Poradna duly
Jana Čurdová
@bbetty píše:
To mi připadá jak pírko 8 kg…a odkud jste?
ze zaječic u pyšel
@lcj3232 píše:
ze zaječic u pyšel
Tož to vůbec nevím ani kde je…můžeš přiblížit? ![]()
@bbetty píše:
Tož to vůbec nevím ani kde je…můžeš přiblížit?
20km od benešova u prahy ![]()
@lcj3232 píše:
Už jsem to našla okres Benešov. Tož to je od nás dálka, my jsme ze Zlína. ![]()
@bbetty píše:
Už jsem to našla okres Benešov. Tož to je od nás dálka, my jsme ze Zlína.
to jo to je docela dálka ![]()
nechcete se přistěhovat blíž?
Ahoj holky, podle názvu skupiny doufám, že máte stejně staré dědičky jako já
Nám bude za týden 10 měsíců. Chtěla jsem se zeptat, co už umí vaše děti? Můj syn ještě neleze po čtyřech, ani nesedí. Docela rychle se plazí a kleká si na kolínka. To je asi vše. Snažím se s ním dělat paci paci, ale to se nechytám
Já vím, že každé dítě je jiné. Všude čtu, jak děti v tomhle věku už si stoupají na nožičky, umí se posadit atd. Tak mám trochu strach, jestli nejsme nějak pozadu
@berusa84 píše:
Ahoj holky, podle názvu skupiny doufám, že máte stejně staré dědičky jako jáNám bude za týden 10 měsíců. Chtěla jsem se zeptat, co už umí vaše děti? Můj syn ještě neleze po čtyřech, ani nesedí. Docela rychle se plazí a kleká si na kolínka. To je asi vše. Snažím se s ním dělat paci paci, ale to se nechytám
Já vím, že každé dítě je jiné. Všude čtu, jak děti v tomhle věku už si stoupají na nožičky, umí se posadit atd. Tak mám trochu strach, jestli nejsme nějak pozadu
Ahoj vůbec si z toho nedělej hlavu. My máme 9 měsíců…taky se rychle plazíme, nelozíme, ale klekáme na kolínka, stoupli jsme si akorát párkrát, ale to je takové chatrné
..Paci paci sice děláme, ale taky nesedíme…neřeš to, to přijde, každý je fakt jiný.
@berusa84 Ahoj. Nám bylo 10 měsícu 10.3. a plazíme se, kleknem si na kolínka ale nelezeme po nich..posadíme se a už tak týden se postaví u nábytku ale pápá neděláme
doktorka se tomu hrozně divila že to ještě neumí
ale umíme berany duc
a taky se doktorka hodně divila že když řeknu táta tak že kluk nekouká kde je
prej je nepozornej či co
ale já myslím že je to stejně šikula ![]()
Ahojky…rada bych se k vam pridala
Mame Mateje narozeneho 1.5. 2013…termin porodu byl teda 8.6. ale tak snad to nevadi
co se pohybu tyce je to peknej lenoch…vali sudy a peruje na kolinkach jinak nic…tak snad se brzo rozhybe ![]()
Jinak zvlada…paci paci, papa, tak tak vselijak, obcas prosim prosim, tuli tuli, berana duc…co se mluvy tyce tata, mama, baba, mnam mnam, haji, brm brm, buu, pipi,…na tohle je sikovny
ale ten pohyb ![]()
Vidíš tak to je malý šikulka, je to strašně různé…Maxík akorát paci a bububu a na kuk si odkryje plínku, kterou se přikrývá a ták je veliký…jinak ale plazí klečí a furt stojí a už docela dlouho…všechny děti jsou přece šikulky ![]()
Mno tak to je sikovnej…ten nas toho spis vic nakeca…nez napracuje
nejspis budouci politik ![]()
@g.rendy píše:
Ahojky…rada bych se k vam pridalaMame Mateje narozeneho 1.5. 2013…termin porodu byl teda 8.6. ale tak snad to nevadi
co se pohybu tyce je to peknej lenoch…vali sudy a peruje na kolinkach jinak nic…tak snad se brzo rozhybe
také jsme 1.5 ![]()
Je tak to je parada
je to moooc krasny datum
a narozeni ste v terminu?