Sporťák pro děti do 6 měsíců

46
7.6.12 07:49

Sporťák pro děti do 6 měsícu

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli někdo neví o nějakém kočárku tedy značku a typ o sporťáku co je vhodný pro dítě do 6 mesicu. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7512
7.6.12 07:54

V podstatě ty, kterým jdou zádíčka položit do roviny stejně jako nožičky. A z těch pak vyber, co by ti vyhovovalo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
7.6.12 08:01

Moooc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
7.6.12 08:49

@Barczela
záleží, klik chceš investovat, jestli do města, nebo i do většího terénu.

můžeš mít nafukovací kola/plastová
jednoduchá/zdvojená
troj/čtyřkolky
otočné sezení, abys na dítě viděla nebo ne

možností je hrozně mooc.

do úplné roviny jde položit hodně málo kočárků, ale v zásadě jsou vhodné ty, co píší polohování do úplného lehu (on fakt nikdy není úplný, ale když už to napíšou tak je to dobré.. :))

mrkni třeba na stránky www.aaakocarky.cz nebo www.malvik.cz nebo www.destkydum.cz nebo ještě www.detskyraj.cz
mají obrovský výběr, získáš trochu představu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
7.6.12 08:52

Super kouknu, moc děkuji za stránky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
7.6.12 09:15

ještě mě napadlo, píšeš DO 6m, jak staré miminko máš, nebo ještě nemáš a nechceš korbičku? dobré řešení je pak i vložná taška, stačí universální, emitex nebo ABC design, stojí 1000,– a vyrovná případný ne úplný leh( má pevná záda) a dá se pak v zimě požít jako fusak, nánožník..
mám pár kamarádek, co korbu neměly - jedna měla phil teds a druhá airbuggy mimi. obě byly moc a moc spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.6.12 09:26

co treba kocarek od firmy gesslein? je tam vlozna taska pro mimi od narozeni a kocarek je vhodny do tri let. tusim ze model gesslein F4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
7.6.12 10:30

ne to ne dekuji já se ptám s toho duvodu pač mimi ma 4 mesice a je strasne dlouhej a nevleze se uz do korbičky a ma problemi se zadičkama tak jsem se chtela zeptat jestli je takovej sportak i pro nadprumerne velke deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
7.6.12 10:40

Ale moc dekuji za napad stou vložnou taškou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
7.6.12 13:33
@Barczela píše:
ne to ne dekuji já se ptám s toho duvodu pač mimi ma 4 mesice a je strasne dlouhej a nevleze se uz do korbičky a ma problemi se zadičkama tak jsem se chtela zeptat jestli je takovej sportak i pro nadprumerne velke deti

a jaký máš kočárek teď?
taky jsem měla takový problém, teda bylo mu měsíců 5.
koupila jsem si babyjogger city elite, který naprosto splnil moje požadavky. teď je k němu i originální vyztužení zad, protože sedák je docela měkký, mně to tedy stačilo i bez,a le když píšeš o problémech..
mají více typů..

phil a teds, tam se normálně vozí miminka na tom sedáku uplně v lehu.. takže taky v pohodě.

a pak jsou kočáry, co se prodávají s/bez vložné tašky, ona ta taška ubere velikost.
jsou to hartan, gesslein, teutonia, pro 4m uplně v klidu bez tašky, je to opravdu placka.

pak třeba abc design viper, bohužel se prodává v setu s korbou, která není moc velká, ale sedák sporťáku je otočný a je to placka, opravdu placka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
7.6.12 13:52

Ahojky, tak já jsem vybírala sporťák před měsícem. Chtěla jsem, aby šel polohovat úplně do roviny a byl dost prostorný. Po dlouhém rozmýšlení jsem koupila Peg Pérego GT3. Je krásně prostorný, má supr nákupní košík a spoustu vychytávek. Jediné minus je, že sedák nejde otáčet - tzn. na mimčo při jízdě nevidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
7.6.12 14:21
@luuca80 píše:
Ahojky, tak já jsem vybírala sporťák před měsícem. Chtěla jsem, aby šel polohovat úplně do roviny a byl dost prostorný. Po dlouhém rozmýšlení jsem koupila Peg Pérego GT3. Je krásně prostorný, má supr nákupní košík a spoustu vychytávek. Jediné minus je, že sedák nejde otáčet - tzn. na mimčo při jízdě nevidíš.

pokud by to bylo pro pídě bez polohování, tj. úplně v lehu, otočit to jde - resp. jde přehodit střecha, jsou tu na emiminu k vidění fotky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
7.6.12 17:50
@Nataša píše:
pokud by to bylo pro pídě bez polohování, tj. úplně v lehu, otočit to jde - resp. jde přehodit střecha, jsou tu na emiminu k vidění fotky..

Jo, jo, to používám, když spí, ale když je vzhůru, tak mám strach, aby mi tou dírou u mých nohou nevypadnul…ale pro spící nebo ještě se nepohybující dítě je to super vychytávka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí