Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím ![]()
prosím o radu. Mám kočárek X-lander a všimla jsem si, že jak jsou přední (otočná) kola, tak na pravé straně je povystrčený šroubek. Je však pevný, nevypadá to, že byl uvolněný. Moje otázka je, zda to tak má být? Máte to taky nebo to mám opravdu uvolněné? Pokud to tak má být, tak zda to má nějakou funkci
.
Moc děkuji a hezký víkend ![]()
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAJá mám teda jiný kočárek, ale podobný pevný šroub.. Je tam udělátko, který se na ten šroub nasadí, aby se kočárek nerozdělával při složení.. Už si ho skládala? Mělo by ti k tomu vyjít takový asi plastový udělátko ![]()
Jojo tyhle vystrcene srouby slouzi k tomu kdyz se kocarek slozi tak se za to zahakne snurka co u xlanderu visi na rukojeti, aby kocarek drzel slozeny ![]()
to udělátko mám, ale nikdy jsem nevěděla, že je to pomůcka při skládání.. skládám bez udělátka:)
Díky:)
Taky jsme si několikrát říkali co to je. Každopádně to tak mám taky, tak to tak asi má být:-)
Já taky tvrdila, že mi čumí z kočárku zbytečnej šroub
Přítel jen protočil oči.. ![]()
vystrčený šroubek je v pořádku, za něj by se měla zaháknout šňůrka při skládání, ale já to skládám i bez toho ![]()
@gabriela82 a ty to udělátko používáš? Nemáš fotku, jak to má vypadat? Jako v tom složeném stavu pomocí „udělátka“
?
Nepoužívám.. Ale „udělátko“ je moc pěkný - plastový, červený
Taky mi vrtalo hlavou, na co tam je.. Když mě přítel vyvedl z omylu s tím šroubem, tak jsem to pochopila..
@janicce Tak mi to nedala a šla jsem to vyfotit
Ale skládat ho nebudu, snad si to dokážeš představit ![]()
tak… mám v ruce udělátko (takový černý pásek na jedné straně se smyčkou a na druhé straně s plstovou sponkou - která pasuje na ten šroubek), ale nějak si nedokážu spojit ty dvě věci: Udělátko a vyčnívající šroubek. Plastovou sponku nasadím na šroubek, a co pak? Druhý konec taky někam zaháknu?
![]()
@janicce no podle jednoho příspěvku patří u x-landeru na rukojeť.. Já ho tam mám napevno.. No nic, užívej si s kočárkem
já jdu koupat ![]()
Tak to je BOMBA
- tenhle „problémek“ řeším asi 2měsíce a nejsem schopná zavolat do prodejny,kde jsme kočárek koupili a zeptat se!!!!
Takže děkuju moc
!!!
Kočárek skládám velmi často a absolutně bez problémů
,ale nikdy mě nenapadlo,že je tam ještě něco,co můžu udělat
!Hned zítra to opět vyzkouším
!!!
Aha, na rukojeť.. hmm
Moc díky za rady, snad na to nejak příjdu