Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak já nevim, asi bych se obrátila na policii. A dohledala bych papíry od těch věcí. Řekla bych, že sama nic nezmůžeš ![]()
Moje máma měla opačný problém, kdy nechtěla bývalého přítele pustit do bytu, ale protože tam měl trvalý pobyt, tak jej tam pustit musela.řekli ji to policajti, že pokud dokáže nájemní smlouvou nebo trvalým bydlištěm tu adresu, tak ho tam musí pustit.
Sama ale asi nic nezmůžeš.Obrátila bych se na policii.Máš doklady k daným věcem?
Určitě se obrať na policii, máš tam osobní věci a on ti je musí vydat!
Taky bych to řešila s Policií. Když už nic jiného tak je to minimálně krádež. Nějak ale nechápu přístup toho majitele. To je nějaký blázen nebo proč tě tam nechce pustit pro tvé věci? Hlásila bych to okamžitě jako krádež.
Trvalým bydlištěm bych se moc neoháněla, kdykoli ti ho může jít zrušit.Ale určitě bych se obrátila na policajty, ti by tam s tebou měli zajít.
Kaspinka píše:
Trvalým bydlištěm bych se moc neoháněla, kdykoli ti ho může jít zrušit.Ale určitě bych se obrátila na policajty, ti by tam s tebou měli zajít.
k zrušení trvalého pobytu potřebuje podpis odhlašující se osoby,takže sám to nemůže udělat ![]()
katkabanova píše:Kaspinka píše:k zrušení trvalého pobytu potřebuje podpis odhlašující se osoby,takže sám to nemůže udělat
Nepotřebuje, stačí doložit, že tam nebydlí a nemá k tomu bytu užívací právo, což po skončení smlouvy nemá.
j.a.n.i1 píše:katkabanova píše:Nepotřebuje, stačí doložit, že tam nebydlí a nemá k tomu bytu užívací právo, což po skončení smlouvy nemá.Kaspinka píše:k zrušení trvalého pobytu potřebuje podpis odhlašující se osoby,takže sám to nemůže udělat
Může ho odhlásit kdykoli.Bydlíme taky v podnájmu tak jsme si to zjišťovali.
Ahojky bydlela jsem v bytě ze kterého jsem se odstěhovala,mám tam trvalý pobyt,bohužel jsem nestihla odstěhovat elektroniku a drahé spotřebiče,majitel mi nedal smlouvu ale mám tam trvalý pobyt,nechce mi spřístupnit vstup do bytu a nechce mi vydat to co tam mám,co mám dělat?Prosím máte někdo zkušenost?děkuji.