Majitel nechce opravit škody v bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
17.1.16 09:18
@jb93 píše:
@jdukolem To pomalu hledám..Ale bojím se, aby si nevymyslela, že jsem vše rozbilá já a vrátila mi kauci, to udělala předešlým majitelům a ještě se s tím přede mnou chlubila, ale bydlím tu rok a co rozbitého bylo, to pořád rozbitý je. Navíc mám podezření, že tu bydlíme na černo. A ještě mě zajímá, zda mohu odstoupit od smlouvy ze dne na den, když má takové jednání..

tak přece jsi říkala, žes ji upozornila a požádala o opravu, taky při převzetí bytu jste jistě sepsaly stav bytu v jakém byl.. myslím že pokud se wc rozbilo za tvého používání, že ho budeš muset opravit a ta futra přece nezačala vypadávat ze dne na den.. v jakém stavu byl byt při převzetí? Máš o tom doklad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
17.1.16 09:18

Vnitrek do splachovani stoji do 300,to ti neni povinna zaplatit.
A tusim, ze male opravy jsou do 3000kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
17.1.16 09:20
@jb93 píše:
Prootže na to nemám peníze!! Uplně jsem věděla, že mi tady zase husičky poradí..sbohem

proč husičky? nikdo ti nic špatného neřekl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101645
17.1.16 09:22
@jdukolem píše:
proč husičky? nikdo ti nic špatného neřekl…

No, dovolili jsme si jí říct, co nechtěla slyšet, ne? Tak teď ještě diskuzi zamknout a smazat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
17.1.16 09:23
@j.a.n.i1 píše:
No, dovolili jsme si jí říct, co nechtěla slyšet, ne? Tak teď ještě diskuzi zamknout a smazat…

klasika 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
17.1.16 09:23

@jdukolem nene, přece se tu dozvěděla, že si to má zaplatit sama…a to asi úplně slyšet nechtěla…nikdo nepodpořil nepolitoval…
myslíte, že majitelku taky tituluje „husička“ anebo to jde nějak dál? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
17.1.16 09:26
@Malaga píše:
@jdukolem nene, přece se tu dozvěděla, že si to má zaplatit sama…a to asi úplně slyšet nechtěla…nikdo nepodpořil nepolitoval…
myslíte, že majitelku taky tituluje „husička“ anebo to jde nějak dál? ;)

ale tak řešit opravy v bytě je otrava a dávat peníze do cizího, když je sama- já to chápu že samoživitelku i to splachovadlo za 300,– štve… ale to je holt život není potřeba být hned protivná na holky co mají pravdu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
17.1.16 09:27

K vyuctovani. Pokud mas smluvne upravene preplatky, musi ti je vratit. Pokud to ce smlouve nemas, tak bohuzel..Preplatky ti vracet nemusi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30953
17.1.16 09:30
@jb93 píše:
Prootže na to nemám peníze!! Uplně jsem věděla, že mi tady zase husičky poradí..sbohem

Tak ze mas hradit opravu ty, ti tu jiz holky rekly. Pokud bych ve svem dome nemela penize na potrebnou opravu, snazila bych se minimalizovat skody a zit v provizoriu. Takze pokud ti proteka zachod, tak vodu zavirat, at nezaplatis majlant na nedoplatcich. Pokud nesplachuje vubec, tak zalevej wc kbelikem. Pokud te futra ohrozuji na zdravi, tak dvere vysad, opri je o stenu nebo je zastrc za knihovnu. Proste kdyz nejsou penize a nejsi schopna je vydelat jinak, tak se ti holt snizi zivotni uroven. Netreba nazyvat zeny, ktere ty penize maji, husickami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
17.1.16 09:31

Jeste, ze ma pani zaplaceny internet, na ten ucite ma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30953
17.1.16 09:33
@Madari píše:
Jeste, ze ma pani zaplaceny internet, na ten ucite ma ;)

A je to moc dobre, ze ho ma. Pred hledanim noveho pronajmu by mela na nej po vecerech zasednout a studovat sva prava a povinnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
17.1.16 09:42

„Jsem samoživitelka, kde na to mám vzít?“ Jistě, kdokoli, kdo je taková svině, že se postaral o bydlení a navíc drze ještě pronajímá, ti na to musí dát, ne? Platbou za dítě by ti poplatky řádně vzrostly, mně (ve vlastním bytě) vzrostly skoro o tisícovku za syna, na to jako máš, že se ti nelíbí, že ho nenahlásila? Je jedno, kolik mu je, ty poplatky za služby jsou jako za další osobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
17.1.16 09:47

@jb93
To, ze ses matka samozivitelka bohužel majitele nezajímá, do určitě částky jsou malé opravy, plácnul cca do 3 tis., přesně nevím, me se nedávno stalo, ze hrozilo volání zamecnika, cena tak 3000 určitě, majitel je hodně slušný a hodny a řekl, ze mi da na to půlku, naštěstí zámek sem opravila sama, jinak bych taky cvakala, to samé pokud rozbijes pracku svoji nesikovnosti, platis opravu ty, pokud odejde opotrebovanim majitel musi koupit novou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
17.1.16 10:03
@jb93 píše:
Už půl roku ví o tom, že nesplachuje záchod, nehodlám ho opravovat na vlastní náklady.

Zajímavé, asi to musí u tebe už pěkně vonět nebo chodíš k sousedům? :nevim:

Příspěvek upraven 17.01.16 v 10:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
17.1.16 10:04

Z tehlech duvodu preplatku atd mam energie napsany na svy jmeno a hovoto takze se to upravuje podle me potreby. Ve smlouve jste meli mit dolozeny i fotky co se ma opravit z jeji strany.. Co dneska neni na papire se nijak uz nedokaze, clovek musi trosku myslet taky na sebe v tomhle, a musi pocitat s nejakou opravou a mit tu ticku navic vlastne na cokoliv, co se prihodi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný