Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli někdo neví o nějakém kočárku tedy značku a typ o sporťáku co je vhodný pro dítě do 6 mesicu. Děkuji
V podstatě ty, kterým jdou zádíčka položit do roviny stejně jako nožičky. A z těch pak vyber, co by ti vyhovovalo. ![]()
@Barczela
záleží, klik chceš investovat, jestli do města, nebo i do většího terénu.
můžeš mít nafukovací kola/plastová
jednoduchá/zdvojená
troj/čtyřkolky
otočné sezení, abys na dítě viděla nebo ne
možností je hrozně mooc.
do úplné roviny jde položit hodně málo kočárků, ale v zásadě jsou vhodné ty, co píší polohování do úplného lehu (on fakt nikdy není úplný, ale když už to napíšou tak je to dobré.. ![]()
mrkni třeba na stránky www.aaakocarky.cz nebo www.malvik.cz nebo www.destkydum.cz nebo ještě www.detskyraj.cz
mají obrovský výběr, získáš trochu představu..
ještě mě napadlo, píšeš DO 6m, jak staré miminko máš, nebo ještě nemáš a nechceš korbičku? dobré řešení je pak i vložná taška, stačí universální, emitex nebo ABC design, stojí 1000,– a vyrovná případný ne úplný leh( má pevná záda) a dá se pak v zimě požít jako fusak, nánožník..
mám pár kamarádek, co korbu neměly - jedna měla phil teds a druhá airbuggy mimi. obě byly moc a moc spokojené.
co treba kocarek od firmy gesslein? je tam vlozna taska pro mimi od narozeni a kocarek je vhodny do tri let. tusim ze model gesslein F4.
ne to ne dekuji já se ptám s toho duvodu pač mimi ma 4 mesice a je strasne dlouhej a nevleze se uz do korbičky a ma problemi se zadičkama tak jsem se chtela zeptat jestli je takovej sportak i pro nadprumerne velke deti
@Barczela píše:
ne to ne dekuji já se ptám s toho duvodu pač mimi ma 4 mesice a je strasne dlouhej a nevleze se uz do korbičky a ma problemi se zadičkama tak jsem se chtela zeptat jestli je takovej sportak i pro nadprumerne velke deti
a jaký máš kočárek teď?
taky jsem měla takový problém, teda bylo mu měsíců 5.
koupila jsem si babyjogger city elite, který naprosto splnil moje požadavky. teď je k němu i originální vyztužení zad, protože sedák je docela měkký, mně to tedy stačilo i bez,a le když píšeš o problémech..
mají více typů..
phil a teds, tam se normálně vozí miminka na tom sedáku uplně v lehu.. takže taky v pohodě.
a pak jsou kočáry, co se prodávají s/bez vložné tašky, ona ta taška ubere velikost.
jsou to hartan, gesslein, teutonia, pro 4m uplně v klidu bez tašky, je to opravdu placka.
pak třeba abc design viper, bohužel se prodává v setu s korbou, která není moc velká, ale sedák sporťáku je otočný a je to placka, opravdu placka.
Ahojky, tak já jsem vybírala sporťák před měsícem. Chtěla jsem, aby šel polohovat úplně do roviny a byl dost prostorný. Po dlouhém rozmýšlení jsem koupila Peg Pérego GT3. Je krásně prostorný, má supr nákupní košík a spoustu vychytávek. Jediné minus je, že sedák nejde otáčet - tzn. na mimčo při jízdě nevidíš.
@luuca80 píše:
Ahojky, tak já jsem vybírala sporťák před měsícem. Chtěla jsem, aby šel polohovat úplně do roviny a byl dost prostorný. Po dlouhém rozmýšlení jsem koupila Peg Pérego GT3. Je krásně prostorný, má supr nákupní košík a spoustu vychytávek. Jediné minus je, že sedák nejde otáčet - tzn. na mimčo při jízdě nevidíš.
pokud by to bylo pro pídě bez polohování, tj. úplně v lehu, otočit to jde - resp. jde přehodit střecha, jsou tu na emiminu k vidění fotky..
@Nataša píše:
pokud by to bylo pro pídě bez polohování, tj. úplně v lehu, otočit to jde - resp. jde přehodit střecha, jsou tu na emiminu k vidění fotky..
Jo, jo, to používám, když spí, ale když je vzhůru, tak mám strach, aby mi tou dírou u mých nohou nevypadnul…ale pro spící nebo ještě se nepohybující dítě je to super vychytávka ![]()