Májové dětičky 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
434
4.2.14 10:21
@bbetty píše:
To mi připadá jak pírko 8 kg…a odkud jste? :lol:

ze zaječic u pyšel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
4.2.14 12:27
@lcj3232 píše:
ze zaječic u pyšel

Tož to vůbec nevím ani kde je…můžeš přiblížit? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
4.2.14 18:13
@bbetty píše:

20km od benešova u prahy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
4.2.14 18:16
@bbetty píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
4.2.14 20:14
@lcj3232 píše:

Už jsem to našla okres Benešov. Tož to je od nás dálka, my jsme ze Zlína. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
4.2.14 20:22
@bbetty píše:
Už jsem to našla okres Benešov. Tož to je od nás dálka, my jsme ze Zlína. :lol:

to jo to je docela dálka :-)
nechcete se přistěhovat blíž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
25.2.14 08:16

Ahoj holky, podle názvu skupiny doufám, že máte stejně staré dědičky jako já :)Nám bude za týden 10 měsíců. Chtěla jsem se zeptat, co už umí vaše děti? Můj syn ještě neleze po čtyřech, ani nesedí. Docela rychle se plazí a kleká si na kolínka. To je asi vše. Snažím se s ním dělat paci paci, ale to se nechytám :)Já vím, že každé dítě je jiné. Všude čtu, jak děti v tomhle věku už si stoupají na nožičky, umí se posadit atd. Tak mám trochu strach, jestli nejsme nějak pozadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
25.2.14 10:01
@berusa84 píše:
Ahoj holky, podle názvu skupiny doufám, že máte stejně staré dědičky jako já :)Nám bude za týden 10 měsíců. Chtěla jsem se zeptat, co už umí vaše děti? Můj syn ještě neleze po čtyřech, ani nesedí. Docela rychle se plazí a kleká si na kolínka. To je asi vše. Snažím se s ním dělat paci paci, ale to se nechytám :)Já vím, že každé dítě je jiné. Všude čtu, jak děti v tomhle věku už si stoupají na nožičky, umí se posadit atd. Tak mám trochu strach, jestli nejsme nějak pozadu

Ahoj vůbec si z toho nedělej hlavu. My máme 9 měsíců…taky se rychle plazíme, nelozíme, ale klekáme na kolínka, stoupli jsme si akorát párkrát, ale to je takové chatrné :lol:..Paci paci sice děláme, ale taky nesedíme…neřeš to, to přijde, každý je fakt jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
16.3.14 19:17

@berusa84 Ahoj. Nám bylo 10 měsícu 10.3. a plazíme se, kleknem si na kolínka ale nelezeme po nich..posadíme se a už tak týden se postaví u nábytku ale pápá neděláme :| doktorka se tomu hrozně divila že to ještě neumí :think: :zed: ale umíme berany duc :lol: a taky se doktorka hodně divila že když řeknu táta tak že kluk nekouká kde je :roll: prej je nepozornej či co :roll: ale já myslím že je to stejně šikula :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.3.14 16:11

Ahojky…rada bych se k vam pridala :kytka: Mame Mateje narozeneho 1.5. 2013…termin porodu byl teda 8.6. ale tak snad to nevadi :) co se pohybu tyce je to peknej lenoch…vali sudy a peruje na kolinkach jinak nic…tak snad se brzo rozhybe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.3.14 17:01

Jinak zvlada…paci paci, papa, tak tak vselijak, obcas prosim prosim, tuli tuli, berana duc…co se mluvy tyce tata, mama, baba, mnam mnam, haji, brm brm, buu, pipi,…na tohle je sikovny :) ale ten pohyb :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
25.3.14 08:07

Vidíš tak to je malý šikulka, je to strašně různé…Maxík akorát paci a bububu a na kuk si odkryje plínku, kterou se přikrývá a ták je veliký…jinak ale plazí klečí a furt stojí a už docela dlouho…všechny děti jsou přece šikulky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
25.3.14 18:26

Mno tak to je sikovnej…ten nas toho spis vic nakeca…nez napracuje :mrgreen: nejspis budouci politik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
25.3.14 19:56
@g.rendy píše:
Ahojky…rada bych se k vam pridala :kytka: Mame Mateje narozeneho 1.5. 2013…termin porodu byl teda 8.6. ale tak snad to nevadi :) co se pohybu tyce je to peknej lenoch…vali sudy a peruje na kolinkach jinak nic…tak snad se brzo rozhybe :mrgreen:

také jsme 1.5 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
25.3.14 20:41

Je tak to je parada :mrgreen: je to moooc krasny datum :palec: a narozeni ste v terminu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí