. Ona je to v podstatě práce na sobě. Alespoň tak to vnímám já. A nemíchala bych dohromady více záměrů. Vybrala bych si ten v danou chvíli pro tebe nejdůležitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42188
6.4.26 09:41
@janulinka1000 píše: Více

9 let stará diskuze 8o
Lásku ti nikdo nevykouzlí, jen život sám, tak se vyprdni na kraviny a začni žít :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat