Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mago, Sirikit, Diagnoza, Botl, Utopia, Sandman, Venetia, Kadrnožková a Kutil (ti už tu nejsou), Tess, Arturka, Kosmírka, Free…
No a ty, Klopi, samozřejmě
.
A určitě plno dalších, na které jsem zapomněla.
Všecky výše jmenované ráda čtu.
Nemám, nechodím sem tak často, že by mi nějaký uživatel utkvěl v paměti
Spíš podle profilové fotky si občas uvědomím, že tu už jsem tu někdy zaznamenala.
@bigl píše:
Mago, Sirikit, Diagnoza, Botl, Utopia, Sandman, Venetia, Kadrnožková a Kutil (ti už tu nejsou), Tess, Arturka, Kosmírka, Free…
No a ty, Klopi, samozřejmě.
A určitě plno dalších, na které jsem zapomněla.
Všecky výše jmenované ráda čtu.
Kutil Tom zmizel? Nevíš proč? On byl jeden z normálních mužů na Emiminu.
@topazio píše:
Prej se naštval a nechal smazat. Tu kauzu jsem nesledovala. ![]()
@Klopotkova Velký vůdce ![]()
Já tu narazil na hodně fajn lidí, které bych asi jinak nepotkal a měl o jejich myšlenky, přístupy, humor život chudší.
Zároveň se zde střetávám s lidmi, které bych asi v běžném životě nejen nepotkal, ale možná i cíleně minul. A i to mi obvykle něco dá. Každý nás může obohatit, když mu budem naslouchat.
@Premek_Orac píše:
@Klopotkova Velký vůdce
Já tu narazil na hodně fajn lidí, které bych asi jinak nepotkal a měl o jejich myšlenky, přístupy, humor život chudší.
Zároveň se zde střetávám s lidmi, které bych asi v běžném životě nejen nepotkal, ale možná i cíleně minul. A i to mi obvykle něco dá. Každý nás může obohatit, když mu budem naslouchat.
Možná bys je spíš nepoznal. A možná bys byl překvapeně, kdybys věděl, co někteří lidé který potkáváš, píšou anonymně na internetu ![]()
@Klopotkova píše:
Zdravím.
Téma zakládám pro pobavení.
Je tady pro vás někdo tzv. majákem? Pro mě určitě uživatel opozice, který dostal v září ban, dle mého názoru neoprávněný a o odblokování si nezažádal, protože je velmi hrdý.. Neskutečně férový muž, který, když jsem potřebovala radu a v něčem nasměrovat, tak mi vždy pomohl a mým pocitům se nesmál. Není zákeřný a zlý.
On je pro mě vlastně i takový Velký vůdce.
Máte tady vy někoho takového?
Ještě, že jsem byla zvědavá a podívala se
. Nejlepší
. eMimino dokáže i pobavit. ![]()
@topazio píše:… protože do něj Mango šila a cosi proti němu použila, tahá z lidí informace, které potom proti nic používá, ona je taková a několikrát to předvedla Nicméně je ho škoda a divím se, že kvůli ní se tady na to vykašlal, byl tady už cca 3× reinkarnovaný, dá se předpokládat, že bude zase, za mě super člověk
@Zákeřná beruška píše:
Možná bys je spíš nepoznal. A možná bys byl překvapeně, kdybys věděl, co někteří lidé který potkáváš, píšou anonymně na internetu
To je samozřejmě také pravda a dobrá poznámka.
@Klopotkova píše:
@opozice Kde jsi? Opravdu mi chybíš. @Klopčafan Jak to vidíš?
Klopčo, jsou to jen „internety“, zas to tak neprožívej,
nechápu, jak někomu může chybět nějaký internetový nick,
heej - skutečný život je tam venku
Zdravím.
Téma zakládám pro pobavení.
Je tady pro vás někdo tzv. majákem? Pro mě určitě uživatel opozice, který dostal v září ban, dle mého názoru neoprávněný a o odblokování si nezažádal, protože je velmi hrdý.. Neskutečně férový muž, který, když jsem potřebovala radu a v něčem nasměrovat, tak mi vždy pomohl a mým pocitům se nesmál. Není zákeřný a zlý.
On je pro mě vlastně i takový Velký vůdce.
Máte tady vy někoho takového?