Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@PrincesseJasmine píše:
Ja nie, po pripade kedy uplne domrvili psa znamej sme tam nikdy nesli, obcas niekde zaznamenam ine negativne skusenosti. Na MRI chodime najmenej raz za rok, mam skusenosti s Jaggy v Prahe a v Brne a Neurovet na Slovensku. Za mna je Neurovet najlepsia moznost a ak nemozeme osobne, tak aspon skonzultujeme nalez. Inak je Jaggy v Prahe dobra, Srenk je dobry neurolog. Rozdiel v cene MRI Mimon vs Praha bude minimalny, neriskovala by som to.
No četla jsem recenze na Mimon, některé jsou fakt odstrašující. A po dnešním telefonátu se tam moc hrnout nebudu.
Děkuji ![]()
@beneskat píše:
Tak to možná alespoň nebude lehčí vaše kapsabyli jsme (a chodíme a léčíme) v již výše zmiňované Jaggy - Praha. Můžu jen doporučit, chodíme tam právě skrz neurologii a fakt profíci.
Děkuji. ![]()
@Štěpánka333
Dobrý den, můžu se zeptat na co přišli pejskovi, že mu je? Fena začla mít asi stejné příznaky a teď s doktorkou zjišťujeme co by to mohlo být ![]()
@PrincesseJasmine Dobrý den, náš pes taky potřebuje MRI, Jaggy nám byla také doporučena, ale koukala jsem na stránky, že v Brně mají za výkony levnější ceny. Máte s tím nějakou zkušenost prosím? Je lepší si připlatit a jet raději do Prahy nebo je to v případě této kliniky jedno, jestli Praha nebo Brno? Moc děkuji.
Oživuji diskuzi.
Předpokládám, že nás bude čekat magnetická rezonance u fenky. Proto hledám informace.
Hledala jsem na stránkách Jaggy Praga a nenašla jsem, že ji provádějí. V Brně ano.
V pondělí tam budu volat a zjišťovat informace.
A jaké jsou objednací lhůty? Jaká je cena? Samozřejmě cenu respektuji, jen abych měla představu. Je opravdu Brno o dost levnější než Praha?
A kde jinde ještě rezonanci provádějí? Na Mimoň tu slyším špatné reference.
Za mě Mimoň nejlepší. Rezonanci udělá hned. Přístup doktora super. Chodíme tam už asi 15 let a nikdy nás nezklamal. A že tam chodíme často, protože máme psů víc. Cena asi 8000.
Byla jsem se psem na Jaggy v Praze na MRI, výsledky byly za chvíli a cena 14000.