Makeup na nohy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
196
18.6.14 08:36

makeup na nohy

Ahoj holky, slyším poprvé, že je nějaký make-up na nohy, nemáte ho někdo? od jaké firmy je dobrý? prosím máte nějaké zkušenosti?

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26270
18.6.14 08:41

Ahoj, vím, že MAC dělá make-up na celé tělo, že by byl make-up jen na nohy, to jsem neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
18.6.14 08:46

Ahoj, já jsem zkoušela od dermacolu a nic moc, není to ani voděodolné, ani nestíratelné, takže se to brzo rozpatle. Sice něco ten make-up překryje, ale krytí není nijak extra a hlavně je hodně vidět, že je ta pleť přetřená make-upem. Kdysi jsem zkoušela i od jiné firmy, nevím už jaké, a bylo to to samé. Pokud chceš zakrýt třeba jen jednu jizvu na noze, nejvíc se mi osvědčil make-up od Esteé Lauder Mximum Cover - je normálně na obličej, ale nejlíp kryje, celkem vydrží a je přirozený.
Vetřu se s otázkou, nemáte některá zkušenost s punčochami ve spreji? To je taky vlastně make-up, nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
18.6.14 08:54

@nemam cas jj, punčochy ve spreji se dají použít místo makeupu, ale chce to vyzkoušet, má to pak takovou zvláštní texturu a přijde mi, že to vysušuje. Zkoušela jsem ale jen 2 druhy, tak třeba to bylo i tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
18.6.14 09:00

Já mám z DM punčochy ve spreji a je to super, mají tam i klasiku v tubě a příště půjdu do ní, protože to stejně stříkám do dlaně a pak rozetřu :) Nejdřív, promastím nohy, nastříkám do ruky a rychle vtírám do pokožky. Efekt je úžasný :) Že by to vysušovalo to rozhodně ne. Jinak to jde umýt jen vodou a mýdlem, nikde se to neotírá o oblečení, což je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
18.6.14 10:36

Aha, a jak ty nohy s těmi punčochami ve spreji vypadají? Dá se nějak popsat ten efekt, co to udělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
24.1.18 15:38

Tento je super https://www.notino.cz/…od-puncochy/ mají víc odstínů a stojí pár kaček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová