Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, mohu se zeptat davate detem pri vysokych teplotach pit magnesii? Nekdo mi driv myslim radil, ze je to dobre proti krecim, ale nevim jestli to dceri neuskodi. Je ji 24 mesicu diky za rady.
Ne.. Dávala jsem při průjmech Mattonku bez bublinek, Kulíška nechtěla, tak jsem si říkala, že dostane aspoň nějaké minerály. Jinak teda Magnesie febrilním křečím asi úplně nezabrání. Jestli myslíš ty.
Ahoj!
Nikdy jsem to nepraktikovala…, ale pokud nebude Magnesia jediné, co za den vypije, tak jí to určitě neublíží.
V nějaké rozumné míře může být určitě prospěšná. ![]()
Nemyslim primo febrilni, ale ona mi k ranu z tech teplot zvraci a kamoska mi tvrdila ze deti mivaj nejaky neviditdlny krece proto muzou zvracet. Dala sem ji asi pul decky tak uvidime.ma horecky treti den ale nic vic. zitra budu volat pro vysledky z krve tak uvidime.
Mně občas děti zvracely při horečce po mlíku. Takže jsem jim ho, dokud měly horečku, vůbec nedávala.
Nemyslim primo febrilni, ale ona mi k ranu z tech teplot zvraci a kamoska mi tvrdila ze deti mivaj nejaky neviditdlny krece proto muzou zvracet. Dala sem ji asi pul decky tak uvidime.ma horecky treti den ale nic vic. zitra budu volat pro vysledky z krve tak uvidime.