Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky.
Chtěla jsem synovi koupit magnetickou tabulku, protože si strašně rád hraje s magnetky na ledničce, a narazila jsem na magnetickou fólii. Protože chci ušetřit, napadlo mě, koupit 60cm x 1m této fólie a malými hřebíčky jí přitlouct na zeď do pokojíčku. Vznikla by tak kus magnetické stěny, na kterou by si mohl syn dávat magnetky. Nemáte někdo s touto fólií zkušenost? Drží na ní magnetky dobře? Nebo mám raději koupit klasickou magnetickou tabulku? Děkuji ![]()
Ahoj, já sehnala magnetickou tabulku s dřevěnýma magnetkama zvířátek a to je taky jen nějaká folie, potištěná obrázkem. Drží to dobře a nebylo drahé, ale už to byl poslední kus z doprodeje. Heureka ještě našla: http://www.heureka.cz/?h[fraze]=malovani+s+predtiskem (EDIT: adresa se rozkouskovala, dej na Heurece vyhledat frázi malování s předtiskem, najde ti to, výrobce Woody).
Myslím se dá sehnat folie, co se dá nalepit jako tapeta na zeď. Anebo místo těch hřebíčků bych dala zespod oboustrannou lepící pásku, to by mohlo taky držet.
Existuje i magneticka barva a muzes si natrit co chces, ty folie jsou nalepovaci, staci nalepit na zed, nebo na nejakou desku a tu pribit. Tu jsme udelali my, pac jsme v najmu, ja teda mam jen tabulovou folii, ne magnetickou.