MAGU - názor

27.10.23 14:07

MAGU - názor

Když jsem reklamu na tuhle věc viděla poprvý, řikala jsem si, že jen magor by mohl dát takovýhle prachy, za něco co si muže udělat doma. Jenomže jak se furt musí hlídat ten proces kvasení a jestli to neni už moc kyselý, zda už v tom neni alkohol, mi došlo že si prostě jako pracující máma dvou dětí dovolit nemůžu. A taky nechci dávat dětem něco, co by mohlo mít v sobě alkohol a já bych o tom nevěděla. Zkusila jsem to i přes prvotní nechuť koupit. A musela jsem svuj pohled na MAGU přehodnotit. Maji to dobře udelany, neni mi po tom zle a dětem to narozdíl od té mojí chutná. Já jsem navzdory mého prvotního odsouzení spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8106
27.10.23 14:17

Vždyť už tady na to jedna čerstvá diskuse je a tedy ta firma se svými výrobky nemá příliš dobrou reputaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.10.23 14:19
@Kristinka69 píše:
Když jsem reklamu na tuhle věc viděla poprvý, řikala jsem si, že jen magor by mohl dát takovýhle prachy, za něco co si muže udělat doma. Jenomže jak se furt musí hlídat ten proces kvasení a jestli to neni už moc kyselý, zda už v tom neni alkohol, mi došlo že si prostě jako pracující máma dvou dětí dovolit nemůžu. A taky nechci dávat dětem něco, co by mohlo mít v sobě alkohol a já bych o tom nevěděla. Zkusila jsem to i přes prvotní nechuť koupit. A musela jsem svuj pohled na MAGU přehodnotit. Maji to dobře udelany, neni mi po tom zle a dětem to narozdíl od té mojí chutná. Já jsem navzdory mého prvotního odsouzení spokojená.

To zní, jak to píše dealer těchto produktů.
Děláš jim zde reklamu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11830
27.10.23 14:19

Zřejmě prostě další propagační diskuse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5242
27.10.23 14:43

Na me moc sladke a jahodova prichut byla teda brutalne zazvorova, a to jsem zvykla na opravdu hodne zazvoru. Jo a taky to stoji raketu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
27.10.23 15:33

Chuťově je to dobré, ale nikdy bych si to pravidelně nekupovala. Raději kombuchu ze zdravé výživy nebo si to dělat doma.
Plus mi hodně vadí ten rádoby ezo eko bio marketing. Jakmile vidím slovo detox a sliby na to, jak daný produkt vyléčí první poslední, tak ztrácím zájem. Taková past na lidi, co nerozumí zdravému stravování a potřebují si kupovat zázračné produkty.

• Citovat
  • Upravit
415
27.10.23 21:34

Ano, vyzkoušela jsem, ale už opakovat nebudu. Předražené a kvalitou si nejsem zcela jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
29.10.23 12:22

Proč jim děláš reklamu? Kombucha jako taková je dobrá i zdravá, ale existuje asi 20 levnějších a lepších značek. Koupíš v každé dm Drogerie, supermarketu i u Vietnamců. Magu cpe hodně do marketingu, majitel je hodně ambiciózní, to je vše. Že otravuje ženské po instagramu, s tím už se nechlubí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
29.10.23 12:33
@Gala-tea píše:
Proč jim děláš reklamu? Kombucha jako taková je dobrá i zdravá, ale existuje asi 20 levnějších a lepších značek. Koupíš v každé dm Drogerie, supermarketu i u Vietnamců. Magu cpe hodně do marketingu, majitel je hodně ambiciózní, to je vše. Že otravuje ženské po instagramu, s tím už se nechlubí.

Já pořád čekám, kdy to na něj vyplave a ono nic :mrgreen: nebo takhle, moje zkušenost s ním proběhla už kdysi, pokud to dělá pořád - nebo spíš pořád tím stejným stylem, o to víc se divím, když je teď vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
29.10.23 12:39

Za mě teda velké zklamání, koupila jsem si jednu lahvičku a po ochutnání jsem to vylila. Chutnalo to jako hniloba. Navíc ten marketing je šíleně agresivní a jede přesně na vlně detoxů a hubnutí, což je principiálně scam jako prase. Věřím, že hodně lidí se na to nechá nachytat, podobných „zázraků“ je na trhu plno a furt se to opakuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
29.10.23 13:11
@trojskahelena píše:
Za mě teda velké zklamání, koupila jsem si jednu lahvičku a po ochutnání jsem to vylila. Chutnalo to jako hniloba. Navíc ten marketing je šíleně agresivní a jede přesně na vlně detoxů a hubnutí, což je principiálně scam jako prase. Věřím, že hodně lidí se na to nechá nachytat, podobných „zázraků“ je na trhu plno a furt se to opakuje.

K té chuti - to buď miluješ nebo nesnášíš. Kombucha má prostě takový specifický šmak. :mrgreen: Mě to třeba chutná strašně moc (kupuju neochucenou ze zeleného čaje), manžel si to musí dochucovat zázvorem, aby právě přebil tu kvasící se chuť.

• Citovat
  • Upravit
10030
29.10.23 13:50

Neochutnala jsem, mam problem i s kombuchou, zkusila jsem a nechutna. :mrgreen: A slovo detox taky nemam rada, od toho mame vnitrni organy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
30.10.23 16:31

@Parninas Aha, tak to musím zkusit nějakou jinou značku. Většinou mi specifické chutě nevadí, ale tady jsem nevěděla, zda je to ještě Ok nebo už zkažené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
3.11.23 10:23

Trapná reklama.. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.23 16:24
@rmot píše:
Vždyť už tady na to jedna čerstvá diskuse je a tedy ta firma se svými výrobky nemá příliš dobrou reputaci.

ano ja četla proto přikládám moji zkušenost:-) my sjme doma s MAGU spokojeni:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková