Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stinga píše:
Klopčo, jsou to jen „internety“, zas to tak neprožívej,
nechápu, jak někomu může chybět nějaký internetový nick,
heej - skutečný život je tam venku
A zrovna ty bys mi chyběla, kdybys zmizela ![]()
@stinga píše:
Jak pro koho… ![]()
Já tady nejsem denně, většinou jen čtu, ale vždycky si ráda přečtu Lucy 75,Matta, Ontárku a Liberallisimu. Ty mám opravdu virtuálně ráda, chyběli by mi tu.
@Katchulina píše:
Já tady nejsem denně, většinou jen čtu, ale vždycky si ráda přečtu Lucy 75,Matta, Ontárku a Liberallisimu. Ty mám opravdu virtuálně ráda, chyběli by mi tu.
Rozumím Ti. Prostě, když už tady člověk je tohoto součástí, tak má někoho virtuálně rád. Se skutečným životem mimo net tohle nemá nic společného.
@Klopotkova píše:
Rozumím Ti. Prostě, když už tady člověk je tohoto součástí, tak má někoho virtuálně rád. Se skutečným životem mimo net tohle nemá nic společného.
Ano přesně, emiminem nežiji, jsem tu několik let a ve volné chvili si sem jdu počíst, to je celé. Ale s těmito nicky většinou souzním, jsou mi sympatické a mám je prostě ráda.
@Liberalissima píše:
A zrovna ty bys mi chyběla, kdybys zmizela
tak to je pro mě pocta, ty bys mi také chyběla, umíš krásně popsat různé situace z pohledu psychologie,
a většinou i máme stejný názor (i když ne vždycky, ale tak to ani nejde)
![]()
@Katchulina píše:
i @ugluk je dobrá
@stinga píše:
Z některých tu mám pocit, že emimi je pro ně důležitější, než ten reálný život…
@Klopotkova píše:
Ono by to tu chtělo virtuální hřbitov.
Že by tam nicky po virtuální smrti (at dobrovolné anebo nedobrovolné) měly svoje virtuální náhrobky a kdo by chtěl, tam může občas virtuálně zaplakat a dát virtuální svíčku. ![]()
@free333 píše:
Ono by to tu chtělo virtuální hřbitov.Že by tam nicky po virtuální smrti (at dobrovolné anebo nedobrovolné) měly svoje virtuální náhrobky a kdo by chtěl, tam může občas virtuálně zaplakat a dát virtuální svíčku.
@free333 píše:
Ono by to tu chtělo virtuální hřbitov.Že by tam nicky po virtuální smrti (at dobrovolné anebo nedobrovolné) měly svoje virtuální náhrobky a kdo by chtěl, tam může občas virtuálně zaplakat a dát virtuální svíčku.
To je morbidní. ![]()
@free333 píše:
Free, to zní děsivě.
Rozdělila bych to podle počtu příspěvků a srdíček.
Až od vyšších počtů by byl nárok na pěknou hrobku a hudbu, nováčci s počtem do padesáti příspěvků a bez srdíček by byli jen zakopáni za zed hřbitova bez hudby a ovací.
@free333 píše:
@stinga @topazio @KlopotkovaRozdělila bych to podle počtu příspěvků a srdíček.
Až od vyšších počtů by byl nárok na pěknou hrobku a hudbu, nováčci s počtem do padesáti příspěvků a bez srdíček by byli jen zakopáni za zed hřbitova bez hudby a ovací.
super nápad