Make-up Lancome Teint Miracle

283
3.11.12 14:47

Make up Lancome Teint Miracle

Krásný den všem :kytka:
Ráda bych se zeptala, máte s tímto make-upem někdo zkušenost? Pořád váhám, jestli to je opravdu takový zázrak, jak popisují…A nebo máte jiný, vámi ozkoušený a zaručený makeup, který je pro vás ten nejlepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
437
3.11.12 15:28

Ahoj ahoj.Ja Lancome pouzivala a byl fajn, nedelal zadny mapy, akorat moc nekryl.Mne hodne vyhovuje Vichy dermablend, kryci a vypada prirozene.Nebo taky Yves Saint Laurent teint singulier, ten je perfektni, mam mastnou plet a tenhle je jak tekutej pudr, super. Z tech levnejsich Revlon Photoready(nebo tak nejak se to pise:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
3.11.12 16:21

Ahoj, já jsem teda spokojená s Max faktorem longlasting, má pěkné barvy, vydrží a pěkně se přizpůsobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
3.11.12 16:25

Několik let používám zásadně jen Vichy makeup… stojí cca 500 a rozhodně se vyplatí - protože se ho dává opravdu jen „kapička“ a perfektně kryje!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
3.11.12 16:47

Ahoj. Make up od Lancomu Teint Miracle jsem si koupila zhruba před rokem a do dnešního dne jsem ho nedopotřebovala. Je hodně lehký, vůbec nekryje ani drobné nedostatky, proto je zbytečné ho používat. Vrátila jsem se k Dioru forever, který používám dlouho a vyhovuje mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
3.11.12 16:55

Parfumerie nabízejí vzorky, takže můžeš vyzkoušet doma, zda ti bude vyhovovat, ja pouzivam clinique a je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
3.11.12 20:10

Děkuji všem za reakce, koukám, že tedy nic moc, objednávat ho nebudu. Ale kouknu na Vichy a Clinique (o tom jsem taky slyšela).
Neoencjaký konkrétně ti vyhovoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
3.11.12 22:18

Clinique mi prostě „sedne“, v parfumerce by ti měli poradil podle typu pleti, nebo podle toho co od make-up očekáváš (lehké krytí, apod.), hlavně ti odeberou vzoreček do kelímku a můžeš vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
9.11.12 09:38

Podle mě nezaujme, neurazí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie