Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Za mě jedině BB krém od Garnier, vyzkoušela jsem jich už tolik a toto je jediný, který se skvěle nanáší, vypadá přizozeně a vydrží!
Kyby někoho zajímala recenze na Dermacol bonbon:***
Edit admin: smazán odkaz
@kytikyti hmm, tak mně by zrovna zajímal, ale koukám, že admin řádí. Škoda, že neřádil i včera, kdy jsem nahlásila trollujícího blba, to nechali admini bez povšimnutí.
@Anetka K. píše:
Děkuji, pročtu si to
Zkus Fenty. Je doopravdy hodně krycí a matný, takže pro mastnou pleť ideální.
@Pifinka je to na blogu different continents, Dermacol bonbon recenze. Ted mi to taky ale nejde nějak vygooglit bez odkazu… ![]()
Potřebuju poradit nějaký hodně kvalitní makeup, který zakryje hodně silné akné…nejen samotný akné, ale i jizvy a červená místa. Pleť mám fakt špatnou a mastnou se žlutým podtonem. Na YouTube jsem viděla makeup od Phoera, zdá se že celkem kryje, ale není nějak známý, nenašla jsem na něj žádné recenze a je hodně levný(kolem 100,–), tak se na něj chci zeptat nebo doporučit nějaký jiný, hodně dobrý makeup klidně za vyšší cenu i balzám pod něj, který pleť vyhlazuje a hydratační krém kdyžtak, děkuji
@jejekksjhsd
velmi dobré krytí má Dermacol Cover. Koukni se na youtube, jsou tam testy a ukázky, jak to kryje. Akorát je dost hutný a je potřeba dobře chytit odstín…
@jejekksjhsd
Ahoj, já sice nemám špatnou pleť, ale zrovna make-upu jsem už vyzkoušela hodně než jsem nasla ten top, je fakt skvely..za vyzkoušení určitě stojí..dávám odkaz
Možná i zkus mrknout na YouTube, jak se tam kdo s problematickou pletí líčí, a podle toho vyber… Jinak teda ale radím primárně zkusit vyřešit to akné, a spíš zainvestovat do pleťové péče než do make-upu.
@jejekksjhsd Zkus se podivat na videa Agnieszky https://youtu.be/jcIuBkoszDY Ta ma hodne problematickou plet.
Phoera je znama v Asii.
Já mám akné, jizvy a červený fleky. Používala jsem dlouho Dermacol Cover ale mají málo odstínů. Přešla jsem pak na přírodní kosmetiku a doporučuju Purobio Sublime. Koupila si ho na doporučení i kamarádka co na akné trpí a už nechce nic jinýho. Mrkni na něj. ![]()
@Lynx.lynx píše:
Já mám akné, jizvy a červený fleky. Používala jsem dlouho Dermacol Cover ale mají málo odstínů. Přešla jsem pak na přírodní kosmetiku a doporučuju Purobio Sublime. Koupila si ho na doporučení i kamarádka co na akné trpí a už nechce nic jinýho. Mrkni na něj.
díky za tip
Ač teď make-up vůbec nepoužívám, loni jsem si pořídila veganský zn. Lily Lolo, tak je fajn vědět, co pořidit příště..A je i levnější, příjemný to bonus navíc
Já jsem zatím nejvíce spokojená s makeupem Estee lauder. Nemám v plánu už vyzkoušet jiný.
@dena262 píše:
Já jsem zatím nejvíce spokojená s makeupem Estee lauder. Nemám v plánu už vyzkoušet jiný.
Za mě je tento make-up také TOP. Ale neřejkla bych, že je vysoce krycí a schová velké akné a jizvy. Já mám teda Double wear. A nebo se ho musí dát fakt hodně. To jsem netestovala, já ho dávám spíš hodně málo na střední krytí.
Opravdu vydrží dlouho a k tomu třeba fixátor aby jsi měla jistotu ![]()