Diastáza břišních svalů

13
23.1.20 21:43

Dyastaze břišních svalu

Ahojky pokud máte dyastazi břišních svalů cítíte pohyb střev nebo co toje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4523
23.1.20 21:55

Právě mi vybuchly oči… promiň, ale „dyastaze“ je fakt hardcore.

Jinak ano, mám ji, ale nijak ji nezkoumam. Pokud ten pohyb střev cítíš rukou mezi těmi brisnimi svaly, tak už je to asi dost na hraně a místo internetu by to chtělo doktora. Jinak pohyby střev cítím často, jsem na to citlivá, ale cítím to jako bublani v břiše, ne pohmatem mezi rozestoupenymi svaly. Občas na pohmat cítím nějakou bublinu vzduchu, ale opět ne v té diastaze. Radim návštěvu doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.1.20 06:23

@chaela neee v té mezere ne jen třeba když sem v klidu po jídle tak tak jako by takové simraní ne zeby v tom rozestupu ale po celém břichu a pripisuji to tomu rozestupu že je oslabené břišní svalstvo prostě pohyb střev jen jsem chtěla vědět jestli to má někdo tak podobne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.1.20 06:26

A na dotek je to ok střeva díky bohu nepocituji bleee jen takové pohyby sem teď nějaká precitlivela tak to víc vnímám a řeším jo je to takové nebolestive bublani prevalovani mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
24.1.20 09:02

@Anicka56 jo tak to bych neřešila. Já to takhle různé po břiše cítím snad celý život, to nemá s diastazou nic společného. Každopádně i tak je dobré ji řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.1.20 11:18

@chaela a ty ji řešíš jak já cvicim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
24.1.20 11:37

@Anicka56 Taky cvičím, už jsem se dostala ze 4 prstu na 2, tak snad to i nadále půjde dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.1.20 12:06

@chaela hmm pěkný kolik let si poporodu já cvičím podle videa na internetu máš nějakou radu či video které je dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
24.1.20 14:04

@Anicka56 jsem po porodu 5 měsíců, ale už po třetím. Cvičím jen cviky na šikmé břišní svaly, jen ty, co znám. Nejedu podle žádného videa. Taky se snažím zbytečně nenamáhat přímé břišní svaly, to tu diastazu zhoršuje. Ale říkám si, že abych neztratila motivaci, nějaká videa najdu a pojedu podle nich, tak uvidím, jestli mě něco zaujme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.1.20 14:16

@chaela tak to jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.22 08:22

Tipy na cviky

Ahojky, nemáte prosím nějaké tipy na cvičení na diastázu? Jsem už 1,5 roku po porodu, potřebuji už se sebou něco dělat, doufala jsem že se to břicho trochu spraví samo a ono prd :?

• Citovat
  • Upravit
14849
20.4.22 08:36
@Anonymní píše:
Ahojky, nemáte prosím nějaké tipy na cvičení na diastázu? Jsem už 1,5 roku po porodu, potřebuji už se sebou něco dělat, doufala jsem že se to břicho trochu spraví samo a ono prd :?

Mamacore mohu doporučit všemi deseti :palec: na nic lepšího a hlavně vhodnějšího jsem nenarazila. Nejvíce se mi líbí, ze je to i pro ženy, co nikdy necvicily, cviky jsou jednoduché, do detailu vysvětlené, takže i jako zacatecnice jsem neměla problém provádět je správně. Jen je to trochu nudné, ale je to pro zdraví a člověk těch 15 -20 minut denně vydrží klidně i dvakrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.22 12:25
@Semtex píše:
Mamacore mohu doporučit všemi deseti :palec: na nic lepšího a hlavně vhodnějšího jsem nenarazila. Nejvíce se mi líbí, ze je to i pro ženy, co nikdy necvicily, cviky jsou jednoduché, do detailu vysvětlené, takže i jako zacatecnice jsem neměla problém provádět je správně. Jen je to trochu nudné, ale je to pro zdraví a člověk těch 15 -20 minut denně vydrží klidně i dvakrát.

Jako vypadá to dobře, ale 2790,–… :roll: tak možná až se vrátím do práce :D
Nějaká neplacená ráda by nebyla? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14849
20.4.22 12:37
@Anonymní píše:
Nějaká neplacená ráda by nebyla? :mrgreen:

To nevím, mají ještě týdenní program zdarma, tak možná to a cvičit porad dokola těch 6 týdnu :lol:

Nicméně já si to koupila, dělají ještě akce, tak třeba se ti postesti a chytnes to za min :nevim: využily jsme to nakonec dvě, cvičila i moje mamka :lol: tak to nevyšlo zase tak děsně v přepočtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
20.4.22 12:39
@Anonymní píše:
Nějaká neplacená ráda by nebyla? :mrgreen:

Idealne bys mela zajit na fyzio a nechat si dat cviky od nich.. ale to si taky zaplatis. Ja byla u fyzio a i jsem si zaplatila mamacore a musim rict, ze mamacore mi vyhovuje moc, na kazdy den video, hezky si tam odskrtavam a cviky super, dopodrobna vysvetleny, zacina se od prace s dechem.. driv jsem cvicila podle videi na yt (na diastazu) a rozhodne nedoporucuju, zpetne jsem zjistila, ze spousta z nich neni vhodne provedena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí