Magnetický plánovač pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
21.5.23 09:29

Magnetický plánovač pro děti

Dobrý den,
přemýšlím nad koupí magnetického planovače pro dceru (3 roky). Jelikož to není úplně levná záležitost, chtěla bych se zeptat těch z vás, co už nějaký plánovač pro děti máte, jak jste s ním spokojeni a jestli to není jen další zbytečnost.
Poslední dobou pozoruji, že by se mi pro dceru nějaké znázornění času hodilo (kdy půjdeme k lékaři, kdy na bazén nebo k babičce a dědovi atd.).
Předem děkuji za osobní zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35322
21.5.23 10:25

Co si trilete dite planuje? koupila bych ji kalendar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.5.23 10:47

@mroe V nadpisu jsem uvedla příklady. Ona si samozřejmě neplánuje nic :D to my jí to naplánujeme. Když máme jít například na bazén, tak si to naplánujeme dopředu a většinou o tom ví, takže se každý jen ptá jestli už jdeme na bazén.
Klasický kalendář má, ale je to pro ni jen změť čísel a písmen. Zatím co na těchto planovačích pro děti je to znázorněno obrázky. No mohla bych jí do klasického kalendáře nakreslit symboly události, ale kreslení byla vždy moje slabá stránka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.23 11:02
@RybKa118 píše:
@mroe V nadpisu jsem uvedla příklady. Ona si samozřejmě neplánuje nic :D to my jí to naplánujeme. Když máme jít například na bazén, tak si to naplánujeme dopředu a většinou o tom ví, takže se každý jen ptá jestli už jdeme na bazén.
Klasický kalendář má, ale je to pro ni jen změť čísel a písmen. Zatím co na těchto planovačích pro děti je to znázorněno obrázky. No mohla bych jí do klasického kalendáře nakreslit symboly události, ale kreslení byla vždy moje slabá stránka :D

Však ať si to nakreslí ona, to bude i pro ni hezký. :D Mohla bys dát pár odkazů, které plánovače se ti líbí? Snažila jsem se pogooglit, ale asi úplně nechápu, co máš na mysli.

Co třeba klasickou popisovací tabuli, fixy a magnety? Mohla bys tam nakreslit mřížku a bylo by to víceúčelové, i až bude dcerka větší. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.5.23 11:18

@broskvová zmrzlina :D nevím, jak staré děti máte vy, ale moje 3letá neumí nakreslit ani slunce natož pak bazén (vodu, vlnky) nebo babičku a dědu.

Měla jsem namysli něco takového:
https://www.lyonis.cz/…m-do-skolky/
nebo
 https://www.dokido.cz/…ndar-ruzovy/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.23 11:33

@RybKa118 chápu, to byla fakt dost mimo myšlenka. :mrgreen: :mrgreen:

Díky za odkazy, vypadá to moc pěkně. Ale pálka to teda je šílená, obzvlášť za ten první. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
21.5.23 11:36

Někde jsem viděla jenom magnetky. Papír a tužka je za 00 nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.5.23 11:58

@Atisia ano, koukala jsem se na to. Pořízení pouze magnetek je ale cenově téměř stejné jako celé sady včetně kalendáře. Alespoň co jsem našla já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
21.5.23 12:20
@RybKa118 píše:
@Atisia ano, koukala jsem se na to. Pořízení pouze magnetek je ale cenově téměř stejné jako celé sady včetně kalendáře. Alespoň co jsem našla já.

Tak udělat. Vytisknout činnosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
21.5.23 12:24

Vytiskla jsem cinnosti a zalaminovala. Bud existuje magneticka lepici paska, nebo ja jsem koupila lepici suchy zip. Rozvrh tydne jsem nakreslila na papir a zalaminovala taky. Do kazdeho dne jsem udelala 8 policek a to memu 3 staci. Treba babi a dedu jsem vytiskla mini fotku. Taky se me furt pta, co dnes budeme delat, kdy bude tata doma, kdy je plavani atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35531
21.5.23 12:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16079
21.5.23 12:37

Děti mají magnetickou půlku jedné stěny, činnosti jsem vytiskla a zalaminovala, tavnou pistolí přidělala obyčejný magnet, vytiskla na A3 mřížku po-ne a jela jsem v tomto.
Upřímně, děti to bavilo jen v tom školkovém věku, to si tam i dávaly magnetky s počasím, jaké bylo atd. Pak je kolem těch 4 let bavilo skládat z magnetických písmen a čísel slova a příklady a objevily úplně nový svět a nějaký popis toho, že si mají vyčistit zuby nebo že pojedeme někam už je nezajímalo. Bylo to dost krátké období na to, abych platila tyto pomůcky.
Teď si tam dávají obrázky, magnetky z cest, pohledy, já jim tam občas připnu nějaká anglická slovíčka nebo něco vzdělávacího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
21.5.23 13:24

@zrcadlo a to je nejaky magneticky nater na zed?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
21.5.23 14:34

@RybKa118 My jsme vystříhali obrázky činností z časopisů (hlavně takových těch s úkoly např. od nakladatelství Aksjomat) a ty jsme nalepovali. Pro opakované použití můžeš použít třeba nástěnku. Nebo použít kolíčky. My jsme to lepili na papír na dveře a šlo to použít x-krát obyčejnou izolepou.

• Citovat
  • Upravit
188
21.5.23 14:42

Zkusenost mam s timto: https://caromat.cz/…ar-pro-deti/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat