Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Odpovím za Burgundy, pokud mohu. Je to podkladová báze Dermacol pod make up - dělají více druhů, projdi si to a pročti. doporučuji třeba bázi pod make up Lancome nebo E.L.F., ty mě osobně (!!) přijdou lepší ![]()
odkaz zde: http://www.krasa.cz/…up-base.html
http://shop.dermacol.cz/…up-1119.html
Příspěvek upraven 05.06.11 v 22:24
MadGirlNancy píše:
Odpovím za Burgundy, pokud mohu. Je to podkladová báze Dermacol pod make up - dělají více druhů, projdi si to a pročti. doporučuji třeba bázi pod make up Lancome nebo E.L.F., ty mě osobně (!!) přijdou lepšíodkaz zde: http://www.krasa.cz/…up-base.html
Děkuji, pročtu si to ![]()
já používám již několik let od firmy La roche posay, je perfektní, plet mi od pupínků krásně vyléčí, zkus si vzít zlékárny vzorek
Já používám Mat Morphose od Lorealu. Pokud máš mastnější pleť tak je ideální pěnový matující make-up. Vyhnula bych se tekutým make-upům. A pokud zvolíš pěnový, tak se pod něj nehodí podkladová báze. Já to zkoušela a nešlo to rozetřít. Báze (co vím, tak od Lorealu určitě) se dá použít i samostatně bez make-upu.
já používám již zmiňovaný Dermacol 24h a nebo další jejich make-up s orchideovým olejem (ten je teda lehčí a méně krycí. ale na léto ideální). od letoška mají ještě novinku s kaviárem, která je hutnější a kryje ještě lépe než ten 24h. ale osobně jsem ho netestovala.
pak má ještě super make-upy Vichi. u toho bych si vyžádala v lékárně vzorečky. pořece jenom je to cca 500,– za lahvičku… to ten Dermacol je v jiné cenové relaci. Jo a ta jejich báze pod make-up je úžasná.
Skvělý je Lumene DoubleWear, hezky se roztírá a pleť je pak hezky sametová, mám smíšenou pleť, T-zónu mám hrozně mastnou, ale tenhle make-up to umí skvěle zakrýt ![]()
jj podkladova baze pod makeup od dermacolu je uzasna, plet je krasne jemna a makeup se uzasne nananasi .. ale ja treba s makeupem od dermacolu spokojena nejsem, ten 24hod, mam mastnou plet, takze mam pak mastnej oblicej … jak kdo
svatkaaa píše:
jj podkladova baze pod makeup od dermacolu je uzasna, plet je krasne jemna a makeup se uzasne nananasi .. ale ja treba s makeupem od dermacolu spokojena nejsem, ten 24hod, mam mastnou plet, takze mam pak mastnej oblicej … jak kdo
Ono to chce vážně vyzkoušet na sobě, protože každému fakt sedí něco jiného.
DDarja píše:
Ahoj, tak já vyzkoušela hodně make-upů od různých firem a nemůžu si vynachválit Dermacol 24h control make up. Zakryje dost a vydrží
ano také za mě chválím ![]()
Za mě Max factor,ale podotkla bych,že ať má člověk jaký koliv super make-ap,je dobré pořídit si od stejné značky i odstínu i pudr,a po make - apu,přepudrovat.Vypadá to mnohem lépe,než jen samotný make-up,a pleť má sametový vzhled.A jelikož je léto,venku 30 st.vykašlala bych se na make - up,a kopila jen podkladový tonovací „krém“,jsou lehčí,a kvalitní pudr.
dada1511 píše:
Za mě Max factor,ale podotkla bych,že ať má člověk jaký koliv super make-ap,je dobré pořídit si od stejné značky i odstínu i pudr,a po make - apu,přepudrovat.Vypadá to mnohem lépe,než jen samotný make-up,a pleť má sametový vzhled.A jelikož je léto,venku 30 st.vykašlala bych se na make - up,a kopila jen podkladový tonovací „krém“,jsou lehčí,a kvalitní pudr.
S tím souhlasím, já se minule našminkovala a ikdyž velmi kvalitními přípravky, tak prostě po několika hodinovém pobytu v tom pařáku, jsem vypadala jak strašídlo. Kašli na make-up. Podkladová báze, dobrý korektor a co nejvíc choď odlíčená. Sluníčko ti pleť vyžehlí a dodá barvičku lepší než kdejaký make-up.
jedime max faktor
a na moji problematickou plet muzu doporucit od eucerinu krem na problematickou plet - asi 350,–
po uzivani nemam zadne pupinky, nemam co maskovat a plet se tak nemasti, super krem, lepsi jak od vichy ![]()
takze ted pres leto mazu jen tim a super.
Používám tento matující v doze od Rimmelu a i když občas podlehnu reklamě a koupím několikanásobně dražší, hned se vracím k tomuto, protože je lepší, než kdejaký loreal a podobně..Ale záleží na typu pleti a každému sedne něco jiného..těžko radit.