Magnetická rezonance mozku a výsledky
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nemáš nějakou rýmu? Zánět dutin? to by odpovídalo nálezu. Maxilární dutiny jsou ty mezi očnicí a horními zuby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Lucka1111 píše:
Nemáš nějakou rýmu? Zánět dutin? to by odpovídalo nálezu. Maxilární dutiny jsou ty mezi očnicí a horními zuby.
No zatim ne, treba to prijde😁
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Měla jsem to na magnetické taky kromě jiného poslali me na nosní a dali
antibiotika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Enli píše:
Měla jsem to na magnetické taky kromě jiného poslali me na nosní a dali antibiotika

No aspon je zase dobre, ze to neni nic co by to zpusoboval mozek.No ale lezi mi stale v hlave, co mi to tedy zpusobuje.No dozvim se vse za dva tydny, nebo me treba poslou jeste na jine vysetreni, nevim…
Jen jsem si myslela, ze ta magneticka rezonance mi to zobrazi

Myslela jsem si, ze prijdou na tu pricinu, co mi to spousti
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Já šla taky s něčím jiným než s rymou mela jsem motani hlavy a
podezření na roztroušenou sklerózu. A nic jiného v té správě není
jako nález? Mě tehdy ještě posílali na vyšetření ucha zda to není od
toho ale to vše před magnetickou ta byla jako poslední po ni přišla už jen
lumbalni punkce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Enli píše:vse ostani rave v norme
Já šla taky s něčím jiným než s rymou mela jsem motani hlavy a podezření na roztroušenou sklerózu. A nic jiného v té správě není jako nález? Mě tehdy ještě posílali na vyšetření ucha zda to není od toho ale to vše před magnetickou ta byla jako poslední po ni přišla už jen lumbalni punkce
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
vse ostani rave v norme
OSTATNI V NORME Blbne mi telefon
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:jenze ja sla kvuli tomu, ze mam uz pres rok tres hlavy a najednou takove vysledky
No aspon je zase dobre, ze to neni nic co by to zpusoboval mozek.No ale lezi mi stale v hlave, co mi to tedy zpusobuje.No dozvim se vse za dva tydny, nebo me treba poslou jeste na jine vysetreni, nevim…
Jen jsem si myslela, ze ta magneticka rezonance mi to zobrazia to ze mam rymu mozna v zacatku, bych poznala taky
Zatim nikoho neznam, ze by mel takove problemy s tim tresem a nikdo nema zkusenosti, tak ani nevim cim to je
Myslela jsem si, ze prijdou na tu pricinu, co mi to spousti
hele zjistit u bolesti hlavy, ze je od dutin, je jeden z nejlepsich moznych vysledku. jdi na ORL.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Pudloslava píše:
hele zjistit u bolesti hlavy, ze je od dutin, je jeden z nejlepsich moznych vysledku. jdi na ORL.
Ja nemam bolesti hlavy, ale tresy.Jako ze se mi ta hlava klepe, nebo
trese…
Jeste me ceka navsteva neurolozky v Brne, tak snad budu vedet vic, kdyz mozek
byl v poradku. Zatim to vypada, ze to bude dystonie.Ta se pry da poznat
i z nejakeho vysetreni na svalove vypeti, tak uvidim.Snad to nebude nic
horsiho
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Do kolika hodin můžou ještě přijít výsledky na Covid?
- Čeká někdo na výsledky prenascanu
- Candida albicans-laboratorní výsledky
- Dobrý nebo špatný výsledek na Downuv syndrom
- Těhotenský test-2.trimestr. Bude výsledek pravdivý?
- 29 denní plán břicháč Tom-výsledky
- Co znamená výsledek testu?
- Rozdílné výsledky spermiogramu
Ahojky, mam problemy, ze se mi trosku trepe hlava, proto jsem musela jit na magnetickou rezonanci mozku. Nevite prosim nekdo, co znamena DROBNE HLADINKY ZPENENEHO OBSAHU V OBOU MAXILLARNICH DUTINACH???
Zprava mi byla dnes dorucena elektronicky, proto ani nevim jak na tom jsem. Zpravu pouze musim predat sve neurolozce, ke ktere pujdu az za ctrnact dni. Proto se ptam tady na diskusi;)
Bude to pro mne asi dlouha doba, nez moi to zdeli ma doktorka, protoze ja tomu ani nerozumim. Dekuju vsem