Majitelky X-landerů XA, jak je to se šroubkem?

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1430
8.6.12 18:13

majitelky X-landerů XA, prosím o radu

Zdravím :mavam:
prosím o radu. Mám kočárek X-lander a všimla jsem si, že jak jsou přední (otočná) kola, tak na pravé straně je povystrčený šroubek. Je však pevný, nevypadá to, že byl uvolněný. Moje otázka je, zda to tak má být? Máte to taky nebo to mám opravdu uvolněné? Pokud to tak má být, tak zda to má nějakou funkci :D .
Moc děkuji a hezký víkend :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s X-lander XA?

Přidejte zkušenost s X-lander XA
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
8.6.12 18:15

Já mám teda jiný kočárek, ale podobný pevný šroub.. Je tam udělátko, který se na ten šroub nasadí, aby se kočárek nerozdělával při složení.. Už si ho skládala? Mělo by ti k tomu vyjít takový asi plastový udělátko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.6.12 18:16

Krásný slovo - udělátko, fakt nevím, jak to popsat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
8.6.12 18:18

Jojo tyhle vystrcene srouby slouzi k tomu kdyz se kocarek slozi tak se za to zahakne snurka co u xlanderu visi na rukojeti, aby kocarek drzel slozeny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
8.6.12 18:19

to udělátko mám, ale nikdy jsem nevěděla, že je to pomůcka při skládání.. skládám bez udělátka:)
 Díky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sai
149
8.6.12 18:19

Taky jsme si několikrát říkali co to je. Každopádně to tak mám taky, tak to tak asi má být:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.6.12 18:21

Já taky tvrdila, že mi čumí z kočárku zbytečnej šroub :mrgreen: Přítel jen protočil oči.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
8.6.12 18:22

vystrčený šroubek je v pořádku, za něj by se měla zaháknout šňůrka při skládání, ale já to skládám i bez toho :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
8.6.12 18:23

@gabriela82 a ty to udělátko používáš? Nemáš fotku, jak to má vypadat? Jako v tom složeném stavu pomocí „udělátka“ :mrgreen: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.6.12 18:25

Nepoužívám.. Ale „udělátko“ je moc pěkný - plastový, červený :mrgreen: Taky mi vrtalo hlavou, na co tam je.. Když mě přítel vyvedl z omylu s tím šroubem, tak jsem to pochopila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.6.12 18:29

@janicce Tak mi to nedala a šla jsem to vyfotit :mrgreen: Ale skládat ho nebudu, snad si to dokážeš představit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
8.6.12 18:32

tak… mám v ruce udělátko (takový černý pásek na jedné straně se smyčkou a na druhé straně s plstovou sponkou - která pasuje na ten šroubek), ale nějak si nedokážu spojit ty dvě věci: Udělátko a vyčnívající šroubek. Plastovou sponku nasadím na šroubek, a co pak? Druhý konec taky někam zaháknu? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.6.12 18:36

@janicce no podle jednoho příspěvku patří u x-landeru na rukojeť.. Já ho tam mám napevno.. No nic, užívej si s kočárkem :mrgreen: já jdu koupat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
8.6.12 18:38

Tak to je BOMBA :potlesk: - tenhle „problémek“ řeším asi 2měsíce a nejsem schopná zavolat do prodejny,kde jsme kočárek koupili a zeptat se!!!!
Takže děkuju moc :* !!!
Kočárek skládám velmi často a absolutně bez problémů :palec: ,ale nikdy mě nenapadlo,že je tam ještě něco,co můžu udělat 8o 8o 8o !Hned zítra to opět vyzkouším :think: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
8.6.12 18:38

Aha, na rukojeť.. hmm :mrgreen: Moc díky za rady, snad na to nejak příjdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie