Majitel mi brání vstup do bytu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.2.12 15:16

Majitel mi brání vstup do bytu

Ahojky bydlela jsem v bytě ze kterého jsem se odstěhovala,mám tam trvalý pobyt,bohužel jsem nestihla odstěhovat elektroniku a drahé spotřebiče,majitel mi nedal smlouvu ale mám tam trvalý pobyt,nechce mi spřístupnit vstup do bytu a nechce mi vydat to co tam mám,co mám dělat?Prosím máte někdo zkušenost?děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
918
14.2.12 15:18

Tak já nevim, asi bych se obrátila na policii. A dohledala bych papíry od těch věcí. Řekla bych, že sama nic nezmůžeš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
14.2.12 15:18

Moje máma měla opačný problém, kdy nechtěla bývalého přítele pustit do bytu, ale protože tam měl trvalý pobyt, tak jej tam pustit musela.řekli ji to policajti, že pokud dokáže nájemní smlouvou nebo trvalým bydlištěm tu adresu, tak ho tam musí pustit.

• Citovat
  • Upravit
zichisek
14.2.12 15:19

Sama ale asi nic nezmůžeš.Obrátila bych se na policii.Máš doklady k daným věcem?

• Citovat
  • Upravit
52
14.2.12 15:20

Určitě se obrať na policii, máš tam osobní věci a on ti je musí vydat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
14.2.12 15:23

volala bych policii

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
14.2.12 15:39

Musí ti podle zákona umožnit vztup. Řež to na policajtech.

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
14.2.12 15:39

Pardon vstup

• Citovat
  • Upravit
3400
14.2.12 16:24

Taky bych to řešila s Policií. Když už nic jiného tak je to minimálně krádež. Nějak ale nechápu přístup toho majitele. To je nějaký blázen nebo proč tě tam nechce pustit pro tvé věci? Hlásila bych to okamžitě jako krádež.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
14.2.12 16:59

Trvalým bydlištěm bych se moc neoháněla, kdykoli ti ho může jít zrušit.Ale určitě bych se obrátila na policajty, ti by tam s tebou měli zajít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
14.2.12 17:46
Kaspinka píše:
Trvalým bydlištěm bych se moc neoháněla, kdykoli ti ho může jít zrušit.Ale určitě bych se obrátila na policajty, ti by tam s tebou měli zajít.

k zrušení trvalého pobytu potřebuje podpis odhlašující se osoby,takže sám to nemůže udělat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
14.2.12 18:14
katkabanova píše:
Kaspinka píše:
Trvalým bydlištěm bych se moc neoháněla, kdykoli ti ho může jít zrušit.Ale určitě bych se obrátila na policajty, ti by tam s tebou měli zajít.
k zrušení trvalého pobytu potřebuje podpis odhlašující se osoby,takže sám to nemůže udělat ;)

Nepotřebuje, stačí doložit, že tam nebydlí a nemá k tomu bytu užívací právo, což po skončení smlouvy nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
14.2.12 18:23
j.a.n.i1 píše:
katkabanova píše:
Kaspinka píše:
k zrušení trvalého pobytu potřebuje podpis odhlašující se osoby,takže sám to nemůže udělat ;)
Nepotřebuje, stačí doložit, že tam nebydlí a nemá k tomu bytu užívací právo, což po skončení smlouvy nemá.

Může ho odhlásit kdykoli.Bydlíme taky v podnájmu tak jsme si to zjišťovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí