Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti a také doporučení na někoho, kdo by nám v bytě udělat tzv. očistu bytu, tj. vyčistil špatné zony v bytě nejlépe z okolí Českých BUdějovic? Dík ![]()
@Nikinka85 píše:
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti a také doporučení na někoho, kdo by nám v bytě udělat tzv. očistu bytu, tj. vyčistil špatné zony v bytě nejlépe z okolí Českých BUdějovic? Dík
počkám si taky na odpovědi.. vůbec jsem nevěděla, že něco takového existuje..
Dříve se tomu říkalo proutkaři, ale nevím, jak se tomu říká dnes. Na netu jsem zkoušela hledat, ale nikoho jsem nenašla… Za zeptání tady nic nedám:-). Mám těžce nemocného manžela a už zkoušíme cokoliv a právě tohle mi poradila jedna astroložka, že je možné, že byt má negatviní energii a ta může bránit uzdravení. Asi v tom něco bude, jelikož tu dva lidé onemocněli rakovinou, takže zkouším:-)
@Nikinka85 a zkoušela jsi to sama? jen podle srdce, prý to pomáhá a nemusíš být odborník.
Můžeš i zapálit svíčku, házet kvítka, mlet hlouposti, co chceš, a u toho si povídat nebo myslet na očištění bytu, na nemoc manžela atd. udělat ze sebe takovou čarodejnici.
Ja nemam zkusenosti s proutkarem, ale co se tyce negativnich zon nebo energii v byte, tak to mam zkusenosti bohate. S manzelem nas predchozi byt pripravil o zdravi, pred tim jsme byli zdravi a po odstehovani taky. Nevedela jsem, ze existuji lidi, co zvladnou to negativni odstranit. Takze jestli to funguje a nekdo to umi, doporucuji to doma udelat, muze to pomoct opravdu hodne. Drzim palce a manzelovi preji, at je mu lepe a uzdravi se ![]()
@Nikinka85 @veruka85 @Ter85 všimly jste si že jste tu tři se stejným číslem na konci ![]()
Dejte si do googlu geopatogenní zóny, snad vám někoho v okolí Budějovic najde ![]()
@Jasněnkaa píše:
@Nikinka85 @veruka85 @Ter85 všimly jste si že jste tu tři se stejným číslem na konci
Do každeho rohu mistnosti se dává miska s trochou soli a musí to být 24 hodin, ale ještě jsem nezkoušela ale chtěla bych to vyzkoušet mame byt plný negativnich energií ![]()
Tak geopatogenní zóny se zjišťují pomocí kyvadla (moje máma to dělá, ale jen pro známé a stejně jsme z jižní Moravy). Když si zjistíte rozmístění negativních zón energie, tak je nejlepší přestěhovat postel, tak, abyste leželi na pozitivní. Nebo se dají pořídit takové štítky, které nasměrujete podle světových stran a přibijete je pod postel, mění se tak směr energie a vzniká pod postelí pozitivní zóna. Dále se dá pořídit tzv. pyramida, kterou nasměrujete na sever a uložíte ji v rohu místnosti a ona negativní energii stahne do toho rohu a zbytek pokoje pokryje energie pozitivní. Pokud chcete zjištění těch energií, tak si najděte na internetu někoho v blízkosti, kdo to umí s kyvadlem (zadejte třeba zjištění geopatogenních zón pomocí kyvadla ČB) a ten už by vám měl poradit, co je nejvhodnější ve vašem bytě jestli ty štítky nebo pyramida nebo přestěhování bytu ![]()
Už jsem konečně našla nějakého pána, který by to uměl:-). Zkusit to můžu, tím nic nezkazím. Já běžně chodím ke kartářce a ta mi to poradila, abych to zkusila, jelikož se také nějakou dobu snažíme o mimi a stále nic, tak říkala, že to může být také tím.
Děkuji všem za cenné rady:-D
Jé, to jsem si nevšimla:-))). U mne to značí ročník narození, co u ostatních to nevím, ale je to dobrá náhoda:-D
Pro nás ten nejlepší:-D. Ale úplně nejsuprovější pro mě bude, až manžel bude normálně chodit a nebude ho nic bolet…