Kvalitní make-up

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2081
5.6.11 22:21

Odpovím za Burgundy, pokud mohu. Je to podkladová báze Dermacol pod make up - dělají více druhů, projdi si to a pročti. doporučuji třeba bázi pod make up Lancome nebo E.L.F., ty mě osobně (!!) přijdou lepší :-)

odkaz zde: http://www.krasa.cz/…up-base.html
http://shop.dermacol.cz/…up-1119.html

Příspěvek upraven 05.06.11 v 22:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anetka K.
5.6.11 22:23
MadGirlNancy píše:
Odpovím za Burgundy, pokud mohu. Je to podkladová báze Dermacol pod make up - dělají více druhů, projdi si to a pročti. doporučuji třeba bázi pod make up Lancome nebo E.L.F., ty mě osobně (!!) přijdou lepší :-)odkaz zde: http://www.krasa.cz/…up-base.html

Děkuji, pročtu si to :)

• Citovat
  • Upravit
10052
5.6.11 22:31

já používám již několik let od firmy La roche posay, je perfektní, plet mi od pupínků krásně vyléčí, zkus si vzít zlékárny vzorek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
5.6.11 22:52

Já používám Mat Morphose od Lorealu. Pokud máš mastnější pleť tak je ideální pěnový matující make-up. Vyhnula bych se tekutým make-upům. A pokud zvolíš pěnový, tak se pod něj nehodí podkladová báze. Já to zkoušela a nešlo to rozetřít. Báze (co vím, tak od Lorealu určitě) se dá použít i samostatně bez make-upu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21600
5.6.11 22:52

já používám již zmiňovaný Dermacol 24h a nebo další jejich make-up s orchideovým olejem (ten je teda lehčí a méně krycí. ale na léto ideální). od letoška mají ještě novinku s kaviárem, která je hutnější a kryje ještě lépe než ten 24h. ale osobně jsem ho netestovala.
pak má ještě super make-upy Vichi. u toho bych si vyžádala v lékárně vzorečky. pořece jenom je to cca 500,– za lahvičku… to ten Dermacol je v jiné cenové relaci. Jo a ta jejich báze pod make-up je úžasná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
6.6.11 07:01

Skvělý je Lumene DoubleWear, hezky se roztírá a pleť je pak hezky sametová, mám smíšenou pleť, T-zónu mám hrozně mastnou, ale tenhle make-up to umí skvěle zakrýt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
6.6.11 07:18

jj podkladova baze pod makeup od dermacolu je uzasna, plet je krasne jemna a makeup se uzasne nananasi .. ale ja treba s makeupem od dermacolu spokojena nejsem, ten 24hod, mam mastnou plet, takze mam pak mastnej oblicej … jak kdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
6.6.11 07:26

Mám dermacola je perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
6.6.11 07:26
svatkaaa píše:
jj podkladova baze pod makeup od dermacolu je uzasna, plet je krasne jemna a makeup se uzasne nananasi .. ale ja treba s makeupem od dermacolu spokojena nejsem, ten 24hod, mam mastnou plet, takze mam pak mastnej oblicej … jak kdo

Ono to chce vážně vyzkoušet na sobě, protože každému fakt sedí něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
6.6.11 07:28
DDarja píše:
Ahoj, tak já vyzkoušela hodně make-upů od různých firem a nemůžu si vynachválit Dermacol 24h control make up. Zakryje dost a vydrží :-)

ano také za mě chválím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
6.6.11 08:09

Za mě Max factor,ale podotkla bych,že ať má člověk jaký koliv super make-ap,je dobré pořídit si od stejné značky i odstínu i pudr,a po make - apu,přepudrovat.Vypadá to mnohem lépe,než jen samotný make-up,a pleť má sametový vzhled.A jelikož je léto,venku 30 st.vykašlala bych se na make - up,a kopila jen podkladový tonovací „krém“,jsou lehčí,a kvalitní pudr.

• Citovat
  • Upravit
1762
6.6.11 08:26
dada1511 píše:
Za mě Max factor,ale podotkla bych,že ať má člověk jaký koliv super make-ap,je dobré pořídit si od stejné značky i odstínu i pudr,a po make - apu,přepudrovat.Vypadá to mnohem lépe,než jen samotný make-up,a pleť má sametový vzhled.A jelikož je léto,venku 30 st.vykašlala bych se na make - up,a kopila jen podkladový tonovací „krém“,jsou lehčí,a kvalitní pudr.

S tím souhlasím, já se minule našminkovala a ikdyž velmi kvalitními přípravky, tak prostě po několika hodinovém pobytu v tom pařáku, jsem vypadala jak strašídlo. Kašli na make-up. Podkladová báze, dobrý korektor a co nejvíc choď odlíčená. Sluníčko ti pleť vyžehlí a dodá barvičku lepší než kdejaký make-up.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
6.6.11 09:44

:palec: jedime max faktor

a na moji problematickou plet muzu doporucit od eucerinu krem na problematickou plet - asi 350,–
po uzivani nemam zadne pupinky, nemam co maskovat a plet se tak nemasti, super krem, lepsi jak od vichy :potlesk:
takze ted pres leto mazu jen tim a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
6.6.11 16:48

Používám tento matující v doze od Rimmelu a i když občas podlehnu reklamě a koupím několikanásobně dražší, hned se vracím k tomuto, protože je lepší, než kdejaký loreal a podobně..Ale záleží na typu pleti a každému sedne něco jiného..těžko radit.

http://www.seznamzbozi.cz/tvar/10780674/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
6.6.11 17:11

ja drive pouzivala tenhle v dozicce od maybelinu a super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí