Poradna duly
Jana Čurdová
@bbetty píše:
Jo jo, my už taky rýmu měli asi před 2 týdny…taky jsme si užili. A máme už 2 zuby. Co vy? Max se narodil s porod. váhou 4260g a 52 cm tak má náskok. Ale už se začal plazit a přetáčet na bříško a točit kolem pupku dokola jak hodiny tak už tolik nepřibírá.Co Martínek taky se přetáčí? Ať je brzy lépe.
Tak to jo on byl Maxik uz kus chlapa od zacatku
Marta ma taky dva zoubky, ale zatim se prekuli z briska na zadicka ale opacne jeste ne. A taky se zatim neplazi.To je teda Maxik peknej ciperka ![]()
@bbetty Wou Maxiček je jako moje Isabelka. Když se narodila měla 4100. a 52cm. Tak to je mazec. A nenarodily jste se 17 května? Jinak máme taky za sebou už druhou rýmu. Teda tu druhou právě proděláváme ![]()
Maxík je nar. 19.5 přesně v den mých narozenin, to se nám povedlo. Isabelka-nádherné jméno je narozená kdy? A kolik Isabelka váží? ![]()
@Luc-ka30 píše:
Tak to jo on byl Maxik uz kus chlapa od zacatkuMarta ma taky dva zoubky, ale zatim se prekuli z briska na zadicka ale opacne jeste ne. A taky se zatim neplazi.To je teda Maxik peknej ciperka
No docela se divím, při té jeho váze, že se mu tak chce…ale znáš to, dříve nebo později, stejně se všechny děti naučí všechno. ![]()
@bbetty Isabelka se narodila 17.5. a při půlroční kontrole měla 7990g a delka byla 67.5cm
Takže taky pěkné dítko co se mu daří…a už přikrmuješ? Já kojím a přikrmuju..Max je zatím docela vděčný strávník. ![]()
@bbetty No je to vděčný strávník. Já bohužel nemám mlíko už od 3 měsíce. Takže jsem bez mlíka a začala jsem přikrmovat, ale až od 6 měs. Včera jsem začala s masem. A dnes mi ho slupla jak malinku ![]()
Tak to je radost když se papá dobře…a odkud jste? My Zlín.
My taky už měli maso…Co zoubky? My 2. ![]()
No ale můžou být co nevidět..Maxíkovi vylezl jeden a po týdnu hned druhý. Starší kluk měl první zub až v 7 měsících a po měsíci mu vždy přibyl další. My jsme přímo ze ZLína. ![]()
@bbetty píše:
Ahojte holky, můžu se taky přidat do vaší skupinky…mám taky květňátko…teď v půl roce váha 9200 g a 74 cm-a aby toho nebylo málo dostal jméno Max.
Ahojky, no teda to je macek!
Max je krásné jméno, moc se mi líbí. ![]()
My máme Aničku a v půl roce měla 8590g a 69cm. ![]()
@Annanis píše:
Ahojky, no teda to je macek!Max je krásné jméno, moc se mi líbí.
My máme Aničku a v půl roce měla 8590g a 69cm.
Ahoj, jejda, no tak vidím, že všechny tady ty májové dětičky nejsou žádná béčka, ale pořádná batolátka!!Anička je moc krásné staročeské jméno a jelikož už se tak moc nedává, tak začíná být i neobvyklé. ![]()
@bbetty Taky koukám!
Malá měla porodní míry 3710g a 52cm, takže opravdu žádný prcek nebyla (taky jsem vypadala jak velryba
).
Ano, je to klasické české jméno - chtěla jsem aby se jmenovala stejně jako moje prababička.
@Annanis píše:
@bbetty Taky koukám!Malá měla porodní míry 3710g a 52cm, takže opravdu žádný prcek nebyla (taky jsem vypadala jak velryba
).
Ano, je to klasické české jméno - chtěla jsem aby se jmenovala stejně jako moje prababička.
A odkud jste? My ze Zlína. A jak vám jdou příkrmy? Nám docela šmakuje, ale mlíko je mlíko-ještě kojím. Já jsem byla taky před porodem jak těžkotonážní stroj. ![]()
@bbetty ahoj,gratulace k miminku
my jsme měli být taky májoví ale přenášela jsem tak jsme červnoví
ale počítáme se do májových
jinak mám Adámka, porodní míry 3790 g a 54 cm
teď přesně nevím kolik máme ale cca 72 cm a 7,5 kg ![]()