Májové dětičky 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7601
18.10.13 18:26

Ahoj maminky :) chci se zeptat, jak uspavate svoje dětičky? Nebo má některá štěstí, že mimco usíná samo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
18.10.13 18:59
@Lucciaaa píše:
Ahoj maminky :) chci se zeptat, jak uspavate svoje dětičky? Nebo má některá štěstí, že mimco usíná samo? :)

Ahojky. :)
U nás jak kdy. Většinou ji dám do postýlky a ona hned sama usne. Nebo brečí, tak tam párkrát jdu a utěším ji - pouštím jí i usínáčka. Snažím se, aby usínala sama. Doma to funguje, ale když jsme mimo domov, tak nespí vůbec (max. půl hodinky v kočárku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7601
18.10.13 19:12

@Annanis tak to závidim..:( moje malá uspěla na bolavé bříško do 4 mesicu a tak sem ji pořád uspavala a teď jinak než na míči mi neusne :( když ji dam do postylky tak začne se smát, pac spi jen na bříšku a když ji dam na bříško tak začne plakat až se poblinka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
19.10.13 12:02

@Lucciaaa To my měli taky jedno takové období. To jsme ještě nevěděli, že je to asi mým mlíkem. Kupovali jsme kapkdy Bio gaia, neustále jsme museli chovat, utěšovat, i svazovat do prostěradla. V noci jsem s ní musela tancovat, tak jedině se uklidnila… :( Takže chápu, jak to máš teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7601
19.10.13 18:54

@Annanis teď už je to naštěstí dobrý, ale bylo to krušný a proto si navykla uspavat no..už to asi jinak nebude než kdyz bude starší a bude mě chápat co po ní chci..třeba až bude sama pit to mlíko tak ji ho večer dam a usne, kez by :D a jak tvoje mimco přes den spi? Ještě před týdnem mi spala dopoledne od 9 do 11 nebo 12 a pak půl hodky od 4 a teď co má tu rymu tak nespí dopo ale chvíli odpo takže je k večeru už protivna, posunula sem koupání z půl 7 na 6..a co papa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
19.10.13 20:53

@Lucciaaa Tak hlavní je, že už je to dobrý. Mě doktorka radila ji prostě nechat vyřvat v postýlce. Ale na to já nemám nervy ani bych to po citové stránce nezvládla… Přes den jak kdy. Teď většinou se probudí okolo 6, pak si ještě schrupne. Pak si dá půl hodinky okolo oběda. A pak hodinku navečer. Ale zato mě spí celou noc (většinou od 20 do 6). Ale teď byla taky nemocná, tak se to rozházelo. Tak se teď snažíme najet na předchozí režim.
Teď papá: ráno o 6 UM, okolo 9 dostane jablíčko a dojedem se UM, k obědu má brambor+mrkvičku a dojedem se UM, odpoledne jak kdy: někdy jen UM a někdy dám ještě jablíčko, před spaním má kašičku
Co papkáte vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fenculka26
20.10.13 14:06

Tak Marta se spanim ted dobry, ale kdyz byl mensi tak byl vzhuru uz v 5hod. Nekdy pak jeste usnul a nekdy ne.Ted uz kolikrat vspi uz v 7hod, podle toho v kolik veceri.Ale vetsinou uz v 8hod spinka v postylce.Za noc se vzbudi jednou na mlicko, ale obcas knoura, tak stekne k nemu musim vstat a dat cajik nebo dat dudlika. Usina sam a bez uspavani.

• Citovat
  • Upravit
147
21.10.13 17:08
@Fenculka26 píše:
Tak Marta se spanim ted dobry, ale kdyz byl mensi tak byl vzhuru uz v 5hod. Nekdy pak jeste usnul a nekdy ne.Ted uz kolikrat vspi uz v 7hod, podle toho v kolik veceri.Ale vetsinou uz v 8hod spinka v postylce.Za noc se vzbudi jednou na mlicko, ale obcas knoura, tak stekne k nemu musim vstat a dat cajik nebo dat dudlika. Usina sam a bez uspavani.

Tak to máš super.
Malá teď párkrát v noci taky kňourala. Dokonce jednou měla zavřené oči a brečela. Dostala dudlík a spinkala dál. Tak nevím co to. Jestli třeba už zoubky…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fenculka26
21.10.13 17:20

Jo, tak to mi malej dela taky, ze spika a breci. Nevim jestli zoubky-to uvidime :-)

• Citovat
  • Upravit
7601
21.10.13 18:51

Já myslím, že zuby to nebudou, v tomto věku je to prý normální, že ve spánku zpracovávají vše nové co přes den prožily, takže špatně spi nebo pláčou. Jinak malá papa kolem 5,6 mlicko. Pak v 9 zase, ve 12 oběd, ve 3 presnidavku a v 6 koupáme a v půl 7 má kaši :) dřív to Byly půl skleničky jídla a teď už skoro celý :D rostou nám ti drobečkove :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
21.10.13 19:34

@Lucciaaa Aaha, tak to jsem nevěděla…
A copak dáváš na oběd? Já teď zkoušela mrkvičku+bramboru a dopadlo to tak, že jsem byla celá poprskaná - schytala to i zeď v kuchyni. :lol: :lol: Ale dneska už to bylo trošku lepší. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7601
22.10.13 07:53

@Annanis já davam bramborovou kaši, brambor s mrkví, špenát s bramborem, včera měla špagety ale to bylo kupovaný, kuřecí maso s ryzí a dýni, dýni má nejradši..a polévku sem ji udelala, kde Byly brambory, mrkev, květák, kuřecí vývar a maso..jak ji to smakovalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
22.10.13 09:48

@Lucciaaa Jeee, tak to ti pěkně baští. :) Nám to trošku vázne. Ale zase teprve začínáme… O víkendu jsme byly u našich a mamka mě nadšeně povídá, že malé udělala polévku (brambor, mrkev, petržel). Ale dostala jsem do ní jen 2 lžičky a to se u toho tvářila „jako co mě to dáváš za hnus, to si děláš srandu!“ :mrgreen: No, musí si zvyknout.
A ty máš první dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7601
22.10.13 10:38

@Annanis :D to se mi tvarila u spenatu takhle, az sem si to musela natocit :D jj prvni a je mi 21 a tvoje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
22.10.13 12:08

@Lucciaaa :lol: Vidíš to, to mě nenapadlo to natočit. Budu to muset taky udělat. :lol: Též máme první, mě je 24. :) Jsem ráda, že jsem tady narazila na někoho, kdo je přibližně ve stejným věku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí