Maják e-mimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
8.1.24 13:15
@stinga píše:
Klopčo, jsou to jen „internety“, zas to tak neprožívej,
nechápu, jak někomu může chybět nějaký internetový nick,
heej - skutečný život je tam venku
… ale to já vše vím a není potřeba to nějak řešit, že skutečný život je venku, ale když už tady jsem - na těchto stránkách, tak mi prostě člověk, kterého jsem pravidelně četla, který mi i pomohl, když jsem potřebovala radu, jak píšu v úvodu, chybí. Jeho názory, přehled, on, jako člověk, takový můj Velký vůdce, internetový rádce.
  • Citovat
  • Upravit
12909
8.1.24 13:33
@stinga píše:

A zrovna ty bys mi chyběla, kdybys zmizela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.1.24 13:45
@stinga píše:

Jak pro koho… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Katchulina
8.1.24 13:55

Já tady nejsem denně, většinou jen čtu, ale vždycky si ráda přečtu Lucy 75,Matta, Ontárku a Liberallisimu. Ty mám opravdu virtuálně ráda, chyběli by mi tu.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
8.1.24 13:57
@Katchulina píše:
Já tady nejsem denně, většinou jen čtu, ale vždycky si ráda přečtu Lucy 75,Matta, Ontárku a Liberallisimu. Ty mám opravdu virtuálně ráda, chyběli by mi tu.

Rozumím Ti. Prostě, když už tady člověk je tohoto součástí, tak má někoho virtuálně rád. Se skutečným životem mimo net tohle nemá nic společného.

• Citovat
  • Upravit
Katchulina
8.1.24 14:02
@Klopotkova píše:
Rozumím Ti. Prostě, když už tady člověk je tohoto součástí, tak má někoho virtuálně rád. Se skutečným životem mimo net tohle nemá nic společného.

Ano přesně, emiminem nežiji, jsem tu několik let a ve volné chvili si sem jdu počíst, to je celé. Ale s těmito nicky většinou souzním, jsou mi sympatické a mám je prostě ráda.

• Citovat
  • Upravit
80225
8.1.24 14:27
@Liberalissima píše:
A zrovna ty bys mi chyběla, kdybys zmizela :D

tak to je pro mě pocta, ty bys mi také chyběla, umíš krásně popsat různé situace z pohledu psychologie,
a většinou i máme stejný názor (i když ne vždycky, ale tak to ani nejde) :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80225
8.1.24 14:27
@Katchulina píše:
Já tady nejsem denně, většinou jen čtu, ale vždycky si ráda přečtu Lucy 75,Matta, Ontárku a Liberallisimu. Ty mám opravdu virtuálně ráda, chyběli by mi tu.

i @ugluk je dobrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8585
8.1.24 14:43
@stinga píše:

Z některých tu mám pocit, že emimi je pro ně důležitější, než ten reálný život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40785
8.1.24 15:10
@Klopotkova píše:

Ono by to tu chtělo virtuální hřbitov.

Že by tam nicky po virtuální smrti (at dobrovolné anebo nedobrovolné) měly svoje virtuální náhrobky a kdo by chtěl, tam může občas virtuálně zaplakat a dát virtuální svíčku. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80225
8.1.24 15:20
@free333 píše:
Ono by to tu chtělo virtuální hřbitov.Že by tam nicky po virtuální smrti (at dobrovolné anebo nedobrovolné) měly svoje virtuální náhrobky a kdo by chtěl, tam může občas virtuálně zaplakat a dát virtuální svíčku. 8)
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
8.1.24 15:22
@free333 píše:
Ono by to tu chtělo virtuální hřbitov.Že by tam nicky po virtuální smrti (at dobrovolné anebo nedobrovolné) měly svoje virtuální náhrobky a kdo by chtěl, tam může občas virtuálně zaplakat a dát virtuální svíčku. 8)

To je morbidní. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
8.1.24 15:26
@free333 píše:

Free, to zní děsivě.

• Citovat
  • Upravit
40785
8.1.24 15:41

@stinga @topazio @Klopotkova

Rozdělila bych to podle počtu příspěvků a srdíček.

Až od vyšších počtů by byl nárok na pěknou hrobku a hudbu, nováčci s počtem do padesáti příspěvků a bez srdíček by byli jen zakopáni za zed hřbitova bez hudby a ovací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80225
8.1.24 15:43
@free333 píše:
@stinga @topazio @Klopotkova

Rozdělila bych to podle počtu příspěvků a srdíček.

Až od vyšších počtů by byl nárok na pěknou hrobku a hudbu, nováčci s počtem do padesáti příspěvků a bez srdíček by byli jen zakopáni za zed hřbitova bez hudby a ovací.

super nápad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová