Odstranění negativních zón v bytě

94
26.6.13 20:41

odstranění negativních zon v bytě

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti a také doporučení na někoho, kdo by nám v bytě udělat tzv. očistu bytu, tj. vyčistil špatné zony v bytě nejlépe z okolí Českých BUdějovic? Dík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
493
26.6.13 20:51
@Nikinka85 píše:
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti a také doporučení na někoho, kdo by nám v bytě udělat tzv. očistu bytu, tj. vyčistil špatné zony v bytě nejlépe z okolí Českých BUdějovic? Dík :)

počkám si taky na odpovědi.. vůbec jsem nevěděla, že něco takového existuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
26.6.13 20:58

Dříve se tomu říkalo proutkaři, ale nevím, jak se tomu říká dnes. Na netu jsem zkoušela hledat, ale nikoho jsem nenašla… Za zeptání tady nic nedám:-). Mám těžce nemocného manžela a už zkoušíme cokoliv a právě tohle mi poradila jedna astroložka, že je možné, že byt má negatviní energii a ta může bránit uzdravení. Asi v tom něco bude, jelikož tu dva lidé onemocněli rakovinou, takže zkouším:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
26.6.13 21:33

@Nikinka85 a zkoušela jsi to sama? jen podle srdce, prý to pomáhá a nemusíš být odborník.
Můžeš i zapálit svíčku, házet kvítka, mlet hlouposti, co chceš, a u toho si povídat nebo myslet na očištění bytu, na nemoc manžela atd. udělat ze sebe takovou čarodejnici.

• Citovat
  • Upravit
2480
26.6.13 21:35

Ja nemam zkusenosti s proutkarem, ale co se tyce negativnich zon nebo energii v byte, tak to mam zkusenosti bohate. S manzelem nas predchozi byt pripravil o zdravi, pred tim jsme byli zdravi a po odstehovani taky. Nevedela jsem, ze existuji lidi, co zvladnou to negativni odstranit. Takze jestli to funguje a nekdo to umi, doporucuji to doma udelat, muze to pomoct opravdu hodne. Drzim palce a manzelovi preji, at je mu lepe a uzdravi se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
26.6.13 21:44

@Nikinka85 @veruka85 @Ter85 všimly jste si že jste tu tři se stejným číslem na konci :think:

• Citovat
  • Upravit
6451
26.6.13 21:45

Dejte si do googlu geopatogenní zóny, snad vám někoho v okolí Budějovic najde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
26.6.13 21:46
@Jasněnkaa píše:
@Nikinka85 @veruka85 @Ter85 všimly jste si že jste tu tři se stejným číslem na konci :think:
8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
26.6.13 21:50

Do každeho rohu mistnosti se dává miska s trochou soli a musí to být 24 hodin, ale ještě jsem nezkoušela ale chtěla bych to vyzkoušet mame byt plný negativnich energií :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
26.6.13 22:00

Tak geopatogenní zóny se zjišťují pomocí kyvadla (moje máma to dělá, ale jen pro známé a stejně jsme z jižní Moravy). Když si zjistíte rozmístění negativních zón energie, tak je nejlepší přestěhovat postel, tak, abyste leželi na pozitivní. Nebo se dají pořídit takové štítky, které nasměrujete podle světových stran a přibijete je pod postel, mění se tak směr energie a vzniká pod postelí pozitivní zóna. Dále se dá pořídit tzv. pyramida, kterou nasměrujete na sever a uložíte ji v rohu místnosti a ona negativní energii stahne do toho rohu a zbytek pokoje pokryje energie pozitivní. Pokud chcete zjištění těch energií, tak si najděte na internetu někoho v blízkosti, kdo to umí s kyvadlem (zadejte třeba zjištění geopatogenních zón pomocí kyvadla ČB) a ten už by vám měl poradit, co je nejvhodnější ve vašem bytě jestli ty štítky nebo pyramida nebo přestěhování bytu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
27.6.13 08:33

Už jsem konečně našla nějakého pána, který by to uměl:-). Zkusit to můžu, tím nic nezkazím. Já běžně chodím ke kartářce a ta mi to poradila, abych to zkusila, jelikož se také nějakou dobu snažíme o mimi a stále nic, tak říkala, že to může být také tím.

Děkuji všem za cenné rady:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
27.6.13 08:34

Jé, to jsem si nevšimla:-))). U mne to značí ročník narození, co u ostatních to nevím, ale je to dobrá náhoda:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
27.6.13 11:41

Taky rocnik narozeni-85. Byl dobry rocnik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
27.6.13 12:37

Pro nás ten nejlepší:-D. Ale úplně nejsuprovější pro mě bude, až manžel bude normálně chodit a nebude ho nic bolet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný